SD:s ökning sedan 2006 är nästan 100 procent


Om det vore val i dag skulle de rödgröna få egen majoritet. Socialdemokraterna går framåt medan Moderaterna backar.

”I Sentio Researchs opinionsmätning får oppositionen egen majoritet med 50,5 procent av väljarsympatierna. De rödgröna har sedan novembermätningen stadigt ökat hos Sentio – från 46,4 procent till 48,3 procent i december och alltså egen majoritet i januari.

Främst är det Socialdemokraterna (S) som tar ett skutt uppåt. Partiet går från 32 till 34,5 procent mellan december och januari. Miljöpartiet (MP) tappar något, från 10,8 till 10,5 procent medan Vänsterpartiet för tredje månaden i rad landar på 5,5 procent.

Alliansen får 41,5 procent. Här är Moderaterna förlorare. Partiet förlorar 1,9 procentenheter från december, till 26,3 procent. Folkpartiet backar från 6,3 till 5,7 procent, Centerpartiet från 4,9 till 4,8 procent medan Kristdemokraterna ökar något, från 4,6 till 4,8 procent.

Sverigedemokraternas (SD) nerförsbacke fortsätter. I november fick SD 7,2 procent, i december 5,9 och i januari har partiet 5,6 procent.

Totalt intervjuades 3 026 personer via telefon och i en webbpanel 5-27 januari”.

SvD försöker som alltid att förminska Sverigedemokraterna på liknande sätt som här ovan. Nerförsbacken fortsätter för SD 5,6 procent.

Valresultat 2006 och dagens siffror

Socialdemokraterna 34,99 idag 34,5 procent -0.5
Moderaterna 26,23 idag 26,3 lika
Miljöpartiet 5,24 idag 10,5 procent +5,26
Vänsterpartiet 5,85 idag 5,5 procent – 0,35
Centerpartiet 7,88 idag 4,8 procent- 3,0
Folkpartiet 7,54 idag 5,7 procent – 1,8
Kristdemokraterna 6,59 idag 4,8 procent- 1,8

Sverigedemokraterna 2,93 idag 5,6 procent + 2.67.

Efter Miljöpartiet är SD dom som ökat mest sedan valet 2006, det är fakta som inte ens PK-media kan bortse ifrån fast dom gör allt som står i deras makt för att få folket att tro att SD är i en nerförsbacke.

Sedan är det väldigt underligt att Ny Demokrati som inte satt i riksdagen 1991 fick medverka vid partidebatterna.

Miljöpartiet fick lämna riksdagen men vid nästa val fick dom medverka i debatterna ändå trots att dom inte var ett riksdagsparti.

SD som under snart ett års tid vid varje opinionsmätning varit över fyra-procents spärren är där emot inte välkommna att delta i någon TV-debatt med hycklarna i 7-klövern.

Har skicka mejl och frågat varför det är på detta sätt, men ingen kanal har hittills svarar mig.

Rödgrön majoritet i mätning

10 Responses to SD:s ökning sedan 2006 är nästan 100 procent

 1. TARZAN skriver:

  5,6 % idag pekar på 7,5 % i September
  Tänk på att SD täcker alla hushåll med val propaganda
  OCH
  glöm inte teve reklamen i September

 2. Karpstryparn skriver:

  Politiskt korrekt media är antidemokratiska avskum, detsamma gäller hela det politiskt korrekta etablissemanget. Heja SD och andra partier och organisationer som är demokratiskt verklighetsförankrade, och ner med det vidriga och svenskfientliga mångkulturalistiska/antidemokratiska etablissemanget som vi har i Sverige!

 3. annullera skriver:

  Sverige ett blivande DIKTATURLAND, där alla skall tänka som Mona Muslim och övriga PK-Eliten. Yttrandefriheten och människors egen rätt till att kunna välja och ha en egen åsikt är snart ett minne blott.

  Att inte SD får MEDVERKA i diverse debatter handlar ju endast om att de övriga etablissemanget rent ut sagt är skiträdda för att möta dem och ta en öppen och ärlig debatt. Jimmy Åkesson har ju redan plattat till både Mona muslim och Maud Olofsson, även miljöpartiet blev ju överkörda i en debatt på Internet. De övriga vill inte bli utskämda inför hela det svenska folket i media.

  Tyvärr har- och förstår inte folket att de blivit förda bakom ljuset under alltför många år under våra styrandes tid vid makten. Våra Riksdagspartier- och styrande vill fortsättningsvis kunna dölja viss verksamhet och vissa kostnader. De vill fortsättningsvis kunna tiga ihjäl viss problematik som för dem är mycket OBEKVÄM att diskutera öppet. Att de sedan genom MYCKET ODEMOKRATISKA MEDEL stänger ute ett DEMOKRATISKT PARTI för att på detta sätt kunna fortsätta styra och ställa över huvudet på folket anser jag är både både ODEMOKRSTISKT och KRIMINELLT. Det finns ett annat ord för detta och det är MAKTMISSBRUK!

 4. allemand skriver:

  annnullera
  ”Tyvärr har- och förstår inte folket att de blivit förda bakom ljuset under alltför många år under våra styrandes tid vid makten.”

  Jag tror att om bara den stora massan blir informerad så förstår folket att de blivit förda bakom ljuset. Den vägen som de sju systrarna tagit nu men stentystnad innebär att det är bara de som har tillgång till Internet och läser annat än dagspressen som blir informerade.

  Detta betyder att en hel generation d.v.s äldre pensionärer är en förlorad sak för SD.

  Det jag tycker vore rätt är att distribuera tidningar eller blad med lite korsord och upplysningar om vad egentligen SD står för.

  • annullera skriver:

   Hur skall människor kunna bli informerade om de inte är intresserade av att ta reda på fakta. Hur skall människor bli informerade när media gör allt i sin makt för att hålla SD tillbaka samt skriver ner, förtalar, ljuger och använder sig av högst ODEMOKRATISKA MEDEL. Hur skall SD kunna på ett bra sätt kunna nå ut till allmänheten? De får ju ingen möjlighet likt de övriga partierna att på lika villkor kunna nå ut till folket med sin politik. Media är makt och den styrs av PK-Eliten. Det är bara hoppas på att detta en dag kommer att slå tillbaka på dem själva och övrviga etablissemanget.

  • spikharry skriver:

   ”Det jag tycker vore rätt är att distribuera tidningar eller blad med lite korsord och upplysningar om vad egentligen SD står för”

   SD har mobiliserat den mest kraftfulla utdelningen av tidningar och flygblad etc etc någonsin. Om ni fick se det jobbet som frivilliga lägger ner när dom springer från trapphus till trapphus, äldreboende till äldreboende, så hade ni aldrig behövt ställa den frågan.

   Det är ett massivt arbete och alla jobbar ”Ideellt” för er och era barns framtid. Satsningen på valet 2010 är det överlägset största som SD någonsin gjort.

   Bl.a så är det redan klart med reklam i TV4 för 1,4 miljoner kronor m.m.m.m.m.

 5. lasse1 skriver:

  Ja, i grund o. botten, så handlar det om en rädsla från de etablerde riksdagspartierna o. PK -media….att möta en argumentation som de vet, att majoriteten utav det svenska folket gärna efterlyser.

  Att ett s.k. ”fritt folk i ett fritt land” inte kan få diskutera en så angelägen o. framtida fråga, som just invandring, integration och utanförskap… är en stor skam för en demokrati.

  Eller, kan det möjligen vara så, att vi lever i en folkdemokrati… fast vi inte riktigt vet om det.

 6. Janne skriver:

  Ni som tycker att Sd skall synas mer bland vanligt folk kan väl anmäla ert intresse hos era lokala Sd-representanter för att hjälpa oss att dela ut material i brevlådorna! Alla är välkomna och behövs!

%d bloggare gillar detta: