Muslimer hotade Imam som ställde sig bakom slöjförbud


En imam som gav sitt stöd till förslaget att delvis förbjuda heltäckande slöja i Frankrike blev hotad till livet när hans moské stormades av upprörda muslimer.

”Omkring åttio personer kom instormandes i moskén som ligger i Parisförorten Drancy där omkring tvåhundra personer samlats för bön. Inkräktarna greppade mikrofonen och framförde budskapet att imamen Hassen Chalgoumi var en avfälling och de hotade att oskadliggöra honom, rapporterar flera medier.

Anledningen till att imamen hamnat i den uppretade folkskarans blickfång var att han gav sitt stöd åt ett förslag att delvis förbjuda heltäckande slöja, så kallad burqa, i Frankrike.

En parlamentarisk kommitté har i tisdags kommit med en 200-sidig rapport där de rekommenderar att man inte får bära heltäckande slöja i skolor, sjukhus, myndighetsbyggnader och kollektivtrafik.

Rapportförfattarna tycker också att den som visar tydligt tecken på radikal religiositet inte ska få bli fransk medborgare”.

Here we go again, den dagliga dosen av hot från muslimer som inte får sin vilja igenom fortsätter.

Imamen Hassen Chalgoumi som ställde sig bakom slöj/burka-förbudet ses nu som en förrädare som skall ”oskadliggöras” förvånad?

Imam hotad till livet efter stöd till slöjförbud

Annonser

4 Responses to Muslimer hotade Imam som ställde sig bakom slöjförbud

 1. A-mannen skriver:

  Flertalet muslimer är alltså inte moderata(fredens religion) som det tutas i oss i media. Fler moskeer i de fina kvarteren så alla får njuta av 7-klöverns frukter.

 2. Per-Åke skriver:

  Som gammal sjöman så känner jag väl till hur muslimer är. I slutet på 40 talet fick vi alltid varningar när vi la till i muslimska länder.

  Pass upp dom är jordens avskum och falskare än något annat ni sett fick vi alltid höra, sanningen visade sig var tusen gånger värre.

  Vi fick springa runt som skollade troll för att få bort svinen som försökte klättra upp och råna å mörda oss.

 3. Robin_Shadowes skriver:

  Den enda muslim som är moderat är väl somalie-negern Waberi i Götet. Kan inte komma på någon annan faktiskt.

 4. spikharry skriver:

  Nej, skall skriva om en annan i morgon.

%d bloggare gillar detta: