Somalier i Danmark knivdödade sin handläggare28 årig Somalisk man knivdödade sin handläggare Birthe Christiansen utanför jobcentret i en park nära Holstebro, där hon arbetade i Danmark.

”Han blev häktad efter förhöret fram till 24 februari men överklagande omgående häktningen.

Under förhör framkom det att Birthe Christiansen angav mördaren medans hon låg döende på parkeringen i en blodpöl.

Birthe Christiansen förlorade medvetandet på trottoaren, men vaknade senare i ambulansen, där hon bekräftade en gång till för en polis att det var Somaliern Koy som hade överfallit henne.

Vittnen har också förklarat att de såg gärningsmannen när han attackerade henne med både kniv och en sten.

Under förhör erkände Koy att han var oenig med sin handläggare Birthe Christiansen. Problemet gällde en praktikplats som Koy uppenbarligen inte var nöjd.

Birthe Christiansens liv gick inte att rädda hon avled senare på sjukhuset av dom hemska skadorna som kräket från Somalia åsamkat henne. Birthe blev endast 56 år.

Socialdemokraternas ordförande, Helle Thorning-Schmidt, fördömer mordet på den socialdemokratiska kommunalrådet från Struer, Birthe Christiansen, och kallar den ”ett avskyvärt brott.”

Det är en bestalisk handling, som jag fördömer starkt. Det är så meningslöst när en kvinna som arbetar för att hjälpa andra, skall bli ett offer för ett grymt brott.

Mina tankar går till hennes familj, släktingar, vänner och kollegor säger socialdemokratiske byrådsmedlem fra Struer, Birthe Christiansen.

Så här går det när man låter slödder och patrask komma till våra länder och leva på bidrag. Nu släckte Somalierninte bara hennes liv hela hennes familj är krossas på grund att ett svin som inte tålde att bli tillsagd.

Han tog sig rätten att avrätta Birthe Christiansen rakt av på grund av några små meningsskiljaktigheter.

Inga muslimer i norden så kan jag lova att vi får en lugn och skön ålderdom. Ut med patrasket vid minsta lilla förseelse.

Somalier knivmördare sin kontakt på arbetsförmedlingen

Socialdemokraternas chef, Helle Thorning-Schmidt, fördömer mordet

En 56-årig kvindelig sagsbehandler er blevet stukket ihjel i Holstebro av en Somalier

Politiken.dk Mördaren var arg på grund av en praktikplats han inte gillade

Annonser

17 Responses to Somalier i Danmark knivdödade sin handläggare

 1. annullera skriver:

  Jag tror de flesta är överens över att grovt kriminella skall skickas tillbaka till sanddynorna som de kom ifrån. Det finns varken resurser eller pengar, många av dessa människor behöver också psykisk vård pga att de helt enkelt är psykiskt störda, men det finns ingen vård att få. Jag antar att det ser ut ungefär i Danmark som det gör i Sverige. Det går inte att placera psykiskt störda människor ut i samhället, varken på praktik eller annat.

 2. Robin_Shadowes skriver:

  För somaliern Koy så var Birthe Christiansen inte ens en människa. Hon var inget annat för honom än en smutsig dansk kafir-hora som vägrade rätta sig efter vad den rättroende muslimske mannen sade och därför blev tillrättavisad av honom. Hade det skett i Somalia så hade det inte ens setts som ett brott utan en privat familje-angelägenhet.

 3. lasse1 skriver:

  AB är den enda tidningen hittills, som har en liten notis om mordet…
  Vare sig Expressen, SvD, eller DN har någon upplysning i fallet.
  Jag misstänker att det har varit ett antal ”rådslag” mellan olika PK – medior under efm om publicering, eller inte…
  Men AB var först med en liten notis…
  Kan bero på…. att den mördade kvinnan också var (s)politiker på kommunal nivå. Sånt sprids lätt inom politiken…

  Mördarens identitet är naturligtvis är ännu så länge dolt i mörker hos AB… fast den mördade kvinnan han uppge för polisen hans namn innan hon avled…(Det var en somalier tydligen)…

  Är det inte för jävligt ändå, att svensk massmedia kan undanhålla vissa händelser för allmänheten..
  Snacka om f.d. Tyska demokratiska republiken…(DDR)
  Vi är snart där, om vi så vill eller inte…

 4. vinterbadaren skriver:

  Som man bäddar får man ligga. Den danska sozzen har nu fått skörda det man tidigare sått.

 5. garmsir skriver:

  HAR AR AFTONBLADETS POLITISKT KORREKTA ARTIKEL OM MORDET I DANMARK:

  Dansk politiker mördad av knivman

  Birthe Christiansen.
  Foto: Struers kommun Mannen var missnöjd över sin praktikplats. Då högg han ihjäl sin kontakt på jobbcentret.

  Socialarbetaren och politikern Birthe Christiansen avled i morse efter attacken utanför socialkontoret i Holstebro i Danmark.

  Mannen väntade på 56-årige Birthe Christiansen utanför hennes arbetsplats där hon jobbade som socialarbetare. När hon kom ut på parkeringsplatsen högg han henne flera gånger i överkroppen, skriver BT på nätet.

  En 28-årig man greps kort efter attacken och häktades senare under dagen. Christiansen ska enligt danska medier ha namngett den misstänkte gärningsmannen innan hon dog. Hon hade träffat honom flera gånger i samband med att han kommit till centret för stöd i sitt jobbsökande.

  Bokat möte
  Danska Politiken skriver att mannen hade avtalat ett möte med Christiansen senare samma dag. Han skulle ha träffat henne för att diskutera den aktiveringsplan som han fått på centret.

  Han var missnöjd med att ha fått lämna sin praktikplats och enligt tidningen var förhållandet mellan honom och Christiansen ”ansträngt”.

  Aktiv politiker
  Birthe Christiansen var också aktiv inom politiken som lokal ordförande för Socialdemokraterne. Partikamraterna var i dag chockade och upprörda över det som inträffat.

  Den anhållne mannen nekar till anklagelserna och polisen har ännu inte fått fram något motiv till mordet. Det är ännu inte känt om han har hotat sitt offer innan han gick till attack.

  VAD SAGER NI? YNKLIGT AR INTE ENS FORNAMNET.

 6. allemand skriver:

  Visst, håller med, men tack vare Internet så får fler och fler chansen att läsa andra sidor av saken än vad PK skriver.

 7. garmsir skriver:

  En sak har legat och gnagt inom mig en langre tid. Jag misstanker att censuren i svenska media bara kommer att bli varre och varre. Gruppvaldtakter, mordbrander, kvinnor som kors pa av bilar, hatbrott mot svenskar kommer helt enkelt slutas att rapporteras overhuvudtaget. Jag hoppas att undersokande nyhetsbloggar sasom Politiskt Inkorrekt, Fria Nyheter, Varjager, Spikharry, Mopsen, Thoralf m.fl gar samman och pa sa vis forsoker tacka hela Sverige sa att svenska folket kan erbjudas sanna ocensurerade nyheter? Jag vet att det ar javligt svart eftersom alla har lite olika uppfattning om saker och ting, men om de gjorde det sa skulle de kunna erbjuda svenska folket en arlig nyhetsrapportering fran hela landet. ENADE VI STA, SONDRADE VI FALLA. Klockan ar fem i tolv. Det borjar bli riktigt allvarligt.

  • Robin_Shadowes skriver:

   Den känslan har jag också haft och jag tycker mig redan märka av hur dom rapporterar allt mindre jämfört mot för bara ett år sedan och kravallerna i Rosengård. Fast det kan ju vara lie svårare att mörka en nerbrunnen skola? Det är trots allt en stor arbetsplats. Och eleverna måste ju ta vägen nån annanstans. Men jag har också en känsla av att dom jobbar hårt för att släcka många bloggar också.

 8. garmsir skriver:

  Jag kommenterade valdebatten pa Expressens hemsida och stallde fragan:

  ‘Min fru som kommer fran ett annat Europeiskt land far inte rosta i Sverige efter snart 5 ar har men jag misstanker att vara nysvenskar far det. Migrationsverket kanske ser till att dom far rosta redan efter 2 manader. Ar det darfor Mona Muslim fjaskar sa for dom?’

  Jag maste ha traffat mitt i prick eftersom jag nu har blivit blockerad paa Expressen. Ar sedan tidigare avstangd fran Aftonpravda pa livstid.

 9. allemand skriver:

  garmsir,

  Det kallar jag DDR frihet. Om vi fick se den hemliga lista som Sverige fick efter murens fall, så är jag säker på att flertalet journalister finns på listan.

 10. naivtive skriver:

  Jag tror att motivet i första hand handlar om ATT han fick en praktikplats och var där förväntades att utföra ett arbete. Det måste ju vara en tung sten att bära för en troende, högre stående utvald att bära. En ren skymf, jag säger det bara.

  • Per-Åke skriver:

   Korrket, arbete är kränkande för dom här stackarna.

   Bidrag och KAT skall det vara.

 11. lasse1 skriver:

  Det viktigaste för de etablerade riksdagspartierna
  i nuläget är… Att mörka o. undanhålla, så mycket som möjligt för allmänheten, om väsentliga händelser som kan misskreditera deras förhållande till den förda invandringspolitiken…

  Det må gälla alla typer av nyheter o. händelser som kan påverka allmänhetens förtroende till den förda politiken.

  Man har från politiskt etablerat håll, hjälp från all tänkbar media som ständigt är uppmärksam på… ”pennans o. tungans hållning”. Den politiska korrektheten,(PK).

  Jag vill med mitt enkla påstående säga…
  ”Oavsett vilken regering som sitter vid makten..
  Det må gälla de tidigare s-regeringarna, den nuvarande och de tidigare borgerliga regeringarna och med all säkerhet, den kommande ?-regeringen.

  Samtliga regeringar från tidigt 70 – tal o. framåt… har systematiskt inhämtat sina instinkter, från den tidigare kommunistiska regeringen i det forna Östtyskland…DDR…
  Så allvarligt är läget.

  Vi ser det inte ..Vi hör det inte… Men det finns dolt i den politiska agendan hos de etablerade riksdagspartierna.

  Svensken i gemen, är inte politisk mogen, att få ta del vissa händelser… Den verkliga sanningen.

 12. Skogman skriver:

  Socialdemokrat+dolk=sant.

 13. Tomas skriver:

  Stackars efterlevande! Finns inte ord för vad man skulle göra med denna insekt.

 14. Jo skriver:

  HA ihjäl varenda somalier är en lösning som jag skulle tänka mig att ställa mig bakom… Vid närmare eftertanke UTAN en sekunds tvekan!

%d bloggare gillar detta: