Reinfeldt: Islamismen ett stort hot!!!


Jobben, skatterna och sjukförsäkringar har dominerat de tidigare partiledardebatterna. Just nu möts statsminister Fredrik Reinfeldt och oppositionsledaren Mona Sahlin i en duell i Studio ett i P1. SvD.se rapporterar direkt.

”Första frågan gäller hur Fredrik Reinfeldt respektive Mona Sahlin tror att fyra år med respektive regering skulle bli.

Sänkta skatter sätts före att öka kvaliteten i välfärden, försäkringslösningar i tex sjukvården, sa Mona Sahlin som menar att den svenska modellen försvagas.

En djupt orättvis borgerlig politik, säger hon.

Fredrik Reinfeldt om fyra år med en rödgrön regering:

Färre jobb med deras bidragslinje. Men ärligt talat så vet vi lite om det. Vi vet lite om vad de tre partierna vill göra. Väljarna vet inte vilken politik de ska driva. Vilka skatter de vill ha, hur socialförsäkringen ska se ut, sa han och fortsatte.

Alla delar saknar gemensamma svar från dessa tre, säger Fredrik Reinfeldt.

Ämnet byts till Frankrikes förslag att burka ska förbjudas:

Fredrik Reinfeldt: Jag tror på det öppna samhället och tror inte på ett samhälle där kvinnor inte ska få visa sig.

Fredrik Reinfeldt vill inte se fler kvinnor som går i burka, säger han men påpekar att det är en personlig åsikt och inte har att göra med lagstiftning. Han vill trycka tillbaka dem som sympatiserar med att kvinnor döljer sitt ansikte.

Mona Sahlin tror inte på ett förbud för burka i till exempel tunnelbanan, även om hon säger att hon anser att burka är ett tecken på kvinnoförtryck.

Jag tror att ett förbud stigmatiserar istället för att frigöra, säger Mona Sahlin.

Vi pratar ofta om regler och förbud. Låt oss prata friheter. Säg till unga invandrartjejer att här får man klä sig hur man vill och här får man gifta sig med vem man vill, säger Fredrik Reinfeldt.

Fredrik Reinfeldt säger att invandrartjejer måste kunna säga ifrån mot de grupper, i hemmet eller män ute, som bestämmer hur de ska klä sig och vara.

Fråga: Hur ser du på islamismens utbredning i förorten?

Det är något att ta på stort allvar. Ett sätt är att ha bra skolor, särskilt i utsatta områden, som kan förmedla kunskap om att man kan få jobb i Sverige. Och som förmedlar andra sätt att tänkta, säger Fredrik Reinfeldt”.

Där ser man både Reinfeldt och Sahlin ser ”burkan” som ett tecken på kvinnoförtryck. När Sverigedemokraterna uttrycker sig på liknande sätt då är rasist-kortet framme direkt.

Skall ni stämpla dessa två PK-ister som rasister också?

Både Sahlin och Reinfeldts mål är att den 19 september bli ”Statsminister” dom kommande fyra åren.

Hade det inte varit valår så hade frågan om Islam och islamister aldrig kommit upp till diskussion. Men nu när hycklarna märker att SD hela tiden haft rätt då passar dom på att skapa en debatt för att på så sätt få bort medias intresse för Sverigedemokraterna.

7-klövern som försatt svenska folket i en ohållbar situation försöker nu framställa sig själva som guds förlängda arm som lovar att rädda folket från islamister.

När kommer frågan om invandringens kostnader upp på agendan? Glöm inte vad både Sahlin och Reinfeldt sagt vid flera tillfällen:

Utan invandrarna så stannar sverige, hur tror dom det skulle se ut om alla svenskar som år efter år finansierat invandringen skulle sluta arbeta? stannar sverige då också 😉

En röst på någon i 7-klövern är en röst på fortsatt svenskfientlighet och förtryck av svenska folket. Det vore underbart om väljarna för en gångs skull kunde genomskåda falskheten och inse att deras tal om guld och gröna skogar är rena rama dyngan.

Mona Sahlin trycker som vanligt på med mer och mer bidrag, höjda A-kassa m.m.m. men hur det skall finansieras hör vi inte ett ord om.

Vart skall hon ta dom 15 miljarder ifrån som hon lovade bygga om Botkyrka och Fittja med?

Framtiden finns i Botkyrka sa Mona Sahlin och just därför tog jag ett beslut om att hålla mitt första tal som partiledare här hos er vilka jag ser som vår framtid.

Reinfeldt: Islamismen
måste tas på stort allvar

Men snart måste de rödgrönas kort upp på bordet. Så lyder statsvetarprofessorns analys

Annonser

13 Responses to Reinfeldt: Islamismen ett stort hot!!!

 1. Mack skriver:

  Äntligen börjar det hända något. Förhoppningsvis så är det inte ett spel för galleriet vars syfte är att locka till väljare från SD. Det är dags att inse att man inte kan vara tolerant och tillåta vilka kulturella/religiösa traditioner som helst. Givetvis ska man få ha kvar de delar av sina ursprungliga kultur som inte bryter mot Svensk lag eller är omoraliska. Å andra sidan tycker jag att det svenska samhället ska ställe högre krav på de som får komma hit och få en andra chans i livet. Att lära sig språket är ett minimum.

  Apropå Socialdemokraternas bidragspolitik så kan jag berätta att jag själv tyvärr varit arbetslös i ett år och förstår inte varför man skulle HÖJA a-kassan. Arbetar man inte får man helt enkelt anpassa sig och justera sina utgifter därefter. Svårare än så är det inte. Jag ska för övrigt på en intervju på måndag och slipper förhoppningsvis snart att tänka på allt som har med bidrag att göra! 🙂

 2. sten skriver:

  Reinfeldt är bara ute efter att sno SD röster. Han kommer att misslyckas.

 3. NIsse skriver:

  Intressant, de börjar tassa på tårna =)
  Målet är förstås att förpassa hela SD-kollektivet till att bli en stor ickefråga, tror inte de lyckas…

 4. Cavatus skriver:

  När jag läste följande tog jag mig för pannan:

  ”Framtiden finns i Botkyrka sa Mona Sahlin och just därför tog jag ett beslut om att hålla mitt första tal som partiledare här hos er vilka jag ser som vår framtid.”

  Hur kan man svika de etniska svenskarna genom att säga på detta viset? Har vi ingen framtid i vårt eget land?

  Och hur kan man fjäska och lisma så till den grad för invandrare? Så pass att man nedlåter sig att indirekt låta påskina att ”infödingarna” inte är något att hoppas på?

  Exit Mona

  • A-mannen skriver:

   De byggde Sverige enligt all elit som styr så hon ville väl bara tacka för hjälpen halvmånamuslim.

 5. lasse1 skriver:

  Att de etablerade riksdagspartierna kommer att ”tuffa till sig lite”… från att tidigre varit helt passiva åskådare i invandringsdebatten, är nog ställt utom allt tvivel.
  Man vet, att Sd lurar i vassen och vill till varje pris vill man misskreditera Sd.
  Kommer man att lyckas? Förmodligen icke…

  Men, vad Sd måste göra är att förhålla sig lite mindre kritisk till ett vårt EU – samarbete.
  Skall Europa länder lyckas tillsammans, vilket är ett absolut måste för att bemästra invandringsproblematiken och gränsöverskridande kriminalitet o. brottslighet… då är det samarbetsregler inom polismyndigheterna inom resp land som måste måste gälla…Och inget annat.
  Det kommer de flesta att förstå.

  ”Sverige kan inte ensamt stå emot den laglöshet….som tycks ha cementerats fast inom Europas gränser”. Kanske bara en början…

  Ett stort problem för Sd i valrörelsen, om partiets nuvarande kurs ligger fast och förhindrar EU´s möjligheter…

 6. Blodsven skriver:

  Helt plötsligt tycker äggskallen som lovordar halalslakt och annat rövslickande för lurkarna att islamismen är ett hot! Det svenska är ju bara ”rena barbariet” har ju detta praktarsel sagt utan att be svenska folket om ursäkt! Vet iallafall vad jag skulle göra om vi möttes på tu man hand…

 7. annullera skriver:

  Jag säger bara!
  Dessa HYCKLARE- och falskspelare!
  Av två onda ting håller jag däremot på Reinfeldt framför Mona. Förstår inte hur det kan finnas en enda människa som kan lita på denna falska kvinna som vänder kappan efter vinden och med en dubbelmoral som gör att man häpnar.

 8. Nizze skriver:

  Det finns bara ett sätt att ta väljare från SD:

  Kör SD’s politik så slipper ni SD.

 9. Robin_Shadowes skriver:

  Fred Flinta och Måna Muslim fiskar i bruna vatten eh? 🙂

 10. tvil skriver:

  snart kommer en kraftig dementi från äggskallen om att ”jag menade inte alls så om islam” men ska bli roligt att få se lurkjävlarna klättra på väggarna av
  ilska….

 11. garmsir skriver:

  Hur kan svenskar ga pa deras logner igen?
  Hur naiva ar vissa har?

 12. naivtive skriver:

  Fredde har knappast något att förlora på att överge musselfiskandet, de få som över huvudtaget hade övervägt en röst på M är försumbar. Men däremot finns det säkert en hel de i de egna leden som inte känner igen sig på hans sossepolitik. han sitter fortfarande i regeringsställning så det är bara att visa i konkreta förslag och ändrad politik att han inser problemens allvar. det skall inte behöva komma fram som argument i en valrörelse. Vi vill se resultat om vi överhuvud taget skall se på honom som annat än brottsling.

%d bloggare gillar detta: