Muslim försökte mörda en annan muslim p.g.a olika tolkningar om Islam


Brottet: 2 augusti 2009. 39-åringen kör vid två tillfällen på en 36-årig man i centrala Hässleholm. Gärningen sätter heta känslor i svall och många människor börjar bråka. Situationen blir så hotfull att räddningspersonal inte omedelbart kan hjälpa den påkörde. Polisen måste tillkalla förstärkning för att skilja de två grupperrna åt.

Gripandet:

Samma dag grips 39-åringen och anhålls efter förhör misstänkt för mordförsök. Orsaken till bråket sägs vara ett bråk kopplat till den muslimska religionen. 39-åringen uppges ha en striktare syn på islams regler jämfört med de mera liberala landsmännen.

Många människor förhörs och efter någon dag beslutar åklagaren att alla ska höras igen eftersom det var så rörigt på brottsdagen, mycket prat och många rykten.

Häktningen:

Den 6 augusti häktas 39-åringen misstänkt för mordförsök. Förhandlingen hålls i säkerhetssalen i Malmö tingsrätt eftersom polisen bedömer att det finns risk för bråk samt att det finns en hotbild mot den misstänkte. 39-åringen förnekar mordförsök men medger misshandel. Han medger också häktningsyrkandet.

Åtalet:

Den 3 september väcks åtal mot 39-åringen efter en lång förundersökning. 39-åringen sitter alltjämt i häkte. Åklagare är Johan Eriksson och till offentlig försvarare utses Lars Blad.

Enligt åtalet ska 39-åringen med uppsåt ha försökt beröva 36-åringen livet. Vid första tillfälle träffades mannen av bilens främre del. Han slungades upp i luften och slog i marken med sårskador på benen, ena armen, huvudet och ryggen.

Vid det andra tillfället stod 36-åringen utanför dörren på sin bil och lyckades precis undkomma att bli påkörd genom att kasta sig upp på sin egen bil.

Vid kraschen blev det stora skador på båda bilarna. Därefter skall 39-åringen ha tillfogat 36-åringen skador på bålen och smärta i huvudet genom att utdela flera knytnävsslag mot huvud och överkropp.

Rättegången:

Den 7 september hålls den tio timmar långa rättegången i Malmö säkerhetssal under stor polisbevakning.

39-åringen berättar att han känt sig hotad och trakasserad av 36-åringen och hans vänner. Han medger på en direkt fråga att händelsen hade religiösa förtecken.

Han döms till sex års fängelse för mordförsök.

Alldeles i slutet av rättegången kastar 39-åringen ut en imamsk förbannelse över åklagaren.

Orsaken till bråket sägs vara ett bråk kopplat till den muslimska religionen Islam.

Eftersom det finns en hotbild (som alltid) när muslimer är inblandade tvingas förhandlingen att hållas i säkerhetssalen i Malmö tingsrätt.

Här är det alltså två muslimer som inte kommer överens om hur Islam skall tolkas, därför beslutar 39 åringen att livet av sin motståndare.

När domen på sex års fängelse är ett faktum passar muslimen på att hota åklagaren med en förbannelse. Vi ser återigen att dessa människor uppför sig som idioter vilket dom också är.

Men varför skall vi bli tvingade att försörja dräggen som bara ställer till med elände.. Kasta ut varenda kriminell muslim och låt Sverige bli det fina land det en gång var igen.

Finns mer att läsa via länken om dessa stollar som inte kom överens om hur Islam skall tolkas.

Imamsk förbannelse över åklagaren som dömde honom till sex års fängelse

Den 39-årige mannen har berättat att han kände sig hotad i egenskap av religiös ledare

7 Responses to Muslim försökte mörda en annan muslim p.g.a olika tolkningar om Islam

 1. cavatus skriver:

  Vilka religiösa stollar det finns! Man baxnar. Borde bli utvisning vid överlagt mordförsök.

 2. Blodsven skriver:

  Frågan är väl snarast hur i helvete någon kan ha intresse av att importera religiösa ökentattare….

 3. Tomas skriver:

  Man kan undra hur många meningsmotståndare som blivit ihjälsparkade av kameler i deras forna skitländer?? Man tager vad man haver…..

 4. annullera skriver:

  Utvisa alla ISLAMISTER!

 5. Nizze skriver:

  Antingen vi vill eller inte, är vårt liv till väldigt stor del indirekt styrt och påverkat av Islam-eländet.
  Afganistan, Iran, Kvinnoförtryck, Piraterna är Islamrelaterade. Även den höga våldtäktsförekomsten ÄR Islam-relaterade. All terrorism (med något försumbart undantag) är Islam-relaterat. Mycket stor andel av hedersvåldet är Islam-relaterat. Alla tjejerna på 16-21 år som ”trillar” ut från balkongen ÄR Islam-relaterat.

  Och inte mist av allt, kanske det viktigaste:

  Fattigdomen i MENA ÄR orsakat av Islam till mycket stor del. Folket ber om att vara underställda hjärntvättade mullor/imamer och andra som vill kontrollera DITT liv, dvs. makt, makt och åter makt.

  En mentalt frisk välutbildad Europé knäböjer inte dagligen och ber om att få pengar till sitt bankkonto, Han börjar Jobba, men hjälp av den utbildning han fått av sina äldre medborgare. Han behöver alltså inte någon Imam/Präst eller annan förtryckare, och just detta är springade punkten.
  Vi behöver inga präster/imamer längre för att få mat/bostad/prylar osv.

  Förbjud Gud!!

  • Sveas rika skriver:

   Jag kom på det…
   Vi ringer råttfångaren från Hammeln och låter honom leda dem i bön rakt ned i svarta havet!!!!

   \Svea

 6. Bo skriver:

  Gärningsmannens beteende kan nog inte förklaras enbart med religösa motiv. Han är uppenbarligen djupt mentalt störd, sannolikt på grund av systematisk mångtusenårig inavel.

%d bloggare gillar detta: