Shariapoliser misstänks för gruppvåldtäktDen indonesiska provinsen Aceh skakas just nu av en skandal efter att tre shariapoliser misstänkts för gruppvåldtäkt av en ung kvinna de gripit.

”Shariapoliser är alltså poliser som ska övervaka att muslimsk lag följs. Sharialagar infördes i Aceh sedan provinsen fått autonomi i spåren av tsunamin för drygt fem år sedan.

Vid strandpromenaden i Banda Aceh gillar folk att sitta och titta på solnedgången.

Jag tycker om Aceh för den fina naturen, havet, säger 19-åriga Eka.

Men hon gillar inte att hon hela tiden måste titta sig över axeln ifall shariapolisen ska komma i någon av sina patrullbilar. Hon tycker inte att polisen ska bestämma hur kvinnor klär sig, om jeansen är för tajta eller slöjan inte täcker nog mycket.

Hennes vän Edi säger att problemet inte är sharia, utan att en del shariapoliser själva bryter mot den.

Just nu skakas Aceh av en skandal där tre shariapoliser misstänks för att i en cell på polisstationen ha gruppvåldtagit en 20-årig kvinna. De hade arresterat kvinnan för att ha umgåtts med en ung man som hon inte var gift med, ett brott här.

Aceh är den mest religiösa provinsen i Indonesien, häromåret infördes muslimsk lag, sharia.

Parlamentet här har också röstat igenom att de som har sex utan att vara gifta kan stenas till döds, och homosexuella kan pryglas.

Chefen för shariapolisen, Marzuki, säger till mig att de tre våldtäktsmisstänkta shariapoliserna kan räkna med stränga straff.

Kritiker säger att islamistiska ledare nu försöker påtvinga en strikt version av islam som många i Aceh känner sig främmande för.

Hon säger att många i Aceh är emot den, men att få vågar yttra kritik, av rädsla för att bli stämplade som dåliga muslimer”.

Är väl ingen överraskning för någon att Sharia-stollar våldtar och styr i Islam namn. I Rinkeby och Rosengård är det relativt vanligt med sharia-poliser som övervakar att kvinnorna bär rätt ”klädsel” och att rätt musik spelas etc etc.

Moderaten Abdirisak Waberi vill införa sharialagar där bl.a kvinno-misshandel skall accepteras liksom rätten att ha fyra fruar.

Mahmoud Aldebe är också förespråkare för att dessa sjukliga sharialagar skall införas i Sverige. Begriper inte att Centerpartiet tillät stollen att bli medlem.

Aldebes fru Ebtisam Aldebe som har samma åsikter som sin man stod uppsatt på Centerns riksdagslista som nummer tre 2006. 28 april 2006 skapade Aldebes fru stor debatt då hon menade att det borde gälla särskilda arvsrättslagar för muslimer i Sverige.

Maud Olofsson utfrågades i Gomorron Sveriges partiledareutfrågning och såg inget hinder för Ebtisam Aldebes framtid inom Centern.

Hon gav Ebtisam sitt fulla stöd istället. Även Polisen har blivit lite mjukare och vill gärna se att många fler muslimer blir poliser.

Snart en del av Sverige.

Mahmoud Aldebe
Sveriges Muslimska Förbund och hans krav kan ni läsa här

Shariapoliser är alltså poliser som ska övervaka att muslimsk lag följs

Annonser

5 Responses to Shariapoliser misstänks för gruppvåldtäkt

 1. Blodsven skriver:

  Ser Måddan eller någon annan av fåntrattarna något hinder för muslimernas framfart? Kärringen begriper inte innebörden vad nyttig idiot står för…

 2. Sadman Huissen skriver:

  Det intressant med Aceh är. Att gerillan i Ache utsatte centralregimens arme/polis för terror. Man mördade och förstörde. Just för att uppnå dessa mål. Och vad tror ni deras ledare satt. Tryggt och säkert i Sverige. Man försökte får skiten utlämnad till Indonesien. Men vi månar ju om våra terrorister. Nu kan man se en följd av detta daltande med islamismen. Regimen i Indonesien för en svår kamp i mot den. Och man lägger inte två fingra i mellan. Islamismen är ett stort hot mot Indonesiens ekonomi och minoriteter.

 3. Robin_Shadowes skriver:

  Rösta bort dårfinkarna från makten i höst.

  • annullera skriver:

   Instämmer!

   SD måste in i Riksdagen. Folk måste börja inse vart vi är på väg. Det är en mycket farlig utveckling. Ge lillfingret och de tar hela handen, för att inte säga bägge.

 4. Nizze skriver:

  Rösta bort Quislingarna.

  Quisling: http://sv.wikipedia.org/wiki/Quisling

  Quisling = Förrädare = Mona och dom andra PK-isterna

%d bloggare gillar detta: