Irakier utvisade efter samarbete mellan Sverige och NorgeNatten till tisdagen avvisades en grupp irakier med chartrat flyg från Gardermoens flygplats utanför Oslo.

”Planet från Air Finland stannade också i Stockholm och plockade upp avvisade irakier även där, uppger tidningen Romerikes Blad i sin nätutgåva.

Därefter ska planet ha lyft mot Bagdad.

Polisens utlänningsenhet (PU) vill inte kommentera insatsen, som uppges ha skett i samarbete mellan svenska och norska myndigheter.

I december i fjol sändes 60 irakier tillbaka från Norge, bevakade av över 60 poliser”.

Förträffligt samarbete mellan Norge och Sverige. Illegala invandrare skall utvisas och inte få möjligheten att överklaga gång på gång så dom till slut får stanna på grund av synnerligen ömmande omständigheter.

Nu ser vi äntligen att SD:s inflytande ökar undan för undan, typiskt alliansen inför riksdagsval att ge folket det som vill ha.

Folkpartiet gjorde likadant inför valet 2002 när dom tog SD:s förslag om språktest och gjorde det till sitt eget förslag. Tack vare det ökade Fp kraftigt dagarna innan valet.

Att dom senare övergav språktestet är en annan femma som visar att dom inte går att lita på.

Originalet är alltid mycket bättre än en massa dåliga kopior och därför blir SD ett riksdagsparti 19 september i år.

Samarbete mellan svenska och norska myndigheter

Annonser

7 Responses to Irakier utvisade efter samarbete mellan Sverige och Norge

 1. Tomas skriver:

  Helt underbart att läsa, jag gör vågen för mig själv!!

 2. annullera skriver:

  SD ett självklart val!

  Övriga fega och intelligensbefriade Riksdags- och PK-flumpartier med noll sunt förnuft kan Sverige vara förutan! Jag blir uppriktigt mycket beymrad när jag tänker på vilka som har styrt- och vilka som styr vårt land idag.

  Vad är det för utbildning- och meriter som krävs av en politiker?
  Med tanke på vilken makt våra politiker besitter är det skrämmande att vem som helst kan kan plockas in från gatan. Tag Mona Muslim som ett exempel, vad har hon för utbildning? Är det någon som vet?

  • Christina skriver:

   Måååna Mu(S)lim har ingen utbildning. Hon har gått 2-årigt gymnasium (handel- o kontor) sedan har hon som alla andra inom S, varit medlem i SSU
   o s v!

 3. JOG skriver:

  Äntligen gör svenska staten något rätt.Att läsa om den
  här avvisningen av irakier känns som ett ljus i en mycket mörk tid.Önskar bara att mona muslim kunde få
  följa med på nästa statligt subventionerade gruppresa till irak och att dom irakiska myndigheterna gav henne
  permanent uppehållstillstånd i landet.Där mona har sin själ där ska hon också vara,och Sverige skulle bli en lite trevligare land för oss svenskar att vistas i om vi slapp mona.

  • annullera skriver:

   Instämmer!

  • Robin_Shadowes skriver:

   Finns väl inte så mycket Tobleråne i Mosul men vi kan ju skramla ihop lite till henne så hon får med sig lite proviant ner där. Huvudsaken vi slipper henne här.

%d bloggare gillar detta: