Utblottade kurder som umgås med maffian


De mördade männen var så fattiga att de inte hade råd med varken lägenhet eller bil, berättar en släkting.

”42-åringen har tidigare bott i Oslo och Malmö. Nu bodde han i Arvika, där han var känd av sina landsmän som ”en stor artist i kurdisk folkmusik”.

Han hade enskild firma med en mindre verkstad i Västerås.

En pizzeria i Arvika är skriven på hans hustru, som i sin tur arrenderar ut den till en anställd.

Själv är han mest ute i storstäder och uppträder, säger en bekant.

Pizzerian köpte hustrun för ett halvår sedan, för ett arv hon hade fått, berättar en släkting.

Han säger att 42-åringen bara fick småpengar för sina uppträdanden och att han var så fattig att han inte ens ägde en egen bil.

(Transportstyrelsen uppger att han hade två)

25-åringen flyttade med sin familj till en annan ort där han arbetade i sin fars pizzeria, men trivdes inte utan flyttade tillbaka till Arvika.

Han var en uppskattad sångare inom hip-hop och en mycket omtyckt vän med ett stort nätverk.

Där jobbade han som telefonförsäljare. Han bodde hos sin flickvän för han hade inte råd med en egen lägenhet, säger släktingen. På internetsidan Facebook bjöd 25-åringen in till en fest i Oslo den 9 januari.

Sista gången han skrev var den 5 januari, strax innan resan, då han citerade en sångtext”.

Fattiga som kyrkråttor enligt familjen, men NWT:s källor berättar att bägge irakierna rörde i grovt kriminella kretsar som höll på med Hasch, heroin, amfetamin, kokain i stort sett allt som kunde ge pengar.

”Mordoffren kände den nu efterlyste 35-åringen. Det var till honom de skulle – och efter morden var han i Arvika och grät med de sörjande.

Sedan fem år tillbaka hyr han fastigheten i Bonderup utanför Lund, där de båda Arvikamännen tros ha skjutits eller slagits ihjäl den 6 januari.

Våldet var så kraftigt att skallbenen var krossade.

Källor i Oslos undre värld uppgett att 42-åringen var involverad i norsk narkotikahandel och att han kommit i konflikt med andra maffialiknande grupper.

Enligt Norska TV2 hade han köpt ett stort parti narkotika på kredit, men blivit så missnöjd med kvaliteten att han vägrat betala och därför hade en skuld på över en miljon euro”.

Godkänner maffian en kredit på en miljon euro då finns det också täckning för krediten. Men familjen påstår att bägge två var utfattiga.

42 åringen äger en pizzeria som han arrenderar ut till en anställd, när han själv åker runt och upppträder 😉

25 åringens far äger också en pizzeria och villa, men fattiga var dom ändå. Det är verkligen synd om dessa stackars utblottade kurder från Irak.

De mördade männen var så fattiga att de inte hade råd med varken lägenhet eller bil, berättar en släkting

Hasch, heroin, amfetamin, kokain, allt som genererar pengar

Annonser

5 Responses to Utblottade kurder som umgås med maffian

 1. TARZAN skriver:

  Kurder är ett konstigt släkte som inte hör hemma i den svenska faunan. Dom är kända för förtryck av kvinnor hedersmord och drog smuggling. Enligt BBC står dom för 80 % av allt heroin som kommer in i Europa, svensk media däremot skriver alltid att dom är förtryckta av turkarna.
  När jag skriver detta sak jag passa på att berätta om SVENSKA MAGASINET costa del sol – dom skriver om att den spanska polisen har utvisat 7600 skurkar under 2009 som har begått 24 000 brott !!!!!! Som ni ser är det inte bara Sverige som har drabbats av oönskad kulturberikning !!!

  • Sveas rika skriver:

   Ja men vad mysigt då ser vi snart 7600 PUT-ansökningar här då?!
   Fråga Hillary2 om de ska hjälpa till med BNP då!

   \Svea

 2. naivtive skriver:

  När man läser denna klagolåt så tänker jag direkt på Taqiyya-lögnerna. Sen får ju inte avlidna muslimer kritiseras då de kommer till helvetet i så fall. Så en lite försiktig undran är om även en infidel kan önska en musse till den eveiga elden?

 3. Sadman Huissen skriver:

  Jag säger det igen. Familjeföretag i knarksvängen. Här finns mycket för polisen att göra. Men för att det ska bilva meningsfullt för polisen. Att ta fast svinen. Så måste man kunna återta ett missbrukat medborgarskap (det går alldeles utmärkt i USA) . Och kunna förvissa personerna tillbaks där dem hör hemma. Om dem nu skulle riskera livet för att dem förpassas tillbaka. Borde dem har tänkt sig för innan.

 4. TARZAN skriver:

  Jag missade faktiskt rubriken:
  UTBLOTTADE KURDER UMGÅS MED MAFFIAN
  – Det kallar jag en 10 poängs rubrik ! Mycket fyndigt Spiken !

%d bloggare gillar detta: