Aftonbladets vd bortförd i handbojor misstänkt för misshandelAftonbladets vd Pontus Gustafsson har anmälts för misshandel. Det är en entrévärd på nattklubben Ritz som anmält att han skallades i ansiktet av Gustafsson.

”Han är skäligen misstänkt för misshandel, säger Lotta Lindblad, vakthavande befäl på Örebropolisen.

”I dag skriver tidningen Aftonbladet att uppgifterna om att Pontus Gustavsson varit våldsam och att han även skallat en krogvakt inte stämmer och att han inte är misstänkt för något brott. Men polisen uppger att en anmälan upprättades redan under lördagen.

Han är skäligen misstänkte för misshandel. Det finns ju dessutom vittnen till brottet, säger Lotta Lindblad, vakthavande befäl.

Anmälan gjordes av nattklubbens entrévärd och upprättades av Örebropolisen på lördagskvällen efter det att Pontus Gustavsson omhändertogs utanför nattklubben Ritz enligt lob, lagen om omhändertagande av berusade personer. I anmälan står det:

”Den misstänkte stötte till ett bord inne på krogen. Målsägaren gick fram till den misstänkte och frågade hur det var fatt. Den misstänkte puttade då till målsägaren i bröstet.

Målsägaren ryggade tillbaka av knuffen. Då målsägaren åter går mot den misstänkte så skallar den misstänkte målsägaren i ansiktet. Skallningen träffar under vänster öga. Det medför smärta och det uppstår rodnad och svullnad under vänster ögat. Målsägaren uppmanas att uppsöka vårdinrättning för att få rättsintyg”.

Det är inte utlagt på en handläggare ännu så det har inte hänt något i ärendet efter det att anmälan kom in, säger Lotta Lindblad.

Pontus Gustafsson har tidigare förnekat för Expressen att han varit våldsam och tillbakavisat uppgifterna i anmälan”.

Aftonblaskan har inte skrivit en enda rad om deras dyngfulle vd som dessutom är misstänkt för misshandel.

Jan Helin om varför Aftonbladet inte rapporterar om Pontus Gustavssons natt i fyllecell.

”Min publicistiska bedömning av händelsen har gjort att vi hittills inte publicerat något.

Jan Helin tar även upp det problematiska i att ta publicistiska beslut gällande rapporteringen om en kompis”.

Aftonblaskan har försvarat både pedofiler och AFA-iter som dom haft anställda, så det här var ingen överraskning för någon tror jag?

S-märkta slödder håller alltid varandra om ryggen och hittar på lögner i samma takt som deras upplagor trycks.

Aftonbladets vd Pontus Gustafsson gripen misstänkt för misshandel

Aftonbladets vd bortförd i handbojor misstänkt för misshandel

Annonser

5 Responses to Aftonbladets vd bortförd i handbojor misstänkt för misshandel

 1. allemand skriver:

  Tala om att skydda en kompis. Patetiskt.

 2. A-mannen skriver:

  Skriver ab att han är oskyldig så är han det.Chefredaktören på pravda 1978 skulle kunnat lyfta in hela abs ledning och redaktion med opåverkad verksamhet som följd.

 3. Mrs Thatcher skriver:

  Nu har dom publicerat något men det står med en liten rubrik nästan allra längst ner på sidan. Det står dock ”ord står mot ord” i rubriken.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6488218.ab

  Jag är ingen vän av fulmedia men Expressens chefredaktör brukar vara snabb att kommenatera när dom dabbat sig och han brukar inte skylla ifrån sig. Han svarar även om man ställer raka frågor i hans kolumn. Jan Helin är en arrogant j-vel som inte ens kan hålla reda på sin personal.

 4. Sadman Huissen skriver:

  Gustavsson är väl varken sämre eller bättre, än dem flesta svenssons. Det kan väl hända att det kan blir för mycket för vem som helst. Men att AB blå neka till fakta. Gör bara tidningen mer löjlig än den redan är. Ord står mot ord. När det finns vittnen? Grundaren Hjerta fick väl byta namn en gång i veckan. För att få ut sanningen till folket. Rättigheterna drog in för tidningen. Men då vad det bara att starta på nytt med ett nytt namn. Och vem var det som var förbannad. Jo Carl XIV Johan. Gustavsson gör av bön. Och ta de lite lugnare med spriten. Varför inte semester en tid?

 5. annullera skriver:

  En skit-tidning som ingen skulle köpa, själv har jag slutat köpa den. För övrigt gillar jag inte människor som sätter sig över andra och som tror att de kan bära sig illa åt för att de anser sig själva förmer.

%d bloggare gillar detta: