Muslimen Abd al Haqq Kielan vill rädda Sverige och svenskarna från (SD)Enligt de senaste opinionsundersökningarna är Kristdemokraterna på väg ut ur riksdagen, och Sverigedemokraterna på väg in.

Saxat ur Dagen:

”Därför erbjuder sig nu ”riks­imamen” Abd al Haqq Kielan att rädda Kristdemokraterna. De skulle behöva skärpa upp sig, säger han.

Imamen Abd al Haqq Kielan har varit en av de svenska muslimernas talespersoner under ett par decennier. Bland många uppdrag är han ordförande i Svensk islamisk samling som organiserar församlingar med uppemot 20 000 medlemmar.

Nu fruktar han att Kristdemokraterna ska petas ur riksdagen till förmån för Sverigedemokraterna. Och det är den utvecklingen som gör att han kan tänka sig att engagera sig politiskt.

Jag har inte velat låsa in mig i något hörn. Om jag får vara lite naiv så tror jag, som det står i skriften, att Gud har världen mellan tummen och pekfingret.

Att allting står under Guds makt. Att politikerna egentligen inte har så mycket med världsutvecklingen att göra. Men å andra sidan, nu kanske det är nödvändigt.

Det var beundransvärt av denna ”riksnörd” att ställa upp för KD som en räddande ängel innan han får träffa sina 72 oskulder.

Det mesta Leif Karlsson, förlåt menade Abd al Haqq Kielan säger och skriver är ogenomtänkt dynga.

Blev därför nästan chockad av några få rader som imamen skrev i den kristna PK-blaskan Dagen.

Många muslimer väljer de röda partierna. Något som Abd al Haqq Kielan inte ger mycket för.

Jag kan inte fatta att så många söker sig till ateistiska partier som vänsterpartiet och sossarna.

Det är väl för att de lyckats hamra in någon slags invandrarvänlig kuliss fast de egentligen inte gjort ett endaste smack i integrationsfrågor tvärtom egentligen”.

Bra uttlande som troligtvis kan vara till stor hjälp för SD i den kommande valrörelsen, det kan självklart medföra att flera andra följer hans råd och lämnar den rödgrönasörjans ”Titanic-politik”.

Några procents högre väljarstöd till Alliansen gör indirekt att SD:s möjlighet att bli vågmästare ökar dramatiskt, tur att leffes hjärna inte klarar av att tänka så långt 😉

Riks­imamen Abd al Haqq Kielan vill rädda Kristdemokraterna

Annonser

2 Responses to Muslimen Abd al Haqq Kielan vill rädda Sverige och svenskarna från (SD)

  1. Robin_Shadowes skriver:

    Eftersom knallkorken har konverterat så är förmodligen hans tankeförmågor i Måna-klass.

  2. Sadman Huissen skriver:

    Vilken härlig Judas kyss mitt i plytet på Göran. Snart hänger KD på korset (opps ursäkta groda) det ska ju naturligt vi vara gärdsgården.

%d bloggare gillar detta: