Rijad Rizvanovic Mahmutovic i farten igen nu rånar han svennar


Fyra unga män från Malmö har fått sina domar i tingsrätten. En 18-åring dömdes till ett års och sex månaders fängelse för en lång rad brott, bland annat rån, misshandel och hot mot tjänsteman.

”18-åringen har under en längre tid terroriserat jämnåriga ungdomar och skrämt, hotat och misshandlat sig till deras mobiltelefoner, vilket nu ledde till fällande dom på 9 punkter.

En medåtalad 18-åring fick villkorlig dom och samhällstjänst för försök till rån medan en 16-åring dömdes till ungdomsvård plus samhällstjänst för samma brott.

16-åringen dömdes så sent som i oktober till ungdomstjänst i 135 timmar för försök till mordbrand på en skrotfirma.

Ytterligare en åtalad 16-åring friades helt från misstanken om rånförsök.

De tre dömda ska också betala skadestånd av varierande storlek till fjorton personer, de flesta jämnåriga ungdomar.

Den 18-åring som fick det hårdaste straffet har suttit häktad sedan i november och får nu gå direkt i fängelse.

Han har under utredningen genomgående nekat till allt – förutom de tidigare nämnda åtalspunkterna även övergrepp i rättssak, försök till rån och narkotikabrott.

Däremot har han erkänt ett fall av grov stöld.

Enligt tingsrätten skulle 18-åringen, om han dömts som vuxen, fått tre års fängelse.

Bland annat har han misshandlat och hotat flera jämnåriga flickor i samband med tillgreppen. Han har också hotat en jämnårig man med att det ska gå illa för honom och hans familj och han kontaktar polisen.

Denna händelse fångades av en övervakningskamera”.

16-åringen dömdes så sent som i oktober till ungdomstjänst i 135 timmar för försök till mordbrand på en skrotfirma. Är självklart en kulturberikare som heter ”Rijad Rizvanovic Mahmutovic” han medbrottslingar och han själv erkände mordbranden.

Men Tingsrätten i Malmö tyckte trots deras erkännande inte att dom skulle dömas. Kan tyckas otroligt underligt och det är det också.

Tingsrättem ansåg inte ”att deras försök var tillräckligt effektivt” och frikänner därför slöddren.

Hovrätten rättade till misstaget och dömde alla fyra invandrarna för brottet. Men straffen var lika låga som vanligt.

Nu är samma kille i farten pånytt (Rijad Rizvanovic Mahmutovic) och rånar nu svennar på deras mobiler misshandlar och hotar dom.

Kräken fortsätter med brottslighet, nu går det inte att upphäva medborgarskap. Istället borde sittande regering kräva minst tio års skötsamhet innan berikarna får PUT.

Vi måste ställa lika hårda krav på kriminella invandrare som ni ställer på sjuka svenskar som tvingas söka jobb fast dom är cancersjuka.

Ägaren till skrotfirman Bo Billgren krävde skadestånd för allt som blev förstört, men tingrätten avvisade han skadeståndskrav.

Fyra ungdomar dömdes för flera brott

Annonser

6 Responses to Rijad Rizvanovic Mahmutovic i farten igen nu rånar han svennar

 1. murv skriver:

  Inför en three-strikes-and-youre out på våldsbrottslingar.

  Jag struntar fullkomligt i rehab av dessa återfallsförbrytare.
  Håll dem borta från gatorna tills dess att de är så gamla (80+) att de inte kan göra någon större skada i samhället.

  Hyser inga sympatier med dessa kr*k.

 2. TARZAN skriver:

  Den verkliga orsaken till så låga straff och ”samhällstjänst” är att fängelserna är fyllda både på bredden och höjden. En plats i ett ungdomsfängelse kostar 5000kr per dygn. Visserligen skulle majoriteten av svenskar betala 5oo kr mer i skatt bara slöddret fick skaka galler så länge som möjligt

 3. A-mannen skriver:

  En biljett hem till det efterblivna hemlandet med ett chartrat aeroflotplan med landsmän lär nog kosta mindre än 5000kr.

 4. garmsir skriver:

  Vadaa three-strikes? Ut med fanskapen direkt eller annu hellre stoppa dom vid gransen innan de kommer in.

 5. Jo skriver:

  Jag har en batong dom kan få smaka på…

 6. Mack skriver:

  (ironi)
  Äsch, låt de hålla på! Det är ju småpojkar vi snackar om. De växer upp och mognar på egen hand om vi låter de hållas och inte kränker deras integritet. Att några rasistiska svenskar drabbas gör väl inget med tanke på vad dessa pojkar sett och råkat ut för i sina hemländer. Det är väl inget att bråka om? Svenskar tjänar ju dessutom bra och har råd att köpa nya mobiltelefoner.
  (/ironi)

  Det roligaste är att det är så flumvänstern resonerar. På riktigt!

%d bloggare gillar detta: