Misstänkte mördaren är också från Irak


Åtminstone ett av de två mordoffer som hittades i bagageutrymmet i en brinnande bil i Halland hade träffats av ett dödligt skott. Båda hade utsatts för kraftigt våld innan de placerades i fordonet.

”En av dem var skjuten genom ögat. Ett sådant skott är direkt dödande, säger en anonym poliskälla till Aftonbladet.

Den skjutne ska enligt källan vara det äldre av offren. Polisen tror att det är en 42-årig morbror till det andra offret, en 25-åring från Värmland som är den ende av de två som med säkerhet har identifierats.

Båda utsattes för brutal misshandel innan de brändes. Enligt Aftonbladet var männens skallben krossade.

Det kräver stor kraft, ett fruktansvärt yttre våld, säger tidningens källa.

Länskriminalen i Skåne är övertygad om att de två dödades på en gård mellan Dalby och Genarp i Skåne. Gårdens 35-årige ägare är försvunnen men efterlyst i sin frånvaro. Polisen tror dock att det var mer än en gärningsman.

Sveriges Radio Halland rapporterade i fredags att en 44-årig kriminell norrman kan kopplas till 35-åringen. Norrmannen var i höstas bosatt och skriven på 35-åringens gård i Skåne.

Polisen har tidigare bekräftat att det kan finnas en koppling mellan dubbelmordet och kriminell verksamhet i Norge. Den ville på lördagen inte kommentera de nya uppgifterna”.

Torpeder ska enligt uppgift hämnas bakluckemordet. Nu skyddas därför den misstänkte 35-åringens anhöriga. Enligt uppgift har torpederna fått 230 000 norska kronor för uppdraget.

Polisen misstänker att morden har skett på en gård vid Bonderup i Skåne, en av Norges mest ökända kriminella, en 42-årig man, använde under förra året gården som bas för en av sina verksamheter.

Han skrev sig på gården när han skulle släppas ut efter att ha avtjänat en dom på sex och ett halvt års i fängelse för organiserad brottslighet.

Vad SvD inte heller tar upp, är att polisen misstänker att gården i Bonderup har varit bas för smugglarverkskamhet av Irakier.

Förra året tog polisen hand om i tre lastbilar fulla med Irakiska kurder som var på väg till Norge via Halland.

Säger det igen, för mig är det osannolikt att den mördade 25 åringens anhöriga inte har en aning om något, dom trodde han höll på med musik och lite andra trevliga sysslor.

Dom avrättade är Bahman Fattah 25 år vilket är bekräftat. 42 åringen är troligtvis hans släkting Kamil Hama Saeed Hussain.

Den misstänkte mördaren som nu själv jagas av både polisen och hämndlystna Irakier som vill avrätta honom heter Sroud Mohammed Shakir även han är Irakier.

Båda hade utsatts för kraftigt våld innan de placerades i fordonet

Bakluckamördaren jagas av anhöriga till dom två avrättade

Annonser

5 Responses to Misstänkte mördaren är också från Irak

 1. NIsse skriver:

  Så länge de mördar varandra bryr jag mig inte ett skit, tvärt om, ös på!
  Problemet är dock att dessa idioter kostar sammhället i form av lidande och resurser, och vi pratar ENORMA belopp. Vilka svin, bra att några är döda.

 2. Mack skriver:

  Det är synd att media inte så ofta nämner ursprunget för personer som begår brott och skapar rubriker i tidningarna. Det borde anses vara allmänintresse då många blint påstår att invandrare inte begår fler och grövre brott än svenskarna. Det är en myt. Läser man just nu på SVDs startsida så representeras muslimer/invandrare från mellanöstern med rubriker som ”Mordoffer sköts i ögat” och ”Olagligt slaktat kött säljs”. Man kan ju spekulera i om ”Kidnappad av män med automatvapen” och ”Barnfamilj rånad i hemmet” är två andra exempel på brott som begåtts av personer som är första eller andra generationens invandrare. Jag påstår inte att så är fallet men hur ofta är det inte icke-svenskar som begår ovanligt grova brott?

  Media jobbar hårt för att mörklägga att första eller andra generationens invandrare står för en väldigt stor del av de grova brotten som begås i Sverige. Men ju längre tiden går och problemen ökar, desto mer uppenbart blir det för gemene svensk och då får vi hoppas att folk vaknar upp och slutar att rösta på flumvänstern. En flumvänster som förstört detta land med sin socialism á la ”alla(h) ska med” som gör att vanliga hederliga medborgare får slita under ett tungt ok av höga skatter, kriminalitet och en politisk korrekthet som är lika sund som ebola.

  Vänstern tycker att man för en humanitär politik när man släpper in våldtäktsmän, mördare och demokratihatare. De som får betala är vanliga hederliga svenskar OCH invandrare. Folk gnäller på att kungahuset kostar ett antal miljoner per år när man samtidigt slussat in tiotusentals (hundratusentals?) invandrare in i bidragsberoende och utanförskap som kostar åtskilliga miljarder varje år.

  Om övriga norden (framförallt Danmark) kan vakna upp och börja ta i med hårdhandskarna, varför ska då Sverige fortsätta att förstöra landet? Man är INTE rasist om man värnar om svenskars OCH INVANDRARES bästa.

 3. Robin_Shadowes skriver:

  Skönt att det för en gångs skull var arab-slödder som blev mördade och inte svenskar.

 4. Naivtive skriver:

  Vem sörjer dom och varför skall mördarens familj har polisbeskydd från torperderna? Sätt dom ute på en ö i kustbandet och låt det bli en liten holmgång. När en är klar vill säkert nästa komma till tals.

  Kan någon förklara för mig varför svensk lag tar så lätt på människosmuggling när med all tydlighet de som organiserar är de grövsta brottslingarna? 6 månader i straff för den ena och ett skott i ögat för nästa. Klart att denna form av organiserad brottslighet är lukrativ. Stora pengar och ingen risk. En lite adressering till riksdagen…. Idioter!

 5. Sadman Huissen skriver:

  Hm! Mördarna får dem nog leta efter i Kurdistan. För vad tog dem 3 miljonerna norska kronorna vägen. Jag tro inte de gick upp i rök. Skulle man inte hitta dem. Kan polisen lugnt vänta till pengarna är slut. Då infinner dem sig frivilligt för att få vård. Minns albanen från Stavanger. Pengarna var slut efter 5 år.

%d bloggare gillar detta: