Islamister är ett ständigt hot mot oss otrognaStorbritannien höjde på fredagen graden av terrorhot från ”betydande” till ”svår”, den näst högsta graden.

”Centret för terroranalys har i dag höjt hotnivån från internationell terrorism mot Storbritannien från betydande till svår.

Detta betyder att en terrorattack är högst sannolik men jag vill understryka att det inte finns några uppgifter som indikerar att en attack är omedelbart förestående”, sade inrikesminister Alan Johnson i ett uttalande.

Vid sin medverkan i tv strax efteråt vägrade Johnson svara på om höjningen till den näst högsta nivån på den femgradiga skalan hörde samman med det misslyckade attentatförsöket mot ett plan i Detroit på juldagen.

Vi säger aldrig vilka underrättelser vi har och det vore rätt korkat av oss att göra det, sade han, och tillade att ”det borde inte knytas till Detroit eller någon annanstans heller för den delen”.

Den höjda nivån innebär att Storbritannien kommer att ”sätta in mer resurser, höja graden av vaksamhet”.

Enligt Johnson grundas utlåtandena om graden av hot på en lång rad faktorer, däribland avsikterna och förmågorna hos internationella terrorgrupper i Storbritannien och utomlands”.

Varningar om terrorattacker är idag vanligare än ärtsoppa med fläsk på torsdagar. Tragiskt nog så stannar det inte vid hot när tokiga Islamister hotar (oss otrogna hundar).

Magnus Norell, terrorismexpert knuten till The Washington Institute for Near East Policy skrev i DN 30-12-09:

”Ett antal stora terrordåd har skakat världen under 00-talet. De flesta begås av militanta islamister och så kommer det nog att se ut en tid framöver”

Enligt Magnus Norell är det den militanta islamistiska terrorn som dominerat det första årtiondet av 2000-talet.

Den militanta islamismen har dominerat sedan 70-talet, så det är ingen ny trend, men likväl har det varit tydligt under 00-talet, säger forskaren.

Om man hårdrar det en bit så anser ju de flesta islamistiska terrorister att de har Gud som överhuvud säger Magnus Norell.

När Svenska politiker sedan går ut (Nyamko Sabuni) går ut i media och lovar Svenska Islamister att få allt stöd i världen för att bli avprogrammerade, så erkänner hon indirekt att vi har stora problem med islamister i Sverige.

Lösningen på alla prolem är således att öppna dörrarna på vid gavel och låta fler människor från MENA-länderna komma hit, och dessutom tillåta fler Moskébyggen (nu senast i Malmö).

I Göteborg har Bellevuemoskén bjudit in Islamister som försökt värva jihadkrigare. och flera har hakat på och finns nu i bl.a Somalia.

För mig är det ofattbart att svenska politiker tvingar svenska folket att finansiera sin egen undergång.

Vi måste gemensamt stoppa alla svenskfientliga politiker i 7-klövern vilka jag personligen anser är en lika stor fara som för oss som islamisterna är.

Storbritannien höjer terrorberedskap

Centret för terroranalys har i dag höjt hotnivån från internationell terrorism mot Storbritannien från betydande till svår

Terrorismen under 00-talet

Annonser

3 Responses to Islamister är ett ständigt hot mot oss otrogna

 1. Blodsven skriver:

  Bara att hålla med, Spiken! 7-klöverns praktarslen är vårt största hot. Bort med den skiten så åker lurkarna med av bara farten…

 2. AnnaPanna skriver:

  Till alla kärna vänner av frihet:

  Dessvärre skulle ett stort attentat i London kunna hjälpa hela Europa att lösa detta gigantiska och växande problem. Ett enormt spektakulärt attentat skulle innebära att många, många Europeer skulle börja försvara sitt eget land. Mycket olycklig utveckling, men fullständigt oundvikligt att det blir krig i Europa igen. Denna gång blir det inte krig mellan några länder. Det blir inbördeskrig i varje land som uppnår ca 25-35% muslimer, då brukar det bli inbördeskrig. Det är bara vi som röstar som kan förhindra kriget. Bara vi som röstar!!
  Rösta rätt i höst.

 3. Per-åke skriver:

  Språkbruket Nyamko använder sig av borde hon åtalas för. (Svenska Islamister) dom är fan inte svenskar ditt förbaskade skithuvud.

  Dom förbannade skithålen till politiker ställer tll med så mycket problem att ingen kan lösa dessa i framtiden (om vi har någon framtid)?

%d bloggare gillar detta: