14-åriga flicka våldtagen av flera kräk i Kristianstad


Polisen utreder en våldtäkt på en minderårig flicka i centrala Kristianstad.

”En förundersökning är inledd, mer kan jag inte säga, säger kriminalkommissarie Curt Larsson på Kristianstadspolisen.

Sekretess råder kring utredningen, som startades efter att polisen fått in en anmälan om våldtäkten. Om det finns någon misstänkt gärningsperson kan polisen inte uttala sig.

Enligt uppgifter till Kristianstadsbladet ska våldtäkten ha skett i tisdagseftermiddag efter skoltid.

Den 14-åriga flickan ska ha puttats, av flera killar, in på en toalett i Burger King/Kosmoramahuset på Östra Boulevarden. Inne på toaletten ska flickan sedan ha blivit våldtagen”

Fortsätter våldtäkerna i samma takt så kommer en nytt svinigt rekord att slås för fjärde året i följd. Berikarna fortsätter med sina rasistiska våldtäkter dygnet runt i hela Sverige.

Sekretess i utredning om
våldtäkt på minderårig

10 Responses to 14-åriga flicka våldtagen av flera kräk i Kristianstad

 1. carl skriver:

  berikarna vill oss inget väl.
  om inte folk vill visa civilkurage nu, kommer det förr eller senare bli försent! med pk-eliten så kommer Sverige islamiseras fullständigt.

  se vad som kommer hända även här och oss

  bedrövlig att Svenska politiker, mediafolk, makteliten inte fattar vad som händer med detta land. tror nog att alla som upplevt islamsfasor röstar på SD.
  de som ännu inte vaknat ur Svenska pk-dhimman kan ju kolla på: truthtube.tv

  play.php?vid=2008

 2. A-mannen skriver:

  Myndighetssverige vill vara präktiga angående massinvandringen så de kommer säkert stolt informera om att vi har mest våldtäkter i Europa. Ryggradslösa tv4 och kommunist svt kommer att göra en gemensam tv- gala som uppmanar våldtäktsmännen att använda kondom, dock ej på sina egna getkusiner och systrar för där ligger Sveriges framtid med 12 inavlade helstörda barn i varje familj.

 3. TARZAN skriver:

  Tänk att i denna lilla stad kan det hända så mycket skit. För några månader sen var det en ung kurd som som slog sin flickvän sönder och samman.

 4. Jo skriver:

  Nu har det växt utom kontroll den här så kallade kulturella invandringen! När i helvete ska myndigheterna vakna? När man inte vågar ta beslut som kan tänkas vara rasistiska så blir det så här,att vara världens samvete kostar.

  Det vanliga fotfolket har fått nog och det börjar röra sig i leden och jag ser inget annat slut än att folk börjar ta för sig och visar dom där asen vad det handlar om för språkets makt har dom ingen aning om vad det är utan VÅLD är det enda dom klarar av att hantera. Personligen så har jag inga problem att ta hand om dom handgripligen när politiker blundar och skriker ut sina drömscenarion om ett mångkulturellt samhälle.

  När stänger vi gränserna för människor som bara har kommit hit för ekonomisk vinning och för att våldföra sig på kvinnor,barn och äldre? Brottsligheten har med rekordfart skjutit i höjden bara på dom senaste åren.

  ALL grov brottslighet som det skrivs om,visas på tv etc har utförts av annan etnisk tillhörighet! Det är fastslaget till 100% nu undrar man bara när verkligheten hinner ifatt våra folkvalda? Är det först när Muhammed står innanför deras egen ytterdörr och KRÄVER att få våldta deras egna 14 årige dotter?

  FY FAN…

  • TARZAN skriver:

   Att inte Svenska män har bildat medborgargarden för länge sen är ett mysterium, men det finns planer på det var så säker.
   -Polisen vill inte ha medborgargarden och politikerna skulle ha kallat oss nazister ifall vi tog till våld.
   -Tills vidare så finns det en hel del saker att göra; man kan dela ut flygblad till fjortisar där man varnar för fula blattar.
   Man kan publicera namn på och foto på smågangster här på nätet.
   – Man kan dela ut flygblad i brevlådor med foton på lokalt slödder ( men polisen kommer att försöka nita dom som gör det)
   -Hade jag haft tillräckliga data kunskaper eller kapital hade jag gjort det för länge sen.

   • spikharry skriver:

    Hänga ut kriminella slödder är straffbart. Men när AFA på sin hemsida hänger ut Sverigedemokrater som värnar om svenskar då är det inga problem för poliser och andra styrande att blunda.

    • TARZAN skriver:

     Är det inte så att man kan ha en server utomlands som inte går att spåra eller som är utom räckhåll för svenska myndigheter ????
     -Jag vet att RADIO ISLAM
     kommer varken svenska eller franska myndigheter åt, dom har försökt

 5. garmsir skriver:

  Jag ar ocksa otroligt forvanad att inga medborgargarden har bildats. Har folk ingen sjalvbevarelsedrift?

 6. Sveas rika skriver:

  Som tidigare sagts så har det nu gått för långt,
  Vad gör vi nu rent konkret?
  Ska vi mötas upp på på en överenskommen plats eller ska vi gå ut en och en och ha ihjäl skräpet på eget initiativ?
  Jag har ingen aning själv men tycker att det är dags för nå`t att hända…….

  \En mycket upprörd Svea

 7. Mona & Fredrik skriver:

  Vi måste hämta hem fler invandrare, vår kultur är usel och måste berikas med fler och nya ideer.

%d bloggare gillar detta: