89 åring rånad och fastbunden av invandrare i Danmark


En 89-årig man attackerades torsdag av två rånare i Herlev utanför Köpenhamn, där de hotade honom med en pistol och band honom band fast hans ben med tejp.

”Mannen blev påhoppad av två unga män på en stig genom Tornerosevej nära Herlev Hospital.

De hotade honom drog med honom in på ett område vid en förskola, där tvingade dom ner honom på marken och tejpade ihop hans ben säger Danska polisen.

Dom tog hans plånbok lättade lite på tejpen sa åt honom att ligga kvar i tio minuter i kylan.

Den 89-årige mannen har beskrivit rånarna som mörkhyade unga män som talade danska med stark brytning.

Polisen söker nu efter dom med hundar, säger Peter vagtchef gronbek i Köpenhamn West lokala polisen som beskriver rånet som väldigt grovt och hemskt”.

Var dessa kräk än finns så följer dom en röd tråd som innebär rån, hot, mord, våldtäkter etc etc.

Dom saknar totalt respekt för människorna som försörjer dom via sin skattesedel, om offren är unga, gamla, eller om det är barn, kvinnor, åldringar, så spelar det ingen roll svinen rånar ändå.

Lika bra vi glömmer allt vad straff heter som medför några månaders fängelse. Utvisa kräken och hela deras familjer på livstid.

Här får dom PUT och livslångs försörjning och som tack så rånar dom snart 90 åriga åldringar och våldtar blonda tjejer på löpande band.

Nej fy fan ut med dom omgående, nu får det var nog. Någon eller några högt uppsatta politiker måste säga ifrån ordentligt.

Sluta dalta med drägg, ni gör dom bara en tjänst genom att lyfta på fingret och säga aja baja så får ni inte göra pojkar.

Danmark: 89 åring rånad och fastbunden av två invandrare

Annonser

5 Responses to 89 åring rånad och fastbunden av invandrare i Danmark

 1. A-mannen skriver:

  En Nurnbergrättegång om 10år mot ansvariga politiker och tjänstemän är något att se framemot.

 2. TARZAN skriver:

  A-mannen jag håller med dig
  Du och jag ansvarar för att landsförrädarna hängs.

  • A-mannen skriver:

   Eller varför inte livstidsutvisning till valfritt menaland. Då blir det ju inget straff för dom heller utan en ljuvlig tid för mona,fredde,ohly med anhang.

  • Robin_Shadowes skriver:

   Varför hänga dem? Dom har stulit från svenskarna, alltså skall hand och fot av. Sedan kan dom kräla i rännstenen och tigga ihop till sin försörjning resten av sina usla liv.

 3. garmsir skriver:

  Sla dom sonder och samman forst alternativt skjut dom, skicka dom darefter till valfritt MENA-land. Samma behandling for kriminella, terrorister och politiskt korrekta politiker som har stallt till med det har elandet.

%d bloggare gillar detta: