Socialdemokraten Jan Emanuel Johanssons företag tjänar stora pengar på flyktingarEtt transitboende för ensamkommande flyktingbarn öppnas nästa vecka i Snårestad i Ystads kommun.

”Sociala resursförvaltningen i Malmö har tecknat ett avtal med företaget Av Egen Kraft AB om boendet där det finns 20 platser.

Trycket på våra verksamheter är stort och Malmö stads boenden är fullbelagda säger Annelie Larsson, förvaltningsdirektör på Sociala resursförvaltningen i ett pressmeddelanden.

Förvaltningen har nu fem boenden för ensamkommande flyktingbarn i egen regi. Tidigare har avtal tecknats med olika företag om transitboenden i Trelleborg, Svalöv, Svedala och Vellinge kommun.

Förra året tog Malmö stad emot 701 ensamkommande jämfört med 391 året före. I år har det fram till den 19 januari kommit 44 barn”.

Vem är det som äger företaget Av Egen Kraft AB som nu skall fylla på sin plånbok ordentligt med hjälp av våra skattepengar?

Självklart en Social(O)demokrat vid namn Jan Emanuel Johansson som tidigare varit ordinarie riksdagsledamot 2002–2006 för (S)vinen.

Jan ville förra året hyra ut sitt hus på Visby för 140 000 kronor i månaden eller 35 000 kronor i veckan.

Huset på Södra Murgatan 10 i Visby köpte hans bolag Svensk samhällsutveckling AB i september 2006 för 310 000 kronor.

Vem var säljaren av detta hus då? jo det var privatpersonen Jan Emanuel Johansson.

Hycklaren och socialdemokraten försökte även hyra ut sin lägenhet på söder i Stockholm för 40 000 kronor i månaden.

Nu skall den penning-galne Socialdemokraten börja med flyktinghantering som vi skattebetalare skall finansierar för honom.

Jag har aldrig någonsin upplevt värre hycklare och lögnare än dagens Social(O)demokrater.

Det är inte enbart Mona Sahlin som är girig och vill plocka åt sig pengar samtidigt som 100 000 tals svenskar lider i det tysta.

Mona Sahlins företag Mona Sahlin AB gick med förlust trots förlusten så plockade Mona ut 1.2 miljoner från företaget.

Avslutar med några minnesvärda ord från muslim-älskaren Mona.

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt. För mig är skatt det finaste uttrycket för vad politik är”

Dags att spy nu..

Boende för flyktingbarn i Ystad

Jan Emanuel krävde rekordhyra i Visby 140 000 kronor i månaden

Mer om Jan och hans företag kan ni läsa om här

Annonser

5 Responses to Socialdemokraten Jan Emanuel Johanssons företag tjänar stora pengar på flyktingar

 1. Dansken skriver:

  Fan, jag mår dåligt, när jag tänker på, att ½ svenska folket, kanske kommer att rösta på detta hycklare parti.

 2. NIsse skriver:

  Dags att start hyckeltoppen, måna muslim och slem-jan skulle nog toppa direkt…

 3. cavatus skriver:

  Invandringsbranschen lär vara den största ekonomiska sektorn i Sverige nu. Det finns många som tjänar stora pengar på den. Det är därför man från politiskt håll är så ovillig att ändra på sakernas ting. Det är därför det är så bra att denna fråga är så tabubelagd, så penningrullningen öoförtrutet kan fortsätta.

  Förresten visste ni att det i Uppsala läggs fram en avhandling inom kort som förordar att sharialagar införs i Sverige.

  Man kan undra var det så omhuldade genusperspektivet kommer in i denna avhandling 😉 samt hur problemformuleringen ser ut.

  Lite länkar och diskussion på cavatus.wordpress.com

 4. annullera skriver:

  Vad kan man göra för att öppna ögonen på det svenska folket så att de inte lägger sin röst på detta hycklande och lögnaktiga parti. Socialdemokrater som utåt sett skall verka för folket, men som endast ser till sig själva både vad det gäller makt och pengar.

 5. Richard skriver:

  Trodde alla visste att sossar är värsta sortens fifflare,värre svin finns inte.
  Fattar inte hur folk val efter val lägger sin röst på dessa myglare,förstår folk inte att det är folkets(medborgarnas)pengar sossarna myglar med?
  Det dröjer inte länge innan allt som planeras av sossar o musslor är genomfört,då kan man gå ner på torget o se nån krake bli piskad för att han inte konverterar till islam.

%d bloggare gillar detta: