Skottlossning i Göteborg/Frölunda 14 åringar sköt med skarpladdade vapen


Många förbipasserande på Frölunda Torg bevittnade på tisdagskvällen hur ett ungdomsgäng sköt vilt i luften med något som misstänks vara en startpistol.

”Enligt vittnesuppgifter till GP sågs en mindre grupp ungdomar utanför Frölunda Kulturhus jaga varandra, där en yngre kille höll i ett vapen och avlossade omkring fem skott mot de andra.

Dessa försvann senare och efteråt hittade polisen tomhylsor på platsen. Händelsen inträffade runt 21:30 på tisdagskvällen.

Vår första bedömning är att det rör sig om startpistolsammunition, men vi har ingen misstänkt i nuläget, säger Maria Wiklund, inre befäl på Frölundapolisen.

Inget vapen återfanns, och enligt vittnesuppgifter var personerna mellan 14 och 16 år. Vittnen som såg händelsen blev skärrade.

Vi hade varit och handlat på Hemköp när vi såg detta. Man får en olustkänsla i kroppen när det finns vapen med i bilden. Det är nog med alla bilbränder, det här behöver vi inte, säger ett vittne som GP pratat med.

Polisen har skrivit en anmälan om brott mot vapenlagen, men har inte gripit några misstänkta”.

Västra Frölunda var på 70 talet en stadsdel med hög procent arbetare, i början på nittotalet förändras allt när Socialdemokraterna beslutade sig för att få hit så många invandrare som möjligt (helst muslimer).

Idag är det en stadsdel som håller på förfalla helt och hållet på grund av invandrar-slödder som rånar bränner bilar och skjuter med skarpladdade vapen.

Stora Grevegårdsvägen bort mot Opaltorget var som ett eget litet mysigt samhälle. Brilijantgatan etc etc var en levande stadsdel med folk som gick ut även på kvällarna.

Den tiden är sedan länge förbi, ni är mussar och åter mussar som spottar rånar våldtar och hotar och misshandlar dom få svenskar som av misstag råkar hamna fel efter en krogrunda på Frölunda Torg.

Göteborgs kommun borde sätta upp varningskyltar överallt med tydliga besked: ”Se upp för invandrare framförallt muslimer” istället för återvändsgata parkering förbjuden m.m.

14 åringar springer runt och skjuter vilt omkring sig med skarpladdade vapen. Nej det går käpprakt åt helsike om 7-klövern får väljarnas mandat att ensamma styra landet utan inflytande från SD.

Ungdomsgäng i skottlossning i Frölunda

Annonser

4 Responses to Skottlossning i Göteborg/Frölunda 14 åringar sköt med skarpladdade vapen

 1. annullera skriver:

  Det är nog inte bara Frölunda som blivit förändrat genom åren, det är så gott som hela vårt land förutom möjligtvis glesbygden då. Detta kan vi tacka våra kära Socialdemokrater för som gått i spetsen för att skapa detta vålds- och bidragskultur.

 2. Dalkulla skriver:

  Det finns snart inte en enda glesbygdskommun som inte är stolta?? innehavare till åtminstone ett ”skäggabarnsdagis”.

 3. NIsse skriver:

  Hmm, skottlosning på torget i verkliga livet är vål inte farligare än att spela CS? Tycker ni överdriver lite, de färgglada är vana att skjuta vilt, de känner sig inte hemma om vi hindrar dem från att utöva sina fritidssysselsättningar

 4. TARZAN skriver:

  På teve nyheterna säger dom idag att det är rekordmånga arbetslösa i Göteborg. Det finns inga goa gobbar i Götet längre bara musse pack

%d bloggare gillar detta: