Stieg Larssons vänner våldtog flicka men han ingrep inteFörfattaren Stieg Larsson bevittnade en gruppvåldtäkt i Umeå 1969 – men gjorde ingenting för att stoppa den.

”Det var en sen sommardag 1969 på en campingplats i Umeå.
Femtonårige Stieg Larsson bevittnade då hur tre av hans vänner våldtog en flicka i hans egen ålder. Hennes skrik var ohyggliga. Men han ingrep inte, står att läsa i DN som publicerat bitar ur boken.

Lojaliteten mot vännerna var för stark. Och först efteråt insåg han att han hade kunnat förhindra det som hände.

Med svåra skuldkänslor hörde han av sig till flickan några dagar senare. Han visste vem hon var, hon bodde inte långt ifrån honom. Han bad om ursäkt för sin feghet och passivitet. Men flickan svarade att hon inte mottog hans bortförklaringar”.

Rå-kommunisten Stieg Larsson struntade i att hjälpa tjejen som blev våldtagen av hans tre vänner.

Förvånar mig inte alls, hans liv handlade om kommunister, Expo och att stöda kurder. Kommunisten Stieg Larsson var en stor fara för alla svenskar, han svenskhat var lika cementerat som hos andra röda slödder.

Var väl därför han struntade i att hjälpa tösen som blev våldtagen av hans tre bästa vänner under tiden som han själv tittade på.

Usch satans patrask, tur att dessa slödder snart är borta för alltid.

Stieg Larsson vänner våldtog flicka men han ingrep inte

Stieg tre vänner våldtar en flicka i hans egen ålder. Hennes skrik var ohyggliga, ändå ingrep han inte.

Annonser

7 Responses to Stieg Larssons vänner våldtog flicka men han ingrep inte

 1. Dalkulla skriver:

  Detta kanske är fria fantasier av Baksi. Han tror antagligen att gruppvåldtäkter var vanliga även på den tiden Sverige var svenskt.

  Jag var tonåring vid den tiden och aldrig att man hörde talas om dylika aktiviteter.

  Denna händelse borde varit dåtida föstasidesstoff och inte som i dagens Sverige knappt värd en notis då gängvåldtäkter idag är vardagsmat pga ”nya influenser”.

 2. Sveas rika skriver:

  På den tiden fick våldtäktsmän sitta på egna avdelningar på kåken för att de andra internerna slog nästan ihjäl dylika avskum.
  I dag är det snarare en merit på kåkarna.(FY FAN)
  \Svea

 3. Skånepåg skriver:

  Sorry helt OT.

  Från SR.
  http://www.sr.se/cgi-bin/goteborg/nyheter/artikel.asp?artikel=2796378

  Av texten framgår att mer än 70 % av invandrade irakierna försörjs genom skattemedel. Skulle inte förvåna mig om detta procenttal gäller i stort om man räknar in alla som fått PUT i Sverige? Hur många hundratusen (eller rentav uppemot 1 million) är det då som försörjs? Var det inte i Vimmerby som man för någon vecka sedan beslöt, att ett stekt ägg till pyttipannan var för dyrt inom kommunens äldrevård?

  ”Många irakier är arbetslösa
  Invandringen av irakier har ökat stort de senaste åren och enbart år 2007 kom det runt 10 000 irakier till Sverige. Idag bor det nära hundra tusen irakier i Sverige och en stor del av dessa är arbetslösa.

  ”Det är svårt för de som är äldre”
  Reseförsäljaren Fadhel Ismail kom från Irak 1992 och han har jobb men hans fru har inte haft samma tur.

  – Min fru är arbetslös. Hon har varit mammaledig vid två tillfällen, och nu efter mammaledigheten är hon redo för att arbeta men hittar inget arbete. Det kan vara svårt.

  En stor del av Irakier invandrade till Sverige på 80 talet, då kriget med Iran pågick. Av de hundratusen Irakier i Sverige så är det mindre än 30 procent som har ett arbete, och bland de är det vanligaste att de jobbar inom vård och omsorg och inom restaurang. I Göteborg bor det idag runt tio tusen irakier och främst är de koncentrerade till stadsdelarna i nordost Jean darc Mansur berättar varför det är viktigt att ha sina landsmän nära.

  – Det är svårt för de som är äldre när det gäller språket. Men om de kan ringa någon av oss som kan tolka kan vi hjälpa dem och då är det lite lättare.”

 4. annullera skriver:

  Vad kommer det sig att dessa människor är kvar i Sverige? Det är väl inte krig i deras hemland! De förkastar också svenska lagar och förordningar, yttrande- och pressfrihet, jämlikhet osv. Svenskarna är orena och smutsiga grisar i deras ögon, svenska kvinnor är horor och fnask. Vi är ett hednafolk med ett hednaspråk. Många ungdomar får inte umgås med svenska ungdomar, vissa av dem blir t.o.m bestraffade pga av att de vill leva ett västerländskt liv och får fly sin familj- och släkt. Många lever under skyddad identitet! Vad kommer sig att dessa efterblivna människor med sin våldskultur- och religion inte återvänder till sitt hemland där de behövs, här behövs de inte, här är de bara en belastning för samhället och en stor kostnad som kunde använts bättre.

 5. NIsse skriver:

  Fan Spikharry, din sida gör mig så jävla irriterad, alla jävla sanning bara släng på en så där rakt i ansiktet, det blir för mycket. måste gråta lite…SD2010, det enda som hjälper! Keep up the good work!

  • Sveas rika skriver:

   Ha ha NIsse
   du är inte ensam jag får exakt samma känslor!
   Det är synd att spiken måste finnas men det är tur att han gör det…
   Men du kan tro att SD kommer att ha en smått omöjlig sits där man ska ändra på all denna skit..
   Tänk alla redan ingågna avtal hit och dit.

   SD 2010
   \Svea

 6. Robin_Shadowes skriver:

  Anledningen till att dom inte lär sig svenska är för att intresset saknas helt enkelt. Islam står över allt annat och svenskan är bara ett i mängden av oändligt många orena smutsiga kafir-språk. Finns ingen motivation att lära sig nåt sånt, inte när dom dumma kuffarna så gärna pröjsar för tolkar.

%d bloggare gillar detta: