Mordmisstänkt grät på offrens begravningEn 35-årig man, som misstänkts för inblandning i dubbelmordet där offren hittades i en utbränd bil, deltog i familjens minneshögtid för de döda, rapporterar TV 4 Nyheterna Värmland.

”De två svårt brända kropparna hittades i bilens bagageutrymme på en viadukt ovanför motorväg E 6 vid Getinge utanför Halmstad sent på kvällen den 6 januari. Bara ett av offren är ännu med säkerhet identifierat, bilägarens 25-årige son. Det andra offret är sannolikt en 42-årig man.

35-åringen, som är anhållen i sin frånvaro på sannolika skäl misstänkt för mord, kom till minneshögtiden i Värmland och presenterade sig som vän till de mördade.

Han kom hit, vi lyssnade på honom och tröstade honom när han grät, säger 42-åringens bror till tv-stationen.

Enligt polisen finns det en koppling mellan 42-åringen och den mordmisstänkte 35-åringen.

Männen mördades enligt polisen genom grovt våld på en gård mellan Genarp och Dalby i Lunds kommun. Polisen utgår också från att flera personer varit inblandade i morden. Ett stort jordlager har bland annat fraktats bort från mordplatsen, troligen med släpkärra och för att undanröja spår från fastigheten.

35-åringen är tidigare dömd för flera mindre narkotika- och trafikbrott och togs i mitten av september av tullen vid Öresundsbron med en mindre mängd kokain, en utredning som inte avslutats”.

Det är så fruktansvärt sjukt så man finner knappt ord. Vi ser återigen att dessa människor inte har ett uns av empati i sina kroppar.

Den misstänkte mördaren som även han kommer från Irak går på begravningen och som grädde på moset så gråter han ut dom anhörigas axlar.

Fy fan så lågt och svinaktigt. Kriminella slödder framförallt narkotika handlare bryr sig om en enda sak PENGAR, allt annat är ovidkommande.

Mannen som polisen nu söker har arbetat som torghandlare och är flera gånger dömd för narkotikabrott och trafikbrott. Enligt hans advokat är mannen på semester, innebär att vi slipper honom framöver.

Invandringspolitiken har totalt havererat och kriminella gör nästan precis som dom vill. Som man bäddar får man ligga, men det har visst 7-klövern glömt av!!

Dom omger sig av säkerhetsvakter fina skyddade bostäder och blir dessutom transporterade dit dom vill av säkerhetsvakter.

Vi andra skattebetalare lever i verkligen som dessa förrädare försatt oss i.. Tänk er noga för innan ni röstar den 19 september år.

Brottsligheten kommer att fortsätta öka år efter år, under tiden höjs våra skatter i samma takt så vi själva får finansiera vår egen undergång.

Mordmisstänkt deltog i minnesstund

Enligt polisen finns det en koppling mellan 42-åringen och den mordmisstänkte 35-åringen

Annonser

2 Responses to Mordmisstänkt grät på offrens begravning

  1. saddamhuissan skriver:

    Pizza La Maffia.:);):)

  2. naivtive skriver:

    Är vi ledsna eller inte? Nu blir han utvisad på frivillig basis eller hur? Dessutom är 2 ”knarklangare” är ifrån gatan för all framtid. Förmodligen skipas mer rättvisa på detta sättet än om lösset hade fått dom och fängelse här till miljontals kronor i kostnad för ingenting. Detta är win win då jag betvivlar att han dröjer sig kvar här och riskerar träffa offrens kusiner en mörk natt. Trots allt är jag nöjd.

%d bloggare gillar detta: