Extremvänstern skriver nationens nya historia
Mattias Karlsson är Sverigedemokraternas presschef och politisk sekreterare åt partiets fullmäktigegrupp i Malmö.

Mattias formulerar sig som vanligt på ett enkelt och rakt sätt så varje svensk kan förstå innebörden.

Saxar en del ur hans artikel och länkar till resten längts ner.

”Jag har tidigare berättat att ett nytt standardverk om svensk historia är under framtagande. Arbetet leds av den kontroversielle historieprofessorn Dick Harrison som också är huvudförfattare till det andra och tredje bandet i bokserien.

Enligt Harrison själv är det politiskt/ideologiska motiv som utgör de primära drivkrafterna bakom det nya standardverket. Harrisson och hans handplockade kollegor vill skriva en ny historia som inte kan ”missbrukas av sverigedemokrater”.

Till Svenska Dagbladet säger Harrison följande om Sverigedemokraterna och svensk kultur:

”Deras idéer om en specifikt svensk kultur stammar från 1800-talets nationalromantiska strömningar, det vi vet idag får sådana tankar att verka väldigt tokiga”.

För att motarbeta Sverigedemokraterna vill Harrison att det nya standardverket skall ”slå hål på myten” om att den svenska historien är specifikt svensk.

Genom ett samarbete med TV4, som kommer att sända en påkostad tv-serie med böckernas innehåll som grund, och Historiska museet, som kommer att arrangera en flerårig utställning baserad på samma tema, skall det nya standardverket ges en marknadsföring i sällan tidigare skådad skala.

Som sagt (S)venskfientligheten visar inga gränser när det gäller att göra allt som står i deras makt för att eventuellt kunna stoppa Sveriges enda demokratiska parti (SD) från att bli ett riksdagsparti senare i höst.

Nu vill dom skriva om den svenska historien också, snart finns det väl enbart raketforskare kvar i vårt land som undan för undan försöker byta ut folket.

Mattias Karlsson (SD) Extremvänstern skriver nationens nya historia

Annonser

9 Responses to Extremvänstern skriver nationens nya historia

 1. blupp skriver:

  Harrison kanske har rätt.
  Men SD får väl bruka och missbruka vad de vill. Det är det många som gör.

 2. saddamhuissan skriver:

  Historien upprepa sig. Nazisterna i Tyskland lät skriva om bibeln så att gamla testamentet var ute slutet. Det var inte vilket bus som som gjorde det. Utan två hög uppsatta teologer. Nu ska vi alltså han historier förfalskning på samma höga nivå. Och det här i Sverige. Må hjälte konungarna rotera i sin grava. Man gör visst allt för att så splittring bland det svenska folket.

 3. naivtive skriver:

  Och för detta får han lön från skattkistan. Proffessorer typ Massoud, Snickesnacke och nu Harrison får titlen att blekna betänkligt. På vilka grunder utnämnds dessa titlar? Hur många knähundar har vi sittande kring hussars ben för att villigt gläfsa bort objudna gäster.

  Joseph Göbbles sa ”Upprepa en lögn tillräckligt många gånger och det blir en sanning”

 4. Sveas rika skriver:

  Så dj…la föraktfullt mot det svenska folket och dess kultur.
  Landsförädare som förnekar sveriges historia.
  Åter igen ett stort …FY FAN !….
  \Svea

 5. Robin_Shadowes skriver:

  Tacka vet jag Herman Lindkvists böcker och tv-serier. Dom är åtminstone inte svenskfientliga och hans motivation som amatör-historia verkar vara ett uppriktigt intresse och nöje att berätta om vårt lands historia. Jag glömmer aldrig hur entusiastisk han alltid såg ut i dom gamla tv-serierna och både dem och böckerna var ett nöje att läsa. Jo, jag minns nog hur akademikerna gnällde om enstaka fakta-fel som också blev rättade i senare upplagor. Den enda bok jag köpt författad av Harrison är Mannen från Barnsdale då vi tydligen delar intresset för Robin Hood men det lär stanna vid det. Aldrig mer att jag kommer gynna landsförrädaren Harrison.

 6. Oskar skriver:

  Den uttalade agendan är alltså att klippa av folket från dess ursprung. Det är precis vad kolonialmakterna gjorde med urbefolkningen i Australien och Amerika. Vilket var syftet då? Vad är syftet idag?

  Det bör betonas att författarna är uttalade marxister och feminister varav flera skrev under protestlistan MOT upplysning om kommunismens brott mot mänskligheten.

 7. Sadman Huissen skriver:

  Allt gå att köpas för pengar. Även Harrison. Men han hade säker villat vara med och skriva Stalins historia. Och det alldeles gratis. Vi som har läst Lindqvist, Englund, Eriksson etc. Kan dem inte rå på. Där i mot våra barn. Så vi måste göra allt för att skydda dem. Och berätta den sanna historien om Sverige. Nu har vi inte bara förnekarna mot Förintelsen att slåss mot. Utan ett antal köpta historiker. Det har gått cirka 2000 år mellan Judas Iskarios och dessa historiker. Men problemet består. GIRIGHET.

 8. A-mannen skriver:

  Det kommer iallafall att bli stor underhållning att läsa om mustafas kamp för sitt dagliga bröd i ett kallt knekttorp,för att sedan bli ivägskickad till Polen för att försvara sitt älskade Sverige. Och tänk på alla somaler som industrialiserade Sverige och de flitiga albanerna som fixade infrastrukturen och de stackars araberna i gruvorna. Allt detta gjorde de för att svenskarna skulle kunna gotta sig i dagens välfärd.

 9. annullera skriver:

  Vad kommer härnäst? Spännande fortsättning följer!
  Jag antar att det kommer att bli värre och värre ju mer det börjar närma sig valet. De kommer att göra allt! Precis allt för att stoppa SD. Hoppas innerligt att folket ser igenom deras fula knep och inser att detta görs för att förleda- och lägga fokus på annat. Det är ju inte första gången som de dumförklarar venska folket och vem kan egentligen klandra dem? Det är ju tyvärr så att Svenskarna är ett av jordens mest naiva folk.

%d bloggare gillar detta: