Enver Durakovic är allvarligt psykiskt störd visar en paragraf 7-utredning


16-åringen följde efter kvinnorna till hemmet, ringde på deras lägenhetsdörrar och trängde sig in.

”Efter ett stort spaningspådrag från Göteborgspolisen greps den då bara 15-åriga pojken i november i fjol, misstänkt för flera våldtäkter och rån främst i stadsdelen Johanneberg i centrala Göteborg.

På onsdagsmorgonen lämnade åklagaren Per-Erik Rinsell, in åtalet. Pojken åtalas i 17 fall, varav 15 handlar om sexbrott och två om våld mot tjänsteman.

Tre fall handlar om våldtäkt och rån. Nio fall om sexuellt ofredande, två fall om försök till våldtäkt alternativt sexuellt ofredande. Ett fall om försök till våldtäkt.

Enligt åtalet begick pojken sina brott över stora delar av Göteborg”.

Utöver det som både SvD och DN glömt att skriva (avsiktligt)? så mordhotade grabben en av kvinnorna om hon inte låt kräket våldta henne, när han gick rånade han henne på 1200 kronor.

Samma sak hände med kvinnan han våldtog på Rosensköldsgatan i Johanneberg, jag dödar dig knäcker din nacke om du skriker skrek han till kvinnan.

på Fagareds ungdomshem där 16-åringen där han varit sedan 2008 råkade en kvinnlig vårdare illa ut. Enver Durakovic skallade henne på näsan m.m.m.

Han och slog han två manliga vårdare och sa till den ene: jag skall ska döda dig och våldta din fru och dina barn.

Vet inte varför SvD och DN mörkar om detta, det får dom själva förklara för er läsare om ni kontaktar journalisterna som skrev artiklarna.

Fängelse är dock uteslutet Enver Durakovic genomgick en paragraf 7-utredning, så kallad liten sinnesundersökning som visade att han lider av en allvarlig psykisk störning.

Förhoppningvis så tar det lång tid innan Envar kan återvända hem till förorten i Bergsjön igen.

Tonårspojke åtalas för 15 sexbrott

Pojken åtalas i 17 fall, varav 15 handlar om sexbrott

7 Responses to Enver Durakovic är allvarligt psykiskt störd visar en paragraf 7-utredning

 1. Jesse skriver:

  Jävla system ut med Envermannen. Jag röstar SD!!!!!
  Jesse

 2. Oskar skriver:

  Det låter som att aset ”lider” av en narcissistisk störning (=gränslöst och själviskt högmod). Detta är ett tillstånd som lättast botas med tortyr.

  Bild: http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/11/16/15-arig-serievaldtaktsman-pagaende-haktforh-vi-har-namnet/

 3. saddamhuissan skriver:

  Så gossen är sjuk i huvudet. Då bör han inte få finnas ute bland allmänheten. Utan Säter sjukhus nästa.

 4. Tadeusz Cybulski skriver:

  Gossen är definitivt sjuk i huvudet. Enligt Gp:
  ”Sedan tidigare har 16-åringen fått diagnoserna autistiskt syndrom, adhd samt lindrig utvecklingsstörning”

  Problemmet är att dessa fina, moderna och på alla sätt humana diagnoser på ingalunda sätt förklarar hans beteenden eller ger grunder för en effektiv hantering av den här individen. Om en diagnos fyller inte ovan nämnda funktioner handlar det inte om en diagnos utan om bull shit.

  I fall av Enver Durakovic är den primära diagnosen psykopati. Problemet är att denna diagnos används inte längre inom svensk psykiatri. Den anses vara alltför kränkande och omodern. Diagnosen försvann men psykopater finns kvar. Även i detta läge kan diagnosticeras en personlighetsstörning med blandade narcissistiska och antisociala drag. En sådan diagnos skulle ge rätt uppfattning om hur farlig individen är.

  En doktor på BUP ville vara snäll. De våldtagna och misshandlade fick betala för hans/hennes belysta feghet.

 5. Robin_Shadowes skriver:

  Vansinne att ta bort diagnosen psykopati. Snacka om att sticka huvudet i sanden. Tänk att det var så enkelt att få bort psykopaterna, bara ändra diagnos. Nu kan vi alla andas lite lättare… NOT!

 6. annullera skriver:

  Oavsett diagnos så är landet snart fyllt med ännu fler våldtäkts män från mena länderna. Dessa män! Om man nu kan kalla dem män, har ett helt annat tänk vad det gäller att sätta på både yngre och äldre kvinnor i detta land. Vi kan bara ta alla dessa gruppvåldtäkter som utförs av dessa efterblivna- och miss anpassade män. En gruppvåldtäkt som gemensamt utförs, innebär för dem att banden- och samhörigheten dem i mellan förstärks.
  vad sägs om det?

  • Sveas rika skriver:

   Jag börjar gilla jägarnas SGT.
   __Laboremus pro patria__

   \(tyvärr)Kultur Rika Svea

%d bloggare gillar detta: