Rullstolsburen 79 åring rånad av invandrarkvinnor


Den rullstolsburne äldre mannen skulle köpa blommor av två kvinnor. Då slet försäljarna till sig hans plånbok och försvann därifrån.

”Åldringsbrottet mot den 79-årige rullstolsburne mannen skedde i söndags morse vid tiotiden på ett äldreboendecentrum i Huskvarna. Två kvinnor knackade på fönstret på äldreboendes altandörr och utgav sig för att vara försäljare av blommor.

Inget ont anande tog mannen fram plånboken för att köpa blommor. Men när han visade plånboken slet kvinnorna den ur händerna på honom.

De tog pengarna och slängde tillbaka plånboken. Det rörde sig om några hundralappar, säger Nils Erik Eriksson, medieinformatör.

Polisen har ännu ingen gripen för pengastölden, men mannen har uppgett att kvinnorna var i 30-års åldern, var välklädda och av utländsk härkomst”.

Berikande mångkultur i Huskvarna.

Monaaaaa dina valarbetare finns någonstans i Huskvarna med omnjed, dags att du gör ditt vanliga besök i bibelbältet.

PS det är väldigt tyst om 13 åringen som enligt han själv blev rånad av några rasister i Huskvarna. Var troligtvis som flera bloggare trodde en uppdiktad historia.

Rullstolsburen blev bestulen vid blomköp

Annonser

3 Responses to Rullstolsburen 79 åring rånad av invandrarkvinnor

  1. Robin_Shadowes skriver:

    I framtiden kommer det väl att heta koran-bältet…

  2. annullera skriver:

    Vilka invandrare är det som har respekt för sina egna gamla men som har noll respekt för svenska åldringar? Gissa en gång!

%d bloggare gillar detta: