Magdalena Andersson (M) vill tillåta brottsprovokationRiksdagsledamoten och Moderatkvinnornas ordförande i Jönköpings län, Magdalena Andersson, vill att polisen ska få brottsprovocera i gromning-fall.

”Tillåt brottsprovokation för att förhindra gromning, det är ett lagförslag som Moderatkvinnornas ordförande i Jönköpings län, Magdalena Andersson, vill få igenom.

Jag tycker inte om det arbetssättet, säger Göran Larsson, chef för polisens kriminalenhet i Jönköping.

Poliser borde få tillåtas att använda brottsprovokation för att stoppa gromning-fenomenet på internet, att ta kontakt med barn i ett sexuellt syfte.

Det anser riksdagsledamoten och Moderatkvinnornas ordförande från Jönköpings län, Magdalena Andersson. Hon menar att det är ett enkelt tillvägagångssätt för polisen att få fast de som försöker utnyttja unga människor.

Andersson vill dessutom dra gång en kampanj för att uppmärksamma farorna som finns på nätet, och hänvisar till det uppmärksammade ”Alexandramannen-fallet”.

Sedan vill vi se över möjligheterna att provocera fram brott, och det måste såklart göras utredningar först, när det handlar om integritet.

Göran Larsson menar att polisens viktigaste uppgift fortfarande är att förhindra brott, inte vara delaktiga i dem.

Polisförbundet är positiv till idén, enligt riksdagsledamoten. Men förslaget är inte uppskattat om du frågar Göran Larsson, som är chef för polisens kriminalenhet i Jönköpings län”.

Hur fasiken gick det till när Göran Larrson blev chef för polisens kriminalenhet? Var det uteslutande blodsröda stollar som fick medverka vid beslutet?

Det är ytterst sällan en moderat kommer med ett bra förslag, nu när det äntligen händer så vill (V)? göran stoppa förslaget.

Man blir sätt jädrans trött alla dessa hycklande PK-ister som vill skydda kriminella istället för att göra tvärtom.

Tillåt brottsprovokation det är ett lagförslag som Moderatkvinnornas ordförande i Jönköpings län, Magdalena Andersson, vill få igenom

Annonser

7 Responses to Magdalena Andersson (M) vill tillåta brottsprovokation

 1. annullera skriver:

  Det var ett mycket bra förslag tycker jag! Man kan sedan fråga sig om Göran är rätt man på rätt plats. Polisen är till för att förhindra brott, just precis, detta är väl ett väldigt smidigt sätt att komma åt både pedofiler och annat skit.

 2. Sveas rika skriver:

  Men hur går det då till?
  Med alla inkvoterade bögar, invandrare och oliktänkande i nuvarande poliskår.

  \Svea

 3. InfidelJerk skriver:

  Vem skyddar vi? Upp med fler övervakningskameror, tillåt brottsprovokation och sluta hyckla om den personliga integriteten – har man rent mjöl i påsen skall man också få gå oantastad på stan och farbror blå måste få en rimlig chans att sätta dit slöddret.

  • Sveas rika skriver:

   Och få ut poliserna på gatorna istället för allt dj…la skrivbords tjafs.
   Då kan poliserna vara poliser igen,med bland annat personlig kännedom om gangsters eller bara gamla tant Agda.
   När såg du senast en polis som hjälper gamla tanter över gatan?
   Jag kommer ihåg det som vanligt förekommande på slutet av 60talet.
   Tänk allt användbart skallertanten kom med på de 20 sekunder det tog att gå över gatan.
   \Svea

 4. JOG skriver:

  Klart att man i vissa fall ska tillåta brottsprovokation
  men det är väl mycket känsligt för politikerna ,
  en viss risk förmodligen att somliga av dom fastnar i farbror polisens nät och rättvisans klor.Har hänt förr
  även utan brottsprovokation.

 5. JOG skriver:

  NÄ det var ett osedvanligt korkat och felvinklat inlägg här ovan till och med för att vara skrivet av JOG ,den muppen missförstod tydligen hela artikeln .Önskar jag kunde sudda i det
  här fallet fungerade inte hjärnan som den skulle.Läs noga först ,tänk noga efter sen och sist av allt skriv om du verkligen har något att säga.Här gjorde jag allt fel.

 6. Robin_Shadowes skriver:

  Tänk så enkelt det hade varit dessutom. Bara att gå fram och fråga: Hur var det här då, N***er N***ersson? 🙂

%d bloggare gillar detta: