Invandrare jagas för råa våldtäkter i NorgeNorge Polisen tycker det brutala förfarandet är så lika att det tyder på att flera överfall och våldtäktsförsök har begåtts av samma man.

”Polisen i Ålesund letar nu efter en man förmodligen av utländskt ursprung, med ljus brun hud och mörkt hår. ” VG är också medveten om att de har DNA-bevisning i flera av de grova fallen.

I Sunnmørsbyen med drygt 42 000 invånare har sex attacker på unga kvinnor under de senaste drygt sex månaderna, skapade skräck på gatorna. Polisen tror fyra av fallen sannolikt begåtts av samma man.

Signalementet är att det handlar om en man som inte är etnisk Norsk. Mycket tyder på att der är samma man då den geografiska området är detsamma.

Natten till söndag blev en 23-årig kvinna misshandlades vid korsningen mellan Aspegata och Church Street. Här är väl upplyst, och många människor rör sig längs vägen efter stängningsdags på nattklubbar i stadens centrum. Men till synes utan att bry sig om risken att bli upptäckt kastade våldtäktsmannen över kvinnan och släpade in henne i en snödriva.

På Exakt samma ställe blev en kvinna misshandlad och våldtagen natten till den 10 maj förra året, efter två andra kvinnor hade utsatts för grov misshandel och försök till våldtäkt i samma område tidigare samma natt. Nu undersökt fallen av från maj tillsammans med våldtäkten natten till söndagen.

Polisen säkrat en DNA-profil från gärningsmannen. Alla fyra offren är unga kvinnor i 20-årsåldern på väg hem från krogen i centrala Ålesund”.

Det händer väldigt mycket otrevligheter även i vårat grannland Norge. För ett par år sedan gick polisen ut och förklarade att alla gruppvåldtäkter som hänt i Oslo under tre års tid var invandrarelaterade.

Snart har dom säkert lika stora problem som vi har i Sverige med dessa kräk som våldtar på löpande band.

Jager brutal voldtektsmann i Ålesund

Annonser

6 Responses to Invandrare jagas för råa våldtäkter i Norge

 1. Sveas Rika skriver:

  Det är för i Helvete bara att ta DNA på varenda dj…la invandrare vid asyl sökandet.
  \Svea

 2. Blodsven skriver:

  Exakt Svea! Borde vara den enklaste och självklaraste sak i världen. Det skulle lösa en jävla massa problem, fast största problemet är att det sitter 349 fårskallar som inte begriper att ett problem löser man med problemlösningar! Istället sitter det en jävla massa PK-arsel och yrar om alla människors lika värde. En notorisk våldtäktsman och en PK-politikers värde är lika med noll och intet….

 3. Robin_Shadowes skriver:

  Mycket märkligt att det händer i Norge eftersom dom inte är med i EU. Å andra sidan har Siv Jensen varit med på Bilderberg-möten så trots allt spelar det ingen roll om dom står utanför EU eller inte. Alla f d nationer skall in i den nya världsordningen vare sig dom vill eller inte.

 4. Sveas rika skriver:

  Japp
  Och Norden kommer att heta Islamien..

  \Svea

 5. annullera skriver:

  Dessa våldtäktsmaskiner borde man gasa ihjäl!

%d bloggare gillar detta: