Tre kulturberikare stal plånboken av en 96 årig man i Skara


På söndagseftermiddagen skedde en fräck stöld hos en äldre man i Skara. Tre kvinnor lurade sig in i bostaden och försökte med en kram stjäla hans plånbok.

”Strax efter 17 på söndagen ringer tre kvinnor på hos en 96-årig man i Skara. Kvinnorna påstår att de ska lämna tvätt till en dam som bor på samma adress.

Mannen inser dock snabbt att så inte är fallet och tar därför hand om sin plånbok. När kvinnorna upptäcker att mannen håller i plånboken försöker en av dem avleda honom med en kram. Hon tar då plånboken från mannen men han tar tillbaka den.

Därefter lyckas 96-åringen få ut kvinnorna ur lägenheten men trots att han försökt ha uppsikt över kvinnorna har de ändå stulit med sig matsilver.

Med hjälp av en granne tillkallas polisen som i nuläget inte har några fler uppgifter än att gärningsmännen hade asiatiskt utseende”.

Med stor säkerhet så tog den 96 årige mannen fel på Asiater och Zigenare. Men strunt samma, drägg är det som rånar gamla arbetare på deras besparingar.

Ytterliga ett bevis på hur mångkulturen berikar våra gamla i samhället. Respekt kan dessa kräk inte ens stava till trots 13 år som SFI-studerande bidragstagare.

Försökte stjäla plånbok med en kram

Annonser

2 Responses to Tre kulturberikare stal plånboken av en 96 årig man i Skara

  1. NIsse skriver:

    FyFan vad hemskt, bara färgglada med brytning som utför sådana extremt fega brott. Satan, man saknar ord…

  2. Robin_Shadowes skriver:

    Man borde tatuera in arbeit macht frei i pannen på packet. Det hade kunnat bli lika stigmatiserande som Fantomens dödskalle-märke.

%d bloggare gillar detta: