Sverige kan inte stoppa (Islamister) fega politiker är orsakenSocial oro, utanförskap och extrema islamister i storstädernas förorter utmanar rättstaten. Samtidigt möter de radikala islamisterna allt större motstånd från invånarna.

Social oro och utanförskap, samma skitsnack som vanligt när medier skall förminska invandrarnas brottslighet.

”När Kadafi Hussein började arrangera alkoholfria musikfester i Folkets hus i Rinkeby i västra Stockholm hotades både han och festdeltagarna.

Självklart blev ungdomarna skrämda när de där gubbarna stod utanför och skrek att de var på väg till helvetet, att de inte ska gå på festen. Det är förnedring och kränkning. Det är hemskt, säger Kadafi Hussein, som arbetar som ungdomsledare på Folkets Hus.

Han anser att det svenska samhället har varit undfallande mot de här grupperna och i flera fall legitimerat deras verksamhet. Bland annat genom att ge bidrag till fritidsgårdar där det skett rekrytering av ungdomar till den radikalislamistiska gruppen al Shabab i Somalia.

Det var de somaliska ungdomarna som själva kom till mig, berättade om det och frågade om jag kunde hjälpa dem. Det var då jag började ordna festerna och då gick ungdomarna till mig istället för till fritidsgården, säger Kadafi Hussein.

Han har samtidigt fått betala ett pris för sitt ställningstagande för ungdomarnas rätt att bestämma själva vad de vill göra.

Man riskerar sitt liv. Jag har blivit hotad och attackerad. Den 28 september förra året överfölls jag av en maskerad person som högg mig i pannan, berättar han.

Det Kadafi Hussein varit med om och andra händelser som inträffat i främst storstädernas förorter har fått stor uppmärksamhet. Förutom hoten från radikala islamister handlar det till exempel om bilar som brinner och brandmän som inte vågar åka till vissa områden på grund av risk för stenkastning.

Ett konkret ämne som kommer att behandlas är extrema islamisters inflytande i förortsområdena. Socialdemokratiska kvinnoförbundets ordförande Nalin Pekgul, som ska delta i konferensen, menar att den religiösa extremismen på senare tid mött ett allt större motstånd från invånarna.

Hon understryker att den extrema gruppen som försöker tvinga andra muslimer att leva efter deras regler och som, enligt henne, har planer på att ”ta över vissa områden” och i princip införa sharialagar till antalet är liten.

De är inte många, absolut inte. Problemet är bara att muslimerna är rädda för dem, säger hon

Rädslan grundar sig, enligt Nalin Pekgul, i tidigare erfarenheter av hur grupperna agerat i muslimska länder och områden, exempelvis i Pakistan.

Man har sett de här fanatikerna kasta syra i ansiktet på kvinnor. Man har faktiskt sett dem mörda människor.”

Sedan kommer orsaken till detta utspel som ett brev på posten:

Ju mer diskussion, desto svagare blir Sverigedemokraterna säger (S)-märkta Nalin Pekgul som tidigare i sitt liv hade en önskan om att få bli självmordsbombare.

Hennes bror Kurdo Baksi startade den antirasistiska tidskriften Svartvitt som bl.a hjälpte kommunistiska tidskriften Expo att överleva genom ett samarbete.

År 1992 organiserade Kurdo Baksi en stor antirasistisk manifestation i Sverige under parollen ”Utan invandrare stannar Sverige” där syftet var att markera invandrarnas betydelse i samhället.

Det borde stått följande istället:

På grund av invandrare stannar Sverige. Världens högsta skatter, flest anmälda våldtäkter i hela Europa. Gängbildningar som Black Cobra, Asir, OG, Tigrarna, Lions Family, Naserligan, Fucked For Life, osv osv.

På vilket sätt skulle Sverige stanna utan dessa invandrar-slödder?

Social oro, utanförskap och extrema islamister i storstädernas förorter

Annonser

6 Responses to Sverige kan inte stoppa (Islamister) fega politiker är orsaken

 1. Nizze skriver:

  Vi måste rädda muslimerna från Islamisterna och från Islam. Se till att dom organiserar sig och videofilmar med dolda kameror när analfabeterna står och skriker ut sitt hat. Polisanmäl sedan, eller varför inte lite ”Direkt-Demokrati”. Islamister som utsätts för ”Direkt-Demokrati” tycker det gör ont en stund, sedan får dom sina 72 jungfrur att våldta.

 2. Per-åke skriver:

  Politikerna har redan grävt sin egen grav, väldigt synd att Alliansen troligtvis förstört sin chanser att sitta kvar fyra år till med hjälp av Sd.

  • annullera skriver:

   Håller fullständigt med! Nu skänker de bort makten till den RödGröna Sörjan, där ser man. Inte för att jag är någon större fan vad det gäller alliansen, men hellre de än de andra landsförädarna och patrasket.

 3. Obama skriver:

  Gratis vin också!

 4. Tomas skriver:

  Socialdemokraterna verkar vara mer oroliga för att SD ska få mer utrymme pga islamisterna än just vad islamisterna ställer till med!
  Fanns inte SD så skulle dom inte bry sig ett dugg om detta…

 5. Robin_Shadowes skriver:

  Vill dom muslimer som kallar sig moderata eller sekulära stanna kvar så rekommenderar jag dem att konvertera till vilken annan religion som helst med undantag för satanismen. Bara som ex-muslimer kommer dom att vara trovärdiga och det tack vare taqyyia och kitman som gör att man aldrig kan lita på dem. Men det bör ske nu annars blir det bara omvändelse under galgen, typ.

%d bloggare gillar detta: