SD:are farligare än islamister enligt vissa politikerMed båda statsministerkandidaterna på plats är det ett politiskt höghöjdsmöte. Och på bordet ligger en av valårets mest laddade frågor och tickar. Hur ska man hindra att Sverigedemokraterna använder extrema islamister som språngbräda in i riksdagen?

”Vid trädgränsen i Sälen samlar Folk och Försvar årligen ett mindre hov av politiker, militärer, debattörer och säkerhetspolitiska experter.

Det brukar alltså handla om internationella allianser, om kanoner och skvadroner.

I år riktas i stället en del av strålkastarljuset på bland annat problem med radikal islamism i svenska förorter som Rosengård i Malmö och Tensta i Stockholm.

Från regeringen deltar integrationsminister Nyamko Sabuni och från Socialdemokraterna kvinnoförbundets ordförande Nalin Pekgul. Och poliser, ungdoms- och skolledare från de berörda förorterna.

En del av bakgrunden skildras i artikeln här intill. Regeringen beställde också för några år sedan en rapport om Rosengård som fick titeln ”Hot mot demokrati och värdegrund – en lägesbild från Malmö”. Rapporten fick mycket kritik, men budskapet var solklart: radikal islamism är ett växande problem.

Men sedan dess har det dykt upp en ny variabel i den politiska ekvationen. Sverigedemokraterna har bytt från en allmänt invandrarkritisk till en utpräglat antimuslimsk profil. Och lyckats etablera sig som riksdagsparti i många opinionsmätningar.

En normal svensk politiker, om det går att tala om sådana, upplever sannolikt just nu SD som ett dubbelt hot.

Dels riskerar partiets antimuslimska retorik att piska upp hatstämningar och skärpa konflikter i det svenska samhället.

Dels hotar partiets växande opinionsstöd båda blockens drömmar om framtida maktinnehav. Sverigedemokrater i riksdagen kan spoliera de konkurrerande alliansernas möjlighet att bilda den regering de snart går till val på att förverkliga.

Vilket hot som väger tyngst spelar kanske mindre roll. Men uppenbart är att de etablerade partierna tänker svara på SD:s retorik genom att skärpa kritiken mot radikala islamister.

Statsministerkandidaten Mona Sahlin gick i mellandagarna på fest i Rinkeby, för att stödja muslimska flickors rätt att dansa. Det säger något om hur högt Socialdemokraterna prioriterar frågan.

Det är förstås omdebatterat hur allvarligt hotet från extrema islamister är. Men det är kanske inte invånarna i Bjuv, Svalöv och Svedala, som var några av Sverigedemokraternas starkaste fästen i förra valet, som är mest utsatta.

Utan i stället de som, likt Kadafi Hussein i artikeln här intill, lever i områden där radikal islamism faktiskt har ett fäste.

Att motverka den sortens islamism kan alltså beskrivas som ett stöd för den stora majoriteten svenska muslimer. Den debatten ska samtidigt göra det svårare för Sverigedemokraterna att använda just extrema yttringar för att mobilisera mot islam generellt”.

Försvaga de radikala islamisterna och samtidigt Sverigedemokraterna. Det är tanken.

Det är nästan komiskt att läsa om hur rädda alla inom 7-klövern är för Sverigedemokraterna. Mona Sahlin dansar med muslimska flickor i hopp om att det skall missgynna SD.

Hela PK-gänget i Riksdagen försöker framställa SD som ett lika stort om inte större hot än radikala islamister.

Mördar-jakten på Sverigedemokrater är det sjukaste jag någonsin upplevt inom svensk politik.

Centerpartisten Sven Niklasson med 40 års politisk erfarenhet har lämnat partiet och gått över till Sverigedemokraterna. Det som fick honom att bestämma sig var en utbildning kommunen hade om främlingsfientliga partier.

Han tycker att SD står för mycket av dom åsikter han själv har. Beslutet att lämna Centerpartiet tog Sven i samband med en utbildning kommunen hade om främlingsfientliga partier.

Kommunens mål var att använda skattepengar till leta fram skit hos SD:are som dom sedan kunde använda i den kommande valrörelsen.

Dom hittade en person som kört full och en som slagit sin fru. Gör man den undersökningen i andra partier tror jag man hittar samma sak säger Sven Niklasson.

Sven det lilla dom hittade är inget mot vad som finns i 7-klövern. Utan att namge någon så har bl.a Miljöpartiet flera dömda pedofiler.

Även Moderaterna har haft dömda pedofiler bl.a en som trots sin dom pånytt fick ställa upp i ett provval.

En Socialdemokratiskt kyrko-politiker blev nyligen dömd till flera års fängelse för våldtäkt på sina egan barnbarn.

Flera vänsterpartister är dömda för kvinnomisshandel, UB en förkortning på en vänsterpartist som två gånger är dömd för misshandel mot pojkar. En trejde vänsterpartist är dömd för flera mord.

I Spikharrys lilla kartotek finns det uppgifter om hundratals brottsliga politiker inom 7-klövern som kommer att publiceras i god tid innan valet senare i höst 🙂

Försvaga de radikala islamisterna och samtidigt Sverigedemokraterna

Blev sverigedemokrat efter Expo-kurs

Centerpartist byter till SD. kretsordförande i Kungälv, Tage Larsson (C), är chockad

Annonser

5 Responses to SD:are farligare än islamister enligt vissa politiker

 1. murv skriver:

  Så man vill använda sverigedemokraterna som en sköld mot rasiststämpeln.

  Patetiska människor.

 2. Jocke skriver:

  Ja, vilken uppochnervänd värld vi lever i nu. De som kämpar för Europas fysiska överlevnad utmålas som det största hotet och de som bevisligen (brottsstatistik m.m.) utgör det största hotet utmålas som framtidshopp.

  På 30-talet utmålade Hitler Churchill som den värsta krigshetsaren och tyskhataren och fick med sig många västeuropeiska politiker i sin kritik. Parallellerna är uppenbara i alla avseenden.

  Europas perlament argumenterar för fler eftergifter som ska rädda freden och hoppet står till Moderata Nazister.

  Det blir Sverigedemokraterna i höst igen. För att travestera en (ö)känd reklamslogan: ”Allt annat känns bara puckat”.

 3. spikharry skriver:

  ”Allt annat känns bara puckat”

  Instämmer till fullo 😉 tror även att Tysken håller med dig.

 4. annullera skriver:

  Jag skulle vilja säga att Sveriges Riksdagspartier är det ALLRA största hotet för folket, vårt land och vår DEMOKRATI! Det är skrämmande vilka fula fiskar som döljer sig bakom den fina fasaden.

  FRAMTIDENS SVERIGE ETT DIKTATURLAND………ELLER VAD TROR NI?

 5. Robin_Shadowes skriver:

  Ja, vi vet redan vilken sida dom 349 står på och det är INTE svenska folkets. Dom har tagit tydligt parti för dom främmande invällarna. Att rösta bort dom är bara första steget. Dom måste även ställas till ansvar i folktribunaler och dömas för deras brott mot svenskarna. Straffen måste bli exemplariskt hårda. Hårt straffarbete, livstid (riktig sådan) och dödsstraff bör finnas i straffskalorna, det senare reserverat för de värsta av förrädarna.

%d bloggare gillar detta: