Misstänkta för mordförsök gripna i förorten Biskopsgården/GöteborgFyra män mellan 18 och 28 år greps och anhölls på måndagen misstänkta för den skottlossning som skedde i Biskopsgården på Hisingen i Göteborg tidigt på söndagsmorgonen.

”Något offer för kulorna har märkligt nog ännu inte hittats, men polisen tror och någon eller några råkat riktigt illa ut. De fyra är misstänkta för mordförsök.

Det var vid halvfemtiden på söndagsmorgonen som det brakade loss. Boende i området larmade polisen efter att ha hört flera skott avlossas.

När polisen kom dit var gatan öde på folk. Men flera tomhylsor och blodspår talade sitt tydliga språk.

Vi letar efter offret, säger Björ Blixter, presstalesman vid polisen i Västra Götaland. Polisen har sökt efter skottskadade personer på sjukhusen i Göteborg och runt omkring.

Vi har vidgat sökområdet. Vi söker också genom sjukhusen i Stockholmstrakten. De fyra som nu anhållits är tidigare kända av polisen.

De här fyra har kunnat knytas till platsen där blod och tomhylsor hittades, säger Blixter”.

Starten på 2010 är nog bland det värsta jag upplevt. Mord, mordförsök, mängder av våldtäkter, rån, hot, misshandel etc etc.

7-klövern har mycket att stå i framöver om dom nu tror sig kunne lösa dom problemen som finns i förorterna. Troligtvis kommer det att bli värre och värre under årets gång.

Politikerna satsar på valet och struntar högaktningsfullt i allt annat. Nu gäller det makten och då är det guld och gröna skogar som utlovas till alla som vill ge hycklarna sina röster.

Fyra misstänks för mordförsök i Biskopsgården/ Göteborg

Annonser

One Response to Misstänkta för mordförsök gripna i förorten Biskopsgården/Göteborg

  1. annullera skriver:

    Ja valfläsk som Mona Muslim lovar vitt och brett till allt och alla, man undrar vart hon skall ta alla pengarna för att kunna finansiera allt? Har den rödgröna sörjan mer skattepengar att röra sig med än vad övriga partier har? Jag hoppas innerligt att våra fattigpensionärer och övriga skattebetalare inte går på hennes vallöften, det är bara ett spel och spektakel för att komma åt makten.

%d bloggare gillar detta: