Gängmedlem i (La Familia) häktad för hot


Tre personer har anmält att de utsatts för allvarliga hot av en 29-årig Halmstadbo med misstänkt gängtillhörighet.

”Hoten utdelades i förra veckan och åklagaren Cathrine Bengtsson, som leder utredningen av brottet, vill inte närmare ange vad hotet bestått i och varför de tre personer blivit utsatta.

Jag kan säga att syftet med att ha sökt upp dem, var att lämna hotet, säger Bengtsson.

29-åringen häktades i fredags av Halmstad tingsrätt, vid en förhandling bak stängda dörrar. Mannen förnekade att han hotat och när domaren Elisabeth Karlén skulle avkunna sitt beslut konstaterade hon först att ”ord står mot ord” men att det ändå fanns skäl för häktning, med ”sannolika skäl” som också är den starkare graden av misstanke.

Mot 29-åringen har också nyligen väckts misstankar om att han deltagit i en grov misshandel och ett försök till grov utpressning. Den utredningen har hittills legat under den åklagarenhet i Göteborg som specialiserar sig på gängbrottslighet.

29-åringen är knuten till den gruppering i Halmstad som kallar sig La Familia, vilket närmast får tolkas som skäl för klassificeringen ”gängbrott”.

Åklagaren i den aktuella utredningen, Thomas Eliasson, har till HP angett – samtidigt som han inte vill avslöja något om de påstådda brotten – att han överväger att överlämna utredningen till åklagarkammaren i Halmstad eftersom han tycker det är tveksamt om gärningarna som 29-åringen misstänks för ska sorteras under gängbrottslighet.

29-åringen är den person som i den nyss avlutade härvan kring ”vapenbröderna” misstänktes ha förvarat automatvapen hos de både bröderna och som först fälldes för detta i tingsrätten men senare friades i hovrätten”.

Återigen visar det sig hur viktig mångkulturen är för svenska skattebetalare. Vad skulle vi gjort med alla dessa pengar om vi inte haft en berikande mångkultur!!

Inte tusan hade 7-klövern satsat några pengar på fattigpensionärer eller sjukvård och äldreomsorg ändå.

Undar varför så många pensionssparar? när tiden är inne finns det inte en krona kvar till er att dela på. Pengarna skall gå till viktigare saker som bl.a invandrare och deras framtid i Sverige.

Var femte person pensionssparar inte, dom gör helt rätt.

Misstänkt gängmedlem häktad för hot

Annonser

2 Responses to Gängmedlem i (La Familia) häktad för hot

  1. Per-åke skriver:

    Usch jävla blattar.

  2. NIsse skriver:

    FyFan! Inavlade rövknullare

%d bloggare gillar detta: