Carina Herrstedt stämmer kommunisten Fredrik ”finken” JönssonSverigedemokraternas andra vice ordförande Carina Herrstedt stämmer politiska motståndaren Fredrik Jönsson, Sveriges kommunistiska ungdomsförbund, för förtal och ärekränkning.

”Herrstedt kräver ett skadestånd på 5 000 kronor, samma belopp som hon själv tvingades betala till Jönsson när hon i höstas förlorade ett förtalsmål.

Fredrik Jönsson har även stämt Marcus Wiechel, ordförande för Sverigedemokraterna i Norrköping och Östergötland. Marcus Wiechel dömdes i måndags för förtal och ska betala 5000 kronor till Jönsson”.

Rå-kommunisten Fredrik ”finken” Jönsson har hittat ett nytt sätt att dra in pengar på.

Är väl ingen direkt överraskning att kommunister är lata obegåvade och arbetsskygga.

Att blodsröda finken även uppmanat till våld mot Sverigedemokrater är något som dom flesta arbetsskygga kommunister brukar göra.

Nu håller jag mina tummar och hoppas på att Sverigedemokraternas andra vice ordförande Carina Herrstedt vinner målet mot finken.

Stå på dig Carina Herrstedt vi står på din sida i både vått och torrt.

SD-topp stämmer motståndare för förtal

2 Responses to Carina Herrstedt stämmer kommunisten Fredrik ”finken” Jönsson

  1. NIsse skriver:

    Fredrik drar alla med funktionshinder i smutsen, han förpestar vardagen för dem genom att utnyttja sin CP-skada i debatten. Han är en patetiskt figur som det är synd om. Till Fredrik: Räkna inte med att folk slutar att kalla dig för cp-idiot och byfåne och andra nedsättande tillmälen förrän du slutar att förolämpa andra med funktionshinder!

  2. Robin_Shadowes skriver:

    Bra att dårfinken får smaka på sin egen medicin.

%d bloggare gillar detta: