Skottlossning i gettot Biskopsgården på Hisingen


Blod och patronhylsor på gatan. Men varken någon gärningsman eller något offer.

”Polisen i Göteborg är villrådig efter en skottlossning som ägde rum tidigt på söndagsmorgonen på Dimvädersgatan i norra Biskopsgården på Hisingen.

Boende i området ringde strax efter klockan halv fem på morgonen och larmade om att man hört flera skott avlossas.

När polisen kom dit var det tomt på gatan. Men vi hittade hylsor och på gatan var det blod, säger polisens presstalesman Jan Strannegård till TT.

Vilken typ av hylsor och därmed vilket slags vapen som använts, vill polisen inte avslöja. Vittnen söks nu som kan ha sett eller hört något mer”.

Vadå mystisk skottlossning? området ni hänvisar till Dimvädersgatan i norra Biskopsgården på Hisingen, är en hemsk förort där våld är lika vanligt som rinnande vatten i våra kranar.

Som vanligt så är det väl ”raketforskare” och annat löst folk som tillhör någon av Göteborgs kriminella slödder gäng som gjort upp något affär som gått snett.

Besökte en god vän i Göteborg som bodde på Dimvädersgatan för några år sedan, fy fan så denna stadsdelen har blivit förstörd av invandrarslödder.

Fick en känsla av att vi körde rakt in i Mogadishu, 11-12 åringar stod och rökte och hoppade på taket på parkerade bilar.

Dom även sprang omkring med leksakspistoler? och avrättade varandra under tiden som deras fäder satt och rullade pärlhalsband mellan fingrarna och drog i sig KAT.

Hemskt att se hur svenska politiker med Mona Sahlin och hennes svenskfientliga parti under många många år förstört Göteborg.

Mystisk skottlossning i Göteborg

Det vore bra om de kunde höra av sig

Polisen i Göteborg är villrådig efter en skottlossning som ägde rum tidigt på söndagsmorgonen

Annonser

6 Responses to Skottlossning i gettot Biskopsgården på Hisingen

 1. Sveas rika skriver:

  Det där är säkert nåt som vi anti invandrare hittat på!!
  Det finns inga såna saker där bara för att det bor invandrare där..
  Hur ofta hittas det hylsor och blod på gatan i Danderyd?
  \Svea

  • TARZAN skriver:

   Svea ::::: När det blir skottlossning i Djursholm Danderyd Stocksund då jävlar var så säker på att något händer. Minst 20 snutbilar är där på 5 minuter

   • Sveas rika skriver:

    @Tarzan
    Jo tack jag vet.
    Var där och jobbade som hantverkare förut & gissa om att det fanns poliser cirkulerande i närområdet.De kollade allt så där händer det nog inget obemärkt
    Där var det inga resursbrister inte.
    \Svea

 2. antisverigedemokraterna skriver:

  Thoralf Alfsson (sd) får assen kickad i Sydsvenskan idag…läs mer på ASB.

 3. nadacomprende skriver:

  Anderssonskans Kalle med vänner, är verkligen för jäkliga!

 4. Robin_Shadowes skriver:

  Om det fanns blod på platsen så måste slutsatsen bli att åtminstone en person blev skottskadad. Mörkar även sjukhusen när det kommer in skottskadade babbar?

%d bloggare gillar detta: