Dom vågar inte publicera MuhammedbilderMetropolitan museum of art i New York har en av världens största samlingar av islamisk konst, men bara 60 av cirka 60000 verk visas och ingen av de historiska Muhammedbilderna.

”När en ombyggnad är färdig 2011 ställs troligen ännu färre ut. Museet anklagas för att ha böjt sig för konservativa muslimska grupper, skriver New York Post.

I Berlin gör Pergamonmuseet tvärtom, enligt radions Kulturnytt, och lyfter fram historiska porträtt av Muhammed”.

Nu får islamisterna förnyad kraft. Det är precis så här dom vill ha det, nu vågar inte Metropolitan museum of art i New York publicera Kurt Westergaards Muhammedkarikatyrer.

Hemskt att islamister skall få styra yttrandefriheten världen över. Men all heder till dom få länder som gör tvärtom, dvs Danmark, Norge och ett fåtal länder till.

Muhammedbilder ställs inte ut

Annonser

13 Responses to Dom vågar inte publicera Muhammedbilder

 1. antisverigedemokraterna skriver:

  Helt rätt att inte visa muhammedbilder, bildpublicering handlar inte om yttrandefrihet utan kränkning.

  • Sveas rike skriver:

   @antiSD
   I din värld skulle inte jag vilja leva!!!!
   \Svea

  • spikharry skriver:

   AntiSD

   Vore intressant om du kunde förklara varför du raderar inlägg på din blogg från SD-sympatisörer. Själv har jag högt till tak härinne (vilket alla kan se när jag låter en kommunist som dig skriva skit här dagligen) funderar nu allvarligt på att stoppa dig eftersom det verkar vara din egen taktik när du ställs mot väggen på din egen blogg.

   Tål du inte sakliga argument?

   • Robin_Shadowes skriver:

    Ställ ultimatum att han skall besvara frågorna som World Traveller ställt till honom på Thoralfs blogg om han vill stanna kvar. Sätt en tidsgräns på hur lång tid han har på sig. Deras taktik är alltid det samma, när frågorna blir för besvärande så antingen ignorerar man dom eller försvinner till nya jaktmarker.

    • spikharry skriver:

     Robin_S

     AntiSD är en person som du säkert både läst om och skrivit inlägg hos. Letade igenom min blogg för att få bekräftat att det är han jag tror, men det är för många inlägg att gå igenom för att hitta IP-adressen.

     Radarvarnaren säger att det….. Är en avhoppad SD:are i Ronneby som inte klarade av att få foten i arslet.

     Den som har något inlägg sparat från honom får gärna skicka IP-adressen hit, så vet jag med 100 procent säkerhet om misstankarna är riktiga.

    • Robin_Shadowes skriver:

     Antiism hotade med att hänga ut honom på Thoralfs blogg så kanske vi får reda på vem det är vart det lider. PI brukar ju heller inte tveka att hänga ut troll.

  • NIsse skriver:

   Så? alla karikatyrer av kristna gestalter då? Tex ”life of brian”? Ska kristna gå i taket och mörda, skända, och bojkotta och dylikt för något sådant? Kan du förklara om det är det du menar?

 2. gunsan skriver:

  Bloggen Antisverigedemokraterna har uppenbarligen en slogan som heter ”med lögnen som vapen”. Deras blogg är (alla kategorier) en av den sorgligaste jag någonsin sett på Internet.
  Om min blogg (inom ett helt annat område) hade besökts av liknande dårar hade jag inte haft minsta samvetsbetänkligheter att blockera den och hoppas att samtliga Sd-bloggar där de ”raggar kunder” gör gemensam sak och verkställer detta omedelbart!

 3. Sadman Huissen skriver:

  Kränkning??????. Då det kräkning att dricka alkohol. Äta griskött. Visa sitt ansikte om man är kvinna osv. Det ända sätt inte kränka islam är att följa koranen. O vad sett religion. Vi får anta att antisverigedemokraten inte kränker islam. Annas kan vi snart ha ett nytt offer. Men tror inte det är så många på denna sida som skulle sörja. Kränkning???????
  Nej nej Harry stoppa inte. Ett gott skratt förlänger livet.

  • Robin_Shadowes skriver:

   Ett gott skratt förlänger livet sägs det. Tyvärr verkar muslimerna inte ha nån humor och är snarare mer inriktade på att förkorta livet, både för sig själv och helst även för så många otrogna hundar som möjligt också.

 4. Richard skriver:

  Dags att snickra rondellhundar!!
  Förresten,hur vet musslorna att det är mohammed??Ingen har väl sett hans tryne,det finns inga målningar mm,bilderna kan ju lika gärna föreställa ahmed i närbutiken,eller??
  Anti SD,vakna upp från ditt kat rus.

 5. Per-åke skriver:

  Besökte antiSD och Jan Rume. Mycket talar för att Harry är helt rätt ute igen, upplägget och sättet han skriver på är nästintill identiska med varandra.

 6. Karl Rätt skriver:

  Ungdomar! tänk så här: svarta, vita, gula eller blå-men: makt(politikerna) och rätt (domstolarna), inte som i de muslimska länderna; makt (imamen) är rätt (imamen). Håller man isär detta och stöder sig på den västerländska tolkningen av kulturen (sedvanorna) får vi alla ett fritt och trevligt liv!!

%d bloggare gillar detta: