349 personer i Riksdagen har skapat helvetetTre personer skadades i samband med ett skottdrama i Fittja söder om Stockholm vid 17-tiden i kväll, uppger Towe Hägg vid Stockholmspolisens länskommunikationscentral.

”Det har förekommit skottlossning inomhus och polispatrullen hittade tomhylsor.

En person fördes skottskadad till sjukhus med ambulans. Han var då talbar. Två personer sökte sig själva till sjukhus för skador vars omfattning vid 18-tiden var okända.

Polisen söker i området och utesluter inte att ytterligare personer är inblandade. En förundersökning om mordförsök är inledd.

Samtliga som vårdas på sjukhus har skottskador.

Vi har spärrat av den inre gård där man hittade den ene mannen, säger Towe Hägg. Inget är ännu känt om de tre männens identitet”.

”Ungdomens hus samlade på söndagskvällen en posomgrupp, kyrkan och socialjouren som fanns till hands för ungdomar som behövde prata om det som hänt. Enligt Marcus Qvennerstedt är planerna att Ungdomens hus ska öppna som vanligt på måndagsmorgonen”.

Våldet i förorterna och på andra ställen där invandrare drar borde väl snart få någon enstaka politiker i 7-klövern att inse hur illa ställt det är med deras invandrings-politik.

Stockholm Fittja, Rinkeby, Vällingby m.m.

Göteborg Hjällbo, Bergsjön, Biskopsgården, Angered m.m.

Malmö har sitt mångkulturella Rosengård m.m.

Likadant är det i Uppsala, Södertälje, Jönköping, i nästan varje svensk stad finns det stor stora problem med brotts och våldsbenägna invandrare.

Hur skall politikerna få stopp på denna dystra utveckling? Jo dom beslutar att ta emot fler och fler invandrare.

Fantastiskt att dessa stollar i sveriges riksdag får betalt för att förstöra landet som våra förfäder byggt upp under lång tid.

Tre skadade i skottdrama i Fittja

Skottlossning bröt ut sent på söndagseftermiddagen i ett hus i Fittja

Annonser

41 Responses to 349 personer i Riksdagen har skapat helvetet

 1. Sveas rika skriver:

  Inkompetenta politiker sätter nya regler och restriktioner ang vapenlagar men de som de inte förstår är att de enbart är de redan laglydiga är de som får större problem med dessa lagar,ty de olagliga bryr sig inte.
  Mer invandring ger fler vapen så är det bara!!
  Ställ vapenstölderna i det här landet gentemot beslagtagna vapen så ser vem som helst att vapnen kommer in i detta land vare sig Gamle Elof på går´n måste plocka isär sitt vapen och låsa in det på tre olika ställen eller inte.
  \Svea (utan vapen)

 2. Tage Sundin skriver:

  Det tog lång tid att bygga det moderna Sverige. Det krävdes åtskilliga generationerns mödor och svett och söndervärkta ryggar. Och nu raseras bygget framför våra ögon! Om ytterligare en generation återstår blott sotiga ruiner och tragiska spillror av vårt land. Fy fan!

 3. NIsse skriver:

  Så himla tragiskt, amn gråter när man tänker på det undrar varför man satte barn till världen. Muslimerna måste ut, de saknar den empati svenskar uppfostrats att akta och älska, förståelse för andra människor. Muslimerna kommer hit och utnyttjar svensken till siste man. Fyfan!

 4. NIsse skriver:

  Muslimerna som kommer får mer bidrag från första dagen än vad en pensionär som haft ett lågavlönat arbete och slitit ut sig under hela livet har i pension, fruktansvärt tragiskt.

 5. Robin_Shadowes skriver:

  Att det är just muslim-packet som ställer till det råder det inga som helst tvivel om. Det var nämligen inte så här helvetiskt innan detta slödder kom hit. Då var Sverige närmast ett paradis. Det kommer inte att räcka med politiska beslut för att bli av med dom. Se själv, dom vägrar lämna även efter utvisningsbeslut och det gör dom bara för att dom lärt sig att svennen är mesig in till menlöshet. Därför tror jag att oroligheter men olika etniska grupperingar kommer att leda till skärmytslingar och våld och i förlängningen till inbördeskrig. Men det är enda sättet att bli av med ohyran, tyvärr.

  • spikharry skriver:

   Flatheten och rädslan för att säga ifrån har alltid varit ett tydligt tecken hos en majoritet av svenskarna. Om några blir det som i forna Jugoslavien här hemma.

   Men inte tusan har jag medverkat till att rösta fram dom arslen som styrt i sverige i 20 år. NYD 1991 och sedan SD i alla år därefter.

 6. Robin_Shadowes skriver:

  Därför tror jag att oroligheter mellan olika etniska grupperingar kommer att leda till skärmytslingar och våld och i förlängningen till inbördeskrig. Men det är enda sättet att bli av med ohyran, tyvärr.

 7. jonas skriver:

  Respekterar alla era åsikter. Hellre lever jag i ett samhälle där alla har rätten att yttra sig och tycka fritt än i en totalitär stat.

  @Nisse, ge mig siffror vad får en åldring i pension efter skatt och när hyran är betald idag? (Räkna på en 3000-4500kr i hyra) De flyktingar jag träffat får ca 1500 – 3000kr / månad.

  Islam handlar ytterst om kärlek om jag förstod koranen rätt när jag läste den dock som alla ideologier har den sina downs om man tolkar den bokstavligen.

  • Tage Sundin skriver:

   Problemet, Johan, är att en stor och uppenbart växande del av den muslimska gruppen tolkar koranen rent bokstavligen. De hyllar ideal och värderingar från 600-talet, och blir därmed dåligt rustade för ett liv på värdiga villkor i ett modernt, sekulärt och rimligt könsjämlikt samhälle.

 8. Blodsven skriver:

  Vad består kärleken av när man kan ha 4 kärringar, som dessutom blir bortgifta vare sig dom vill eller inte? Nejdu, lurkjävlar ska inte vara i civilisationen…

  • jonas skriver:

   @Blodsven Finns även kristna samfund som praktiserar mångiften. De tolkar bokstavligen och tar stöd i bibeln (Mos16 nånstans) som de anser ej fördömer detta. Själv skulle jag aldrig orka med mer än en kvinna sådant föder förmodligen bara osämja och onödigt tjafs i hushållet.

   • Sveas rika skriver:

    Med det påståendet så låter du som när mina ungar var små ”jamen alla andra får ju”.
    Visst finns det skit hos oss alla men det att de grupper vi inte vill ha att göra med har så pass många fler i våra ögon sett olater.

    \Svea

    • jonas skriver:

     Som vad? Vilka olater är det du syftar på då? Samt vilka grupper? Det är lätt att peka finger min dotter säga ofta ”kolla på honom”, brukar säga till henne att det är fult att peka.

 9. Palle skriver:

  Bengt Westerberg,”rödakorsetmiljonären”,har vi det mesta att tacka för. Medias ”Goebbelsrapporteringar” samt passiva politiker rädda att brännmärkas som rasister.
  Inte ens ironi hjälper längre…

 10. Tage Sundin skriver:

  Min tandläkare är muslim. Han är intelligent, utomordentligt skicklig och en trevlig kille i största allmänhet. Vi har umgåtts privat en smula under åren. Han äter då med förtjusning fläskkött, och tackar heller inte nej till ett glas. Eller två.
  Jag har även träffat många andra muslimer som har varit och är en stor tillgång för vårt land.

  Mot den bakgrunden blir jag närmast förbannad när jag läser uttryck som ”pack” och ”ohyra” som en kollektiv beskrivning av den muslimska folkgruppen i Sverige.

  Vi bör, tycker jag, rent allmänt vara försiktiga och återhållsamma med invektiv och värdeladdade adjektiv. Det hindrar inte att även jag anser att den pågående massinvandringen till Sverige av i huvudsak ointergrerbara personer är en nationell tragedi som inte kan beskrivas på annat sätt än som ett utdraget och raffinerat nationellt självmord.

  • Robin_Shadowes skriver:

   Att din muslimske vän är både trevlig och högutbildad betyder inte ett skvatt. Alla muslimer är vandrande tickande bomber. När som helst kan han börja söka sina rötter och nästa dag ser du honom i klänning och rolig hatt och det är slut med vin-sörplandet och fläsk-knaprandet. Och skulle det aldrig hända honom så är risken ännu högre när det gäller hans barn och barnbarn. Jag ger inte ett skit för en enda muslim, dom är inte mer värda för mig en smutsen under mina skor. Ut härifrån skall dom, hela högen!

   • Tage Sundin skriver:

    Jag tror att man får se Robins utbrott som ett tecken på den desperation och förtvivlan många människor känner inför utvecklingen i vårt land. En förtvivlan som driver många till ogenomtänkta uttalanden och förhastade ståndpunkter.

 11. lasse1 skriver:

  Att Sverige på sikt kan bli ett nytt ”Jugoslavien” är nog inte som fantasifullt…Kanske inte just nu, men på en 20 – 25 års sikt…
  Politiska oroligheter och religiösa/etniska motsättningar är många gånger grunden till ett lands söderfall…

  Att det kommer att bli enorma problem framledes, även i Sverige borde inte undgå någon… som har läst lite politisk historia..
  Varför skall Sverige räknas som ett undantag….

  • annullera skriver:

   Det är våra styrande politiker- och övriga Riksdagspolitiker, media och PK-Eliten som tycker Sverige är ett undantag. De tror att all världens människor kan gå hand i hand hur olika vi än är, vilken trosuppfattning, religion och kultur vi än har. Jag tror trots allt att lika barn leka bäst.

   Sedan kan man fråga sig varför en viss folkgrupp söker sig till länder där det råder demokrati, yttrande- och pressfrihet samt jämlikhet, allt det som de själva bannlyser. Varför söker de sig till ORENA länder med HEDNASPRÅK och ORENA människor? Varför söker- och flyr de inte till länder där det lever likasinnade och som likt dem själva har ISLAM för sina ögon.

  • TARZAN skriver:

   Jag tror Sverige kan bli ett nytt Jugoslavien om 15 år.

 12. Blodsven skriver:

  Muslimerna och andra invällare har dessutom begripit en sak som svensken inte fattat! Nämnligen att det sitter 349 hönsarsel i riksdagen…

 13. Peter Lindberg skriver:

  Jag tycker svenskarna gott kan ha sina problem med våld, kriminalitet, våldtäkter, knark, fristat för terrorister och krigsförbrytare, fega ynkryggar till poliser etc. De 349 riksdagsledamöterna har ju röstats fram av ”die dumme Schweden”. De går inte att skylla på någon annan än de röstande. Själv gav jag upp hoppet får 10 år sedan och flyttade till Turkiet. Här råder lag och ordning och polisen svarar för säkerheten både dag och natt (även på helger då svensk polis försvinner hem). Svartklädda vandrande våldnader, dvs fruntimmer som bär burka (motsv)som i Tensta/Rinkeby,finns inte på gatorna i Turkiet.
  Sverige är på väg in i en ny medeltid och jag ser fram emot den dagen när tanten Schyman tvingas sätta på sig burkan.

 14. Peter Winberg skriver:

  1975 togs ett beslut av Sveriges Riksdag att avskaffa Sverige som nationalstat, det innebär att det INTE finns något folkslag som kan kallas för svenskar eller att ALLA är svenskar! Likförbannat fortsätter väldigt många att rösta på S och M eller med dem förenade partier…

  JAG tänker då inte bidra med en enda krona till för att supporta denna fruktansvärda massinvandring som pågår… Önskar det fanns fler som mig!

 15. Anders skriver:

  Sorgligt att dessa getton skapats av en usel invandring, flykting och integrationspolitik. Alla svenskar som kan flyr från områdena. Invandringen av bidragstagare måste få ett slut (exvis så har 70 % av de irakiska kvinnorna och hälften av männen inget arbete efter 10 år här i landet (källar SR), helt otroligt, det kostar pengar (flera procent i skatt) och det ger otrevliga gettoområden. Se gärna dessa videos och läs dessa bloggar:  http://meritwager.wordpress.com/
  http://www.dn.se/opinion/debatt/journalisterna-morklagger-sanningen-om-invandrarna-1.627362

 16. Markus Valiant skriver:

  Det råder en mycket liten chans att inbördeskrig inte kommer bli en realitet i Sverige inom en snar framtid. Det som skedde i Libanon och Bosnien och på så många andra platser är någonting vi kommer få uppleva i Sverige. Vem hade önskat eller trott att det skulle ske?

 17. Markus Valiant skriver:

  Kommentar och fråga till Tage Sundin.

  Du skrev: ”Vi bör, tycker jag, rent allmänt vara försiktiga och återhållsamma med invektiv och värdeladdade adjektiv”.

  Varför bör vi vara det när vi vet vad deras doktrin har för mål?

  • Tage Sundin skriver:

   Vi ska rikta vår vrede mot rätt håll. Onödig polarisering tjänat inget vettigt syfte. Vi ska inte driva vanliga hyggliga medelsvensson-muslimer rakt i armarna på islamisterna! Vi ska ta vara på det som är bra och göra något åt det som inte är bra. Framförallt ska vi genom att förändra riksdagens sammansättning se till att problemet inte växer ytterligare.

 18. Marcus skriver:

  Emigrerade till Schweiz för 8 år sen och så länge jag inte kan identifiera mej med över hälften av ”Svenska folket” så lär jag aldrig flytta tillbaka.

  Hur i helvete kan nästan 50% av ”folket” anse att förbrytaren och brottslingen MONA SAHLIN vore den mest lämpade att styra landet?!?!?!?

  Är Sverige befolkat av idioter???

  • TARZAN skriver:

   Jag förstår dig – du lever i Mitten av Europa förmodligen det bästa landet i världen.
   Är Sverige fullt av idioter, svaret är relativt.
   -Det finns få idioter på Lidingö –
   men i Norrbotten är det över 50 %.
   i Gällivare röstar 77 % på Måna eller Ohly

 19. Peter Winberg skriver:

  Jaa du Marcus, eller svara på det det som kan! När det börjar närma sig val tänker villaägarna på hur mycket reduktion de kommer att få på sitt taxeringsvärde och skiter fullständigt i hur det går för betty boop (läs svenne banan) o co… villaägare finns det gott om i detta land, försök övertyga dessa också!

 20. kalle skriver:

  Instämmer. Sverige går utför. Vad det tagit många hundra år att bygga upp, raseras på 40 år.

 21. Liba skriver:

  Snälla ni, det är dags att vakna och gå till handling. Jag själv ska rösta på SD, tidigare blev M. Kan inte längre lägga min röst på M som ger plats till islamister som Waberi.

  I Sverige har alltid funnits politisk feghet. Gå tillbaka i historien, det räcker att backa till 2:a världskriget.

 22. Peter Winberg skriver:

  Sverige och svenskarna har INTE alltid varit fega! Tvärtom har detta land fört anfallskrig många gånger och till och med förlusten av Finland 1809 var Sverige en stormakt att tala om…

  Vad nu det har med dagens fullständigt makalösa massinvandring att göra!??

 23. JOG skriver:

  Och så detta andra världskrig som alltid kommer upp
  i alla möjliga och omöjliga sammanhang.65 år sedan och
  ändå tjafs om den saken .Alltid lätt att skriva historia och vara efterhandsklok ,det är ju detta förbannade svenska dåliga samvete för att vi lyckades
  med vad andra också ville,dvs att hålla oss utanför kriget som lett till vår roll som världssamvete och att vi släppt in en massa invandrare som ockuperar Sverige idag.Har vi inte lidit nog nu? Men men Liba
  du röstar i alla fall på samma parti som mig det enda
  vettiga alternativet.

 24. JOG skriver:

  Trevligt med nya friska röster här Peter.

 25. jenny skriver:

  Var inte så himla trångsynta, bara för att man är invandrare så innebär det inte att man är muslim! Chilenare/spenjorer, serber, greker,assyrer, syrianer, armenier, libaneser, kineser, ryskar, hälften av araberna, eritreaner, en hel del afrikaner (och en massa andra med etniska bakgrunder) är inte muslimer! De är kristna! Visst finns det muslimer också men tro fan inte alla invandrare är muslimer, jag som är född här men som har en etnisk bakgrund känner mig förolämpad av denna anklagelse. Vi kristna har tagit emot så mycket skit/våld och sådant ni aldrig kan föreställa er från dessa muslimer. Invandrare innebär inte islam!

 26. Peter Winberg skriver:

  Jag har haft tur. jag lever i ett paragetto och är en tuffing. Ofta får jag tårar i ögonen när jag märker hur illa behandlade våra äldre blir! Att bli behandlad som skit när du blir äldre- till förmån för allehanda lycksökare från olika länder som fullständigt struntar i allt! bara de får sina bidrag Där går gränsen!

  Att inte folk utifrån har ett samvete??? DET är ett jag inte fattar!

 27. Oskar skriver:

  Där har vi ytterligare ett bevis för att ungdomsgårdar är en plantskola för kriminella ungdomar. Varför är det positivt att störiga ungdomar ”på glid” umgås med varandra, skryter, skojbrottas och fördriver tiden i ett klubbhus istället för att göra läxor, idrotta, utveckla sin sociala kompetens och ägna sig åt intellektuella aktiviteter?

  Är det rätt prioriterad tid? Är det rätt investerade skattemedel?

 28. xy skriver:

  Varför kan vi inte samlas utanför regeringsbyggnad och riksdagshus och kräva en ny invandrarpolitik, om
  inte, så är det dags att börja med att kasta ut våra
  politiker ur landet, därefter tar vi itu med invandrarna. Har fått nog för mycket länge sedan.

 29. Jocke skriver:

  Den ”intellektuella” vänstern har de senaste hundra åren predikat för några stora projekt:

  Under 1917-30-talet var det Sovjetkommunismen/Stalinismen. Resultat: 100 miljoner döda. http://www.europarl.europa.eu/meetdocs/2004_2009/documents/ad/550/550565/550565sv.pdf

  1939 allierade sig Stalin med Hitler mot de västerländska demokratierna. Komintern slöt upp bakom alliansen och kommunister över hela världen försvarade alliansen och Hitler till 22 juni 1941. Kommunismen gjorde Andra världskriget och Förintelsen möjliga.
  http://www.marxistarkiv.se/varldskrig/kommunisterna_o_2a_varldskriget.pdf

  Under 50-talet propagerades det för militant avkolonisering. Resultat: ? miljoner döda.

  Under 60-talet var det maoismen och kulturrevolutionen. Resultat: kanske så många som 35 miljoner döda.
  http://www.mega.nu:8080/ampp/rummel/china.chap1.htm
  http://en.wikipedia.org/wiki/Great_Leap_Forward

  Under 70-talet var det många som trodde på Kampuchea, även socialdemokrater. Resultat: bara 2 miljoner döda denna gång.

  Från och med 80-talet predikas multikulturalismen. Resultat: Slutresultatet är ännu så länge okänt.

  Är det multikulturella projektet vänsterns slutliga lösning på borgarfrågan?

%d bloggare gillar detta: