Iranier fick ersättning av TullverketEn man från Kristinehamn får ersättning från Tullverket för förstörda skor. Mannen stoppades på Arlanda flygplats när han kom med ett plan från Iran.

”Anledningen till att mannen stoppades är att en narkotikasökhund markerade mannens skor.

På flygplatsen gjordes en ytlig kroppsbesiktning och mannen fick även lämna urinprov som visade positivt för morfin. Efter beslut från jouråklagare fick mannen genomgå röntgen som visade att han inte hade narkotika på sig.

I samband med genomsökningen förstördes mannens skor och för dessa får han nu 700 kronor i ersättning. Mannen hade begärt ersättning för förnedring och det anspråket har lämnats vidare till Justitiekanslern för handläggning”.

Klart som tusan att mannen skall ha en rejäl ersättning när han blev förnedrad av en narkotikahund och tullarna.

Nu är det iofs ingen överraskning att mannens blodprov visade spår av morfin, iranier har en förkärlek till ”Opium” lösningen på alla problem.

Även hunden borde få ersättning, stackars vovve som tvingas lukta på en iranier fullpumpad med opium som sprutar ur hans öron.

Mannen stoppades på Arlanda flygplats när han kom med ett plan från Iran

Annonser

5 Responses to Iranier fick ersättning av Tullverket

 1. annullera skriver:

  Ja vad säger man:-))))! Vad är tullen till för?
  Där ser man vad fort dessa efterblivna människor trots allt lärt sig väldigt fort vilka knappar de skall trycka på för att få ut så mycket pengar som möjligt i skadestånd. Kan alla som blir stoppade av tullen anmäla dem för kränkning och förnedring:-))).

 2. Robin_Shadowes skriver:

  Vi kan lika gärna avskaffa tull och polis så sparar vi in en massa pengar och kan ta in ännu fler kriminella mussar hit som kan berika oss med sin underbara kultur.

 3. JOG skriver:

  Får väl hoppas att nästa narkotika hund pissar på snubbens ben direkt ,ska vi ändå betala skadestånd
  ska vi väl ha någon form av ”valuta” för pengarna.

 4. lady jane skriver:

  Eller varför inte kastrerar honom med ett
  kraftfullt bett i underlivet ,det vore också värt ett
  smärre skadestånd.

  • Robin_Shadowes skriver:

   Synd på hunden bara, för musslorna hade krävt dess avlivning med hot om kravaller och nerbrunna hus om dom inte fått sin vilja igenom.

%d bloggare gillar detta: