Fyra års fängelse för våldtäkt och livstids utvisning


Kvinnan delade ut lappar där hon vädjade om hjälp för att komma ifrån sin knivbeväpnade sambo. Den 22-årige mannen döms nu till fängelse i 4 år och 6 månader. Han anses bland annat skyldig till för grov våldtäkt.

”Det var i november som kvinnan delade ut lapparna, bland annat till en granne, där hon vädjade om att få komma i kontakt med polis. Orsaken var att hon var rädd för sin sambo.

Ropen på hjälp ledde till att polis besökte parets bostad i Herrljunga kommun. Där greps den 22-årige sambon, vilken senare häktades. Under den följande polisutredningen vittnade kvinnan bland annat om hur hon upprepade gånger blivit våldtagen och hotad av sambon.

Tingsrättens slutsats är att 22-åringen vid ett tillfälle under knivhot har tvingat sig till samlag med kvinnan. Den gärningen rubriceras som grov våldtäkt. Mannen döms till fängelse i 4 år och 6 månader. Han fälls även för misshandel och olaga hot.

Rätten ogillar dock ett åtal som gäller olaga frihetsberövande”.

Alingsås-tidningen glömde informera sina läsare om en viktigt sak till killen blev utvisad på livstid.

Mannen var asylsökare från Georgien. Men nog är det underligt att han utvisades, när muslimer som begår likartade brott får stanna.

Ytterligare ett bevis på att svenska myndigheters mål är att fylla landet med Islam-dyrkande anhängare som hyllar ”pedofil” profeten.

Fyra års fängelse för våldtäkt

Annonser

5 Responses to Fyra års fängelse för våldtäkt och livstids utvisning

 1. annullera skriver:

  Alla våldtäkts män och andra grovt kriminella skall utvisas på livstid, det borde vara en självklarhet. Valdagen nu år 2010 är det dags för alla svenskar och skötsamma invandrare att visa våra Riksdagspartier, media och alla PK-ister att vi fått nog. De som vill leva i ett land med FÖRTRYCK, HOT och VÅLD dagligen skall ta sitt pick och pack och lämna detta land på en gång. Varför inte flytta till Mellanöstern istället för att skapa ett nytt här hemma. Där finns ju redan allt som våra Riksdagspolitiker och andra PK-ister drömmer om.

 2. Robin_Shadowes skriver:

  Av detta kan man dra slutsatsen att georgiern inte var mussla för då hade han aldrig blivit utvisad.

 3. Bill Hagstone skriver:

  Jag delar uppfattningen att de som bryter mot svensk lagstiftning och inte vill acceptera svensk kultur skall utvisas, men – var försiktig! Alla muslimer är inte skurkar. Flertalet vill inget hellre än att sköta sig. Att dra alla över en kam är definitivt fel.

 4. JOG skriver:

  Håller helt med dom som kommenterat ovan,men men efer
  eventuellt avtjänat straff och utvisning så är mannen
  ifråga säkert tillbaka rätt snart i vårt land igen.
  Sånt har vi sett massor med exempel på tidigare.För
  jävligt…vi borde ha slängt ut honom direkt första
  gången han visade sig.Och mussarna borde bara rutinmässigt avvisas vid gränsen utan utredningar och
  annat meningslöst tjafs.

 5. lady jane skriver:

  Ibland verkar det som om dom som avvisas får en returbiljett av myndigheterna vid avvisningen och
  löfte om obligatorisk ny prövning av ärendet när kräken återvänder.Nej ut med skiten för gott istället.

%d bloggare gillar detta: