Profetens upprättelse spräng JyllandspostenTvå män sitter fängslade i USA för att ha planerat att attackera den danska tidningen Jyllandspostens kontor i Danmark med en lastbild fylld med sprängämnen, enligt amerikanska åklagarmyndigheter.

”Sent på torsdagskvällen publicerades åtalet om planerna som tidningen Politiken menar hade kunnat bli ett av de hittills allvarligaste terroristdåden mot Danmark.

Attacken mot Jyllands-Postens redaktioner i Köpenhamn och Viby i Århus skulle ske som hämnd mot de kontroversiella Muhammed-teckningarna som tidningen publicerat.

Planen hann aldrig sättas i verket då de två misstänkta gärningsmännen – Tahawwur Hussain Rana och David Headley – greps av FBI i oktober förra året. De sitter nu fängslade i Chicago misstänkta för att ha planerat attacken. Rana är kanadensisk medborgare med pakistansk bakgrund och David Headley är amerikansk medborgare, även han med rötter i Pakistan.

Åklagaren hävdar dock att det är Ilyas Kashmiri, ledare för en pakistansk grupp med anknytning till al-Qaida, som är hjärnan bakom planen. I åtalet beskrivs hur han noggrant studerat bilder som David Headley under ett besök i Danmark i januari 2009 filmat från Jyllands-Postens redaktioner, skriver Politiken.

Även där misstänks Headley ha gjort omfattande kartläggningar inför terrordåden som kostade 166 människor livet och där ytterligare hundratals skadades”.

Otroligt att några teckningar på ”Profeten” kan få stora delar av den muslimska världen att gå i taket av ilska och hat.

Arbetslöshet, urusel sjukvård, neddragningar, ekonomisk kris etc etc verkar dessa människor inte bry sig om alls, nej allt handlar om profeten från morgon till kväll 365 dagar per år.

Ähh vi spränger Jyllandsposten och tar livet av Kurt Westergaard så löser sig resten automatiskt eller hur?

J-P skulle attackeras med lastbil fylld av sprängämnen

J-P skulle sprängas med lastbil

Annonser

7 Responses to Profetens upprättelse spräng Jyllandsposten

 1. Jocke skriver:

  Sista stycket är väldigt avslöjande:
  ”Såväl Headley som hans vän Tahawwur Hussain Rana är också misstänkta för inblandning i terrordåden mot hotell i Bombay 2008. Headley hör till de huvudmisstänkta medan Ranas inblandning ska ha bestått av att hans företag, som arbetar med att hjälpa migranter, använts som täckmantel av Headley för att resa till Bombay. Även där misstänks Headley ha gjort omfattande kartläggningar inför terrordåden som kostade 166 människor livet och där ytterligare hundratals skadades.”

  ”…hjälpa migranter…”, alltså. Det är således vad våra värsta fiender ägnar sig åt. Är det fråga om en oskyldig allmännyttig verksamhet som används som en täckmantel för verksamheten, eller är det bara ytterligare ett vapen mot väst som är minst lika viktigt som terrorn ?

  Är dessa ”migranter” vilka som helst som kan betala eller är de handplockade efter vissa kriterier som de här herrarna och deras överordnade har ställt upp ?

 2. NIsse skriver:

  Muslimerna tänker logiskt, skojjar nån med oss så spränger vi dem…Härligt!

 3. Robin_Shadowes skriver:

  Musslorna kan inte tänka längre än näs… f’låt skägget räcker, förmodligen p g a århundraden av inavel.

 4. Nizze skriver:

  Under valåret kan du få ett tips om ett lysande argument när PK idioterna provocerar dig:

  ”Rädda Muslimerna från Islam” låter ganska politiskt korrekt, vad skulle PK-idioterna säga om detta??

  Är man emot det är man rasist som alltså inte vill rädda de stackars muslimerna.

  Är man för det erkänner man att Islam är skit.

 5. Jo skriver:

  Det börjar närma sig den dagen det kommer att bli legitimt att ta livet av alla muslimer i ens närhet! Jag kurar ihop och väntar….. Hur länge tror muslimerna att dom kan hålla på innan det första attacken från oss nordbor kommer på allvar? Och DÅ! …. Det är inte så svårt att skilja agnarna från vetet//Jo

  • Robin_Shadowes skriver:

   Dom är ju lätta att hitta p g a klädseln. Tycker man bör leta upp el-centraler och sådana centraler för vatten så att man kan stänga av det i berikar-områden. Sådant borde kartläggas redan nu.

   • Sveas rika skriver:

    Jag kan riktigt se framför mig

    Robin i turban och snabeldojjor infiltrerandes Ali baba och han rövare för att sprida gift i deras dricksvatten….
    Hahahaha
    (ring mig så håller jag span) 🙂

%d bloggare gillar detta: