Turkiet får 75 miljarder till EU-anpassningTurkiet får motsvarande minst 75 miljarder kronor för att anpassa sig till ett EU-medlemskap, men pengarna når inte många av dem som bäst behöver dem, visar Ekots granskning.

”Frågan är om alla de här pengarna överhuvudtaget har fört landet närmare ett EU-medlemskap. Reportage av Nuri Kino och Kajsa Norell.

Det kan bero på en diskriminering av minoriteter, som kurder och assyrier/syrianer. Kuryakos Ergün är kristen och ordförande för det världsberömda Mor Gabriel-klostret, ett av världens äldsta, i staden Midyat. Där är hjälpbehovet stort.

Kuryakos Ergün blir inte glad när han hör att EU har öronmärkt över 75 miljarder svenska kronor för Turkiet, varav en del är tänkt för minoriteter.

Pengarna ska användas till att landets alla delar ska närma sig EU-standard,

Kuryakos Ergün säger att det för bara 30 år sedan fanns tiotusentals, kanske 70 000 assyrier/syrianer i staden Midyat med omnejd, och att det i dag bara finns en folkspillra på 3 000 kvar, och de är i akut behov av hjälp”.

Stoppa bidragen och stoppa Turkiet från EU-medlemskap. Om Turkiet blir medlem av EU så kommer vi kort därefter att se en strid ström av turkar som väller in i Sverige.

Underligt att hela jävla EU stöder Turkarnas förtryck av kristna och dessutom betalar dom för detta.

Eurabia är snart en verklighet.

Turkiets EU-bidrag går till diskriminering av kristna

Annonser

2 Responses to Turkiet får 75 miljarder till EU-anpassning

  1. Sadman Huissen skriver:

    Det har inte gått 100 år (1917-1924)sedan Turkiet mördade 1 miljon kristna armenier. Det tillsammans med muslimska kurder. Och det största (om man ser tidsmässigt) av brottet är att staten Turkiet stöder förnekelsen om att det har ägt rum. Det är som att Tyskland skulle göra allt i sin makt (ekonomiskt,socialt) att försöka förneka Förintelsen. Men om detta skulle ske. Skulle väl varenda EU politike få stå päls. Jag bryr mig inte om att vi fick kåldomma, ordet kiosk eller att dem slängde ut Karl XII. Vi eller ska vi säga katolikerna stoppade dem framför Wien porta. Och nu ska dem bliva en del av Europa. Varför?

  2. Robin_Shadowes skriver:

    Inte bara turkar kommer välla in här. Alla andra muslimer kommer också kalla sig för turkar bara för att slinka in, araber och somalier och andra negrer med islam som gemensam nämnare. Merparten kommer förmodligen rikta in sig på Sverige eftersom det är allmänt känt i hela MENA att det är landet där man blir försörjd gratis under hela livet samtidigt som det går omkring massor av nakna vackra kvinnor som man bara kan ta för sig av hur som helst och fängelser som är som hotell och där kuffarnas egna politiker är mer som service-personalen på ett lyx-hotell. Sveriges befolkning kommer minst fördubblas på nolltid.

%d bloggare gillar detta: