Slovakier dömd till fängelse och utvisning


Två män dömdes på torsdagen till fängelse för inblandning i en sexhärva där en 17-årig flicka tvingats sälja sex till flera män i Skåne.

”Männen dömdes av Malmö tingsrätt för människohandel för sexuella ändamål.

Ytterligare fyra män dömdes för koppleri och köp av sexuell tjänst.

Den 17-åriga flickan rövades bort i sitt hemland förra våren av en 26-årig man. Via bordellverksamhet i Tyskland och Danmark fördes flickan till Staffanstorp där hon inkvarterades hos en 62-årig man. I huset tvingades hon ta emot en del av kunderna.

I andra fall körde männen runt henne i Skåne till väntande sexkunder.

En 38-årig man döms till fängelse i två år och nio månader för människohandel, misshandel och grov stöld. 26-åringen döms till fängelse i tre år och sex månader för människohandel. Efter straffet ska han utvisas ur landet.

Den 62-årige mannen från Staffanstorp döms till fängelse i ett år och tre månader för koppleri. En 29-årig man från Malmö får villkorlig dom med samhällstjänst för koppleri. Hade påföljden i stället blivit fängelse hade mannen dömts till sex månaders fängelse.

Ytterligare två män, 48 och 60 år gamla, döms till dagsböter för köp av sexuell tjänst”.

SvD undanhåller bl.a att alla männen är Slovakiska medborgare och att åklagaren begärt att alla skulle utvisas vid en fällande dom.

Den 17 åriga tösen är tillbaka i Slovakien och tyvärr så har både hon och hennes familj blivit hotade av flera män under utredningens gång..

Fruktansvärt, tösen som inte gjort någon illa blir hotad och slöddren som sålde henne får på tok för låga straff.

Flickan såldes till mellan tre och fem män per dag. Hon grät ofta i duschen, men kunde inte fly från huset i Staffanstorp.

Varför SvD undanhöll dessa uppgifter för sina läsare förstår jag inte alls!!

Fängelse för människohandel

Annonser

4 Responses to Slovakier dömd till fängelse och utvisning

 1. Sadman Huissen skriver:

  Alla dem straffade männen borde utvisas ur riket. Efter som dem inte är svenska medborgare. Är det någon borde ha rätt till asyl är det flickan och hennes föräldrar. Som lever under hot i Slovakien. Men det går väl inte för sig. Man vet ju vilka dem är.
  Och välkommen tillbaka antisverigedemokraterna. Något konstruktivt att komma med? Har Ni kanske läst SD partiprogram?

 2. lasse1 skriver:

  All media i Sverige undanhåller varifrån en brottsling kommer ifrån…allt sedan mitten av 70 – talet…
  Tänk, vilken skillnad från 50 – 60 talen.
  När sossarna regerade.
  Då sade man klart ut vad det var frågan om; ”Två zigenare anhölls för slagsmål på X – torget”. ”Två finländare greps för fylleri på X – platsen”…
  Men å andra sidan, så var ju brottsfrekvensen 1/10 mot dagens.(Eller hur Jerzy)

  Media upplyser ibland… att vederbörande är en svensk medborgare…Då som först kan man läsa mellan raderna. Men annars….Ack sa Nicke…
  Alla är ju svenskar enl. den sociala nomenklaturen…

  Fattas bara…

 3. Robin_Shadowes skriver:

  Snart blir dom tvungna att dölja identiteten även på svenska förövare eftersom folk annars räknar ut när det är blattar eller inte.

%d bloggare gillar detta: