Gäng attackerade polis med stenar och eldade upp bil


Polisen jagade under tisdagskvällen ett ungdomsgäng i Frölunda, som misstänktes för att ha eldat upp en bil och slagit sönder en annan. Dessutom kastade killarna sten på efterföljande polismän.

”Det var vid 21-tiden som folk ringde från Tynnered. Vittnen hade sett hur en samling grabbar i 15-16-årsåldern tänt på ett fordon som stod parkerat på Trollbärsvägen. En annan bil i närheten hade dessutom vandaliserats.

Detta blev början till en större polisinsats i kvarteren runt Grevegårdsvägen, Skattegårdsvägen och Smaragdgatan. En polisman attackerades med ett flertal stenar, när han närmade sig den sex-sju förövarna.

Såväl piketen, som hundpatrull och helikopter ingick i sökandet.

Gärningsmannagruppen splittrades dock upp, och eftersom samtliga inblandade – med något undantag – var svartklädda hade polispatrullerna svårt att hitta ungdomarna.

Ingen misstänkt har ännu kunnat gripas”.

Var detta starten på ett nytt helvete med bilbränder hot och attacker mot polisen? För några dagar sedan brann ytterligare bilar i Göteborg, men vi skrev inget om det då.

Ser ut som slöddren börjat igen nu. Mest förvånande är att polisen inte grep några ur kräkgänget trots att både piketen helikopter och hundpatrullen var med i sökandet.

Ville dom inte ta fast dom blivande ”raketforskarna”. Vi kan lugnt räkna med att det i år kommer att sättas ett nytt rekord i mörkning av media. Valår och SD säger väl det mesta.

Gäng attackerade polis med stenar

Sju bilar brann i Upplands Bro

8 Responses to Gäng attackerade polis med stenar och eldade upp bil

 1. A-mannen skriver:

  De uppför sig som de gör i sina hemländer. De kommer från samhällen som inte kan bygga en bil men de är nog intelligenta för att elda upp den.

  • Robin_Shadowes skriver:

   Det sägs ju att man kan ta negern ut ur djungeln men inte djungeln ur negern. Verkar gälla liknande förhållande med mussar. Man kan ta mussen ut ur jihad men inte jihad ut ur mussen.

   • NIsse skriver:

    ”man kan ta negern ut ur djungeln men inte djungeln ur negern”

    Vilka visdomsord, jag ryser, klockrent!

 2. TARZAN skriver:

  Nu inatt brann det ett antal bilar i Uppsala. Det kalla vädret, minus 20, håller inte slöddret inne på nätterna.

 3. Eivon skriver:

  Gängen lever rövare som vanligt. Lite av dagens skörd:

  http://sydsvenskan.se/malmo/article619693/Kvinna-anmalde-misshandel-pa-buss.html

  ”Kvinnan sa till ungdomarna att ta ned fötterna från sätet. Då blev hon misshandlad, uppger hon i telefon till polisen”

  http://www.skanskan.se/article/20100113/LUND/701129889/1057

  ”Linda Jystrand ser en liggande 15-åring bli sparkad i huvudet. Hon och en poliskollega skingrar gängslagsmålet, tar tag i killen som sparkar och hjälper offret på fötter. Plötsligt får Linda Jystrand en hård spark i magen – av 15-åringen hon just räddat”

  http://www.skanskan.se/article/20100113/NYHETER/701129925/1057/*/polisen-utsatt-for–mer-vald

  ”Polisen blir allt oftare ett brottsoffer. Varannan dag anmäler en skånsk polis att han eller hon har blivit misshandlad i tjänsten. Skånskan kan avslöja att antalet anmälningar om våld mot polismän nästintill har fördubblats i Skåne de senaste två åren.”

 4. World Traveller skriver:

  Laes detta!

  Tankte bara skriva av mig lite om saker jag sett och hort, saker som gor mig spyfardig. Det skenande valdet och fortsatta massinvandringen av muslimer till Sverige maste fa ett slut. Svenskarna far betala med hojt el-pris, hojda skatter och avgifter paa allt. Varst av allt ar att svenskarna far betala i form av nedbranda hus, bilar, skolor och kyrkor, valdtaktsoffer, misshandelsoffer, mord och allt som det for med sig. Tryggheten for manga svenskar ar borta, framforallt for kvinnor, barn och gamla. Vara gamla behandlas ocksa fruktansvart illa i aldrevarden da alla pengar ska ga till ”flyktingar” och papperslosa.

  Muslimerna bedriver inget annat an ett lagintensivt krig, inte bara mot Sverige men mot hela Vastvarlden och aven mot lander i andra varldsdelar. Vi forbloder ekonomiskt. Ett land som blir bankrutt kollapsar. Anarki och lagloshet och foljer. Det var sa talibanerna kom till makten. De stoppade laglosheten genom en fruktansvart hard diktatur baserad pa sharia-lagen. Jag misstanker att de tanker forsoka gora likadant har. Islamska grupper kommer om nagra ar erbjuda svenska regeringen att satta upp egna paramilitara miliser for stavja laglosheten i ghetton som Rosengarden, Bergsjon, Rinkeby m.fl. Vart forsvar ar nedlagt, var polis maktlos sa givetvis svarar regeringen ja. Sen ar steget inte langt till ett fullstandigt maktovertagande (eller inbordeskrig dar fienden har flest fordelar).

  Muslimerna har liksom nazisterna under 2a Varldskriget manga kollaboratorer, s.k. Quislingar. I stort sett alla Riksdagsman, journalister, manga larare, SIDA-anstallda, Migrationsverket star pa muslimernas sida. Med hjalp av sina kollaboratorer (landsforradare) tar de sakta over mer och mer i samhallet. Smygislameringen pagar standigt. En Halal-shop har, en Moske dar, en muslimsk politiker har, en muslimsk polis dar.

  En sak som gor mig riktigt spyfardig ar att se alla de miljoner (sammanlagt miljarder) i U-hjalp och andra bistand som ges bort till muslimer i Afghanistan, Bosnien, Irak och andra lander. En del gar till att bygga moskeer dar de sprider ut sitt hat mot alla icke-muslimer, en stor del gar till vapenkop, loner till terrorister, finansiering av terror-operationer (transporter, hotell, rekognoseringresor m.m.), en del gar till kop av lyxvillor i Kuwait, och en forsvinnande liten del gar till att bygga nan skola sa att Quislingarna kan rattfardiga bistandet. De bara hanflinar nar de slanger bort skattepengar till parasiterna har.

  Jag bevittnar detta sa gott som dagligen och det gor mig spyfardig. Anledningen till att jag jobbar i omradet ar att jag har ett stort huslan att betala. Som svensk far man ju ingenting gratis. Detta sker for britter, svenskar, amerikaner, norrman och andra. Statliga bistandsorganisatioer i alla vara lander ar lika mycket inblandade och forskingrar lika mycket skattepengar, eller rattare sagt – stoder terrorismen mot oss sjalva och utarmar vara lander ekonomiskt. Snart ar vara lander utarmade och ett latt byte for vem som nu tar over. Vem vet hur fort det gar – 10 ar, 20 ar. Kanske till och med fortare an sa.

  • Robin_Shadowes skriver:

   Jag tror att det kommer gå fortare än så. I synnerhet när det gäller Storbritannien och Sverige. Tror rent av att valet 2010 blir det sista någonsin. Om ens det blir av. Muslimerna gillar inte Sd det vet vi redan och inte pk heller. Ju närmare valet vi kommer desto fler oroligheter blir det antagligen. Muslimer i ohelig allians med AFA och reclajmare kommer förmodligen kravalla rejält. Kanske dom rent av har planerat en false flag operation så att dom får anledning att utlysa undantagstillstånd och ställa in valet på obestämd tid. Då kan man också passa på att gripa alla obekväma personer och släcka ner en massa bloggar som man inte gillar. Tror inte att vi blir kalifat direkt men muslimerna kommer att pressa på. Inom fem år är vi nog där tror jag.

 5. vinterbadaren skriver:

  Hade den snuttefierade Hbt-polisen skött sitt jobb och följt ”polisinstruktionen” hade slödderinvasionen fråm MENA-länderna varit ett minne blott.

%d bloggare gillar detta: