Åklagaren hade yrkat att 46-åringen skulle utvisas. Yrkandet ogillas av rätten


En 46-åring dömdes på torsdagen till sex månaders fängelse för grov kvinnofridskränkning och ringa narkotikabrott.

”Mannen fälls för att under cirka ett års tid misshandlat sin hustru vid fem tillfällen och tre gånger utsatts henne för olaga hot. Hon har bland annat blivit slagen, utsatt för strupgrepp, misshandlats med ett skärp och hotats med kniv.

46-åringen var också åtalad för våldtäkt och sexuellt tvång, även det brott med hustrun som målsägare. Åtalet ogillas dock på de punkterna.

Åklagaren hade yrkat att 46-åringen skulle utvisas. Yrkandet ogillas av rätten, som inte anser att risken för fortsatt brottslighet motiverar en utvisning.

Kvinnan tilldöms 45 000 kronor i skadestånd”.

Var dumt av åklagaren att yrka på utvisning, men som tur var så får ”berikaren” stanna kvar.

Risken för fortsatt brottlighet motiverar inte en utsvisning. Någon som är förvånad att raketforskaren får stanna kvar och bli försörjd av oss arbetare? vi tvingas dessutom betala svinets skadestånd till kvinnan på 45 000 kronor.

Han piskade kärringen sönder och samman, snortade lite droger och njöt av sitt fria liv i bidragslandet Sverige.

7-klövern kommer att slåss med näbbar och klor för att berikaren skall rösta på dom i nästa riksdagsval.

Kvinnofrids-kränkning gav fängelse

Annonser

5 Responses to Åklagaren hade yrkat att 46-åringen skulle utvisas. Yrkandet ogillas av rätten

 1. Blodsven skriver:

  Ogillas av en samling PK-arsel är förmodligen den korrekta formuleringen! Du skrev en gång att vi kunde skrota tingrätten, när det ändå bara består av politiskt tillsatta nollor. Du har så in i helvete rätt så jag blir gråtfärdig…

 2. Sveas rika skriver:

  fan jag é dömd för misshandel av ett par av dessa kulturberikare pga att de stod och ljög rätten rätt upp i ansiktet,så idag ångrar jag att jag inte tog i en helvetes massa hårdare.

 3. Jo skriver:

  Vadå ”Risken för??” Självklart så kommer han alltid att hålla på med det han gör! Inte fan blir han omvänd av en dom i tingsrätten där han lovar att ändra på sig och att han ångrar sitt tilltag..*Ler* När ska domstolar förstå att det sitter i deras ryggmärg att bära sig åt på det viset? Dom är INTE som vi andra vanliga svenskar och kommer ALDRIG att bli det heller samt VILL inte bli det. Enkel biljett till hemlandet det är det enda rätta och samtlig släkt likaså på samma gång!

 4. Robin_Shadowes skriver:

  Upprörande at man kan få sparken p g a att man är sverigedemokrat. Av egen erfarenhet från min egen skoltid så var populära lärare även duktiga.

%d bloggare gillar detta: