Invandrare mördade trebarnsmor i Norge


38 åringen från mellanöstern knivmördade sin sambo. Han hade besöksförbud men kvinnan upphävde förbudet självmant

”Polisen sade i ett uttalande att den tilltalade har ålagts förbud att besöka kvinnan sedan juni förra året. Innan ärendet kom upp i domstol, drog kvinnan tillbaka ansökan om ett förbud besök.

Dom hade tre minderåriga barn gemensamt, det är i nu läget oklart om barnen bevittnade mordet på sin egen mor.

Klockan 02,46 ringde i kvinnans före detta make från sitt hem och bad om en ambulans. Budskapet var att två personer var skadade och behövde läkarvård. När polis och ambulans anlände till platsen var det 33-åriga kvinnan allvarligt skadad.

Hon kördes till sjukhuset i Telemark, där hon dödsförklarades på 04,45.

Polisen har gripit 38-åring från mellanöstern som bodde i huset. Han är anklagad för mord och mordvapnet är troligen en kniv, säger polisen i ett uttalande.

Mannen kommar att häktas på tisdag, först skall en läkare kontrollera dom skärskador mannen har.

Både offret och den gripna mannen är norska medborgare, men födda i Mellanöstern.

I ett uttalande uppgav polisen att det tidigare varit våldsamheter mellan den avlidne och hennes man som nu är misttänkt för mordet. Polisen gör nu en cirkulär förfrågan av grannarna i området”.

2009 avslutades med flera mord där invandraren 43-årige Ibrahim Shkupolli avrättar flera personer.

För några dagar sedan mördades två Irakier utanför Getinge i Halland, dom hittades sönderbrända i bagageluckan på en Volvo S60.

Nu är det återigen ett mord där gärningsmannen är invandrare från mellanöstern.

Varför begriper inte både Sverige, Norge och Finland att dom måste stoppa invandringen innan allt är förlorat. Såg i finska tidningar att dom haft chansen att utvisa Ibrahim Shkupolli på grund av tidigare brottslighet men inte gjort det? Varför

Är likadant i Sverige, våldtäktsmän mördare och andra kräk får stanna kvar i landet trots att lagen ger domstolarna rätt att utvisa slöddren.

Förlåt glömde ju att Mona Sahlin (S) och övriga politiskt korrekta anser att invandringen berikar vårt land på alla möjliga sätt.

Personligen så avstår jag mer än gärna en fortsatt berikning av våldltäktsmän och massmördare. Skicka hem kräken omgående till mellanöstern eller var dom nu hör hemma.

trebarnsmor mördad i Norge av invandrare från mellanöstern

Kvinne (33) knivdrept i Skien i natt

Annonser

4 Responses to Invandrare mördade trebarnsmor i Norge

 1. Tarzan skriver:

  Jag ska bara kommentera kostnaden för norska staten, kräket sitter i fängelse i ca 15 år och man måste ta hand om 3 minderåriga barn. KOSTNAD mellan 25 till 30 miljoner norska kronor

 2. lasse skriver:

  Det Du säger Spikharry, är en uppfattning som 90 – 95% av svenska folket helt instämmer i. Varför skall kriminalvården, socialkassa och övriga samhällsinstanser bistå kriminella, inte minst de mest vidrigaste av alla brott; mord, våldtäkt o. knarksmuggling…

  Att utvisa dem är som att hugga i sten. Om vederbörande inte besitter ett svenskt medborgarskap, så är det helt meningslöst och tro på en utvisning genom transportstyrelsen/kriminalvårdens försorg….
  Problemet är, att deras respektive hemländer inte vill ta emot dem.

  Där finns problemen…

 3. lady jane skriver:

  Tänk om vi kunde utvisa våra snedvridna politiker
  fast finns det något land som skulle ta
  emot dom?Politiker är också kravmaskiner som ständigt
  vistas i gräddfilen och hela tiden ökar sina löner och
  förbättrar sina pensioner. Ser en viss likhet mellan
  dom och invandrarna båda grupperna får det hela tiden
  bättre utan att prestera något vettigt alls.Dom bara
  ställer till skit för svenska folket.

 4. Robin_Shadowes skriver:

  Snart återstår inget annat än att svensken själv måste ta lagen i egna händer. Se bara till att inte lämna onödiga spår efter er för när drevet gått igång om den stackars invandraren kommer inga kostnader sparas för att få fast förövarna.

%d bloggare gillar detta: