Knarkuppgörelse låg bakom Irakiernas död?De två män som hittades döda i bakluckan till en utbränd bil i Halland i onsdags kan ha kopplingar till den norska knarkmaffian. Det skriver tidningen Dagbladet i Oslo.

”Enligt Dagbladet ska den svenska polisen dock misstänka vilka de två offren är. Chefen för sektionen för organiserad brottslighet vid polisen i Oslo, Einar Aas, säger till tidningen att den svenska polisen har kontaktat sina norska kollegor.

Det är riktigt att de anträffade mordoffren hade en viss koppling till Norge. Därför har Oslopolisen fått en förfrågan om bistånd från Sverige, säger Aas till tidningen men vill inte avslöja vilken hjälp man har fått förfrågan om.

Polisen i Halland bekräftar också för DN.se att man har varit i kontakt med Oslopolisen. Man bekräftar också att de två personerna i bakluckan var män.

Enligt Dagbladet är den andre personen som hittades i bakluckan en 42-årig släkting till 25-åringen. 42-åringen ska enligt Oslotidningen ha varit inblandad i flera konflikter med tunga kriminella under de senaste månaderna.

Tidningen nämner framför allt ett bråk kring ett parti narkotika som 42-åringen ska ha haft med rysk knarkmaffia från S:t Petersburg.

Källor inom den undre världen som Dagbladet varit i kontakt med säger att en bekant till 42-åringen var på väg från oslo till Malmö samma dag som dubbelmordet inträffade.Med sig i bilen ska mannen ha haft tre miljoner norska kronor som hade kommit från försäljning av narkotika”.

Nu fick vi vatten på kvarnen igen. Dom flesta förstod att det handlade om grov brottslighet när två personer hittas sönderbrända i en bil.

Att deras släktingar från Irak som bor i Kil i värmland inte har en aning om någonting köper jag inte.

3 miljoner i kontanter i bilen säger väl det mesta!! Som vanligt så kommer sanningen nästan alltid fram och det var inga duvungar som vissa skribenter försökt påskina i sina kommentarer här på bloggen.

Ett av offren för dubbelmordet utanför Halmstad har nu med säkerhet kunnat identifieras. Det handlar om en 25-årig man med rötter i Värmland.

Bakluckeoffren kan ha mördats i knarkuppgörelse

Vi trodde vi lämnade våld och terror i Irak bakom oss…

Han måste ha träffat på fel personer men jag vet inte vilka

Enligt norska Dagbladet kan dubbelmordet dock ha koppling till den norska knarkmaffian

Mordoffer i Halland identifierat

Ett av offren för dubbelmordet utanför Halmstad har nu med säkerhet kunnat identifieras

24 Responses to Knarkuppgörelse låg bakom Irakiernas död?

 1. fabbe skriver:

  Irakierna? De är kurder. Men du kanske är för korkad för att fatta det din jävla finne.

 2. spikharry skriver:

  Skiter fullständigt i om det är kurder eller svin. Kräk är dom ändå.

 3. Lennart skriver:

  Skulle inte förvåna om det visar sig att de dessutom har kopplingar till terrorism. Knark omvandlas till pengar som kan användas för att köpa vapen.

  Det tycks inte vara bara en slump att många klaner sprider ut sina släktnätverk i många länder i Europa.

 4. A-mannen skriver:

  Ha ha sjörövarfabbe, åk till dina trosfränder i somalia och röva lite för i Sverige står ni oss upp i halsen.

 5. Tarzan skriver:

  OM det är kurder så ska jag berätta att kurderna står för 80 procent av allt heroin som kommer till Europa. Källa: BBC

 6. fabbe skriver:

  A-Mannen, slår vad om att jag är Svenskare än vad du någonsin kommer vara. Men det är fan inget jag är stolt över. Värt att komma från ett land utan historia och dylikt. Låt mig gissa, du jobbar på någon form av industri eller har precis blivit av med jobbet? Jävla patrask.

 7. fabbe skriver:

  spikharry, och du gruppen ”intellektuell katastrofer”.

  • spikharry skriver:

   Fabbe!

   Vad tror du din chef på http://www.crossmedia.se/ säger när du sitter här på arbetstid och sprider dynga?

   08-52205000 Kungsgatan26 6 våningen

   • A-mannen skriver:

    Han har inget jobb,han sitter väl och spelar brädspel med nån batikkärring på kontoret bara.

  • Sveas rika skriver:

   Fitte Fabbe (förlåt,du vet ju inte vad det är för du är ju åt andra hållet)
   Förstår att de söker professionell arbetskraft på ditt såkallade arbete, för du kan ju inte en gång stava rätt din förbannade analfabet. Så det kanske är dig de ska byta ut snart??!

 8. Herr Eriksson skriver:

  Eftersom det inte finns något land (officiellt) som heter Kurdistan är det väl tämligen troligt att man kan vara irakisk medborgare även om man är kurd?

  För övrigt är Sveriges historia definitivt inte något att skämmas över – med Fabbes resonemang skulle t.ex. USA vara mindre värt för att landets historia är så kort?

 9. A-mannen skriver:

  fabbe du är en värdelös muslim i första eller andra generationen som sitter i honungslandet och knappar på en skattefinansierad dator. Att din hjärna är marinerad med sossevensk pk-hysteri kan vi väl bara tacka de svenska ryggradslösa medierna och politikerna för(de har alltid slått på stora trumman för historielöshet). Du är en människa långt vänster ut det märks på ditt förakt för industriarbete(som jag högaktar-vem tror du betalade din utbilding+socialbidraget)Vad gäller arbete så ska du inte vara orolig då du kommer att bli försörjd ytterligare en tid av oss skattebetalare.Och till sist sällar jag mig hellre till vitt patrask än menaslödder, om de så är det andligen eller fysiskt kvittar lika för mig.

 10. Tarzan skriver:

  Fabbe arbetar på någon typ av reklambyrå. Förr var dom kända för sitt krökande idag är det lika mycket kokain och annat skit. Ser man på hans kommentarer verkar han vara snedtänd – jag tror andra generationens invandrare eller är han en svensk som gillar att blattarna har sänk priset på knark till hälften

 11. nadacomprende skriver:

  Snygg lokaler som Fabbe får sitta och kladda i. Bra läge också. Nu är nog musse-mammman stolt.

 12. sten skriver:

  Rysk knarkmaffia skall man nog inte beblanda sig med. Då kan resultatet bli så här. Skönt ändå att Sverige blev av med två stycken kulturberikare.

 13. Sverige, Sverige fosterland! skriver:

  Bäste fabbe,

  Varför inte ta Ditt ”pick och pack” och ta ”MENA-expressen” tillbaka till IRAK!
  Vi ”etniska svenskar” önskar bara vara ifred från allt ”invandrar-patrask” som Våra svagsinta politiker släpat hit till Sverige!

 14. Sadman Huissen skriver:

  Ja men pojkar. Visst har Fabbe rätt. Inte håller väl mina kära landsmän irakier på med kriminalitet. Förvisso smuggla vi ett och annat kilo till väst. Men det är bara för att dem otrogna ska kunna spruta sig. Och precis som Talibanerna så räknar vi det inte som kriminellt.

 15. Per-Åke skriver:

  Kokainfabbe försvann snabbt.

  Inte lika kul när hans boss på Crossmedia fick lite info 🙂

 16. BETONGOLLE skriver:

  Härligt!! då blev vi av med 2st kulturberikare till.Kommer som god, hederlig , arbetande svensk att somna med ett brett jävla hånflin ikväll efter att jag satt på min fru å ligger å myser över att vi blivit av med 2st bidragsparasiter som tillför detta land absolut nada

 17. World Traveller skriver:

  fabbe…!!!??? Svaart att foerstaa att det finns saa efterblivna personer som aendaa har foermaagan att surfa paa internet. Kan inte vara laett foer stackarn att ha saana mindervaerdeskomplex.

 18. Lennart skriver:

  Apropå knark och terror:

  http://www.spiegel.de/politik/ausland/0,1518,670987,00.html

  Det är kanske Mossad som har försvarat oss också denna gången ? Vi kan ju alltid hoppas.

 19. Robin_Shadowes skriver:

  Musslan Fabbe har ö h t aldrig reflekterat över att hemma i bajshyddan med stampat jordgolv i Irak så hade det varit tji internet. Bara jihad och getfösning, ingenting annat, förutom moské-besöken. Men väl i landet mjölk & honung öppnades en massa dörrar för honom, till våldtäkt, rån, misshandel och mord på otrogna svinhundar. Men Fabbe och hans tillika värdelösa bruschor skall veta att hämndens dag nalkas med stormsteg. Den dagen kommer ni ångra att ni ö h t lämnade Irak eller vilket annat sophögsland ni nu råkat komma ifrån.

 20. xy skriver:

  O jag min idiot som trodde att de var värmlänningar. Det stod så i NWT. H-e finns det kurder i Värmland också, då kan man ju inte flytta hem igen, då kan man ju lika gärna bo kvar i invandrargettot Stockholm

%d bloggare gillar detta: