Aftonbladet skämmer ut sig igen (påhittad) historia om Auschwitz-skylten


S-märkta Aftonlögnen fortsätter med sina uppdiktade historier om nazister.

”Den stulna Auschwitz-skylten skulle ge miljoner – till nazistiska attentat i Sverige. Nu bryter Säpo tystnaden. Vi har vidtagit åtgärder, säger pressekreterare Patrik Peter.

Nyheten om stölden av skylten ”Arbeit Macht Frei” vid ingången till förintelselägret Auschwitz har uppmärksammats över hela världen. Aftonbladet avslöjade i går bakgrunden.

En svensk före detta nazistledare berättade hur skylten skulle transporteras till Sverige. För att därefter säljas till en samlare som var beredd att betala flera miljoner.

Enligt uppgift till Aftonbladet skulle pengarna gå till att finansiera regelrätta politiska attentat inför valet i Sverige nästa år.

En grupp extremister planerade att slå till mot riksdagen, UD och statsminister Fredrik Reinfeldts bostad. Riksdagsledamöterna skulle beskjutas från åhörarläktaren”.

Nu visade det sig vara ytterligare en av alla lögner som AB publicerat genom åren.

Saxat ur (Politikerbloggen)

”Hoten mot Reinfeldt och riksdagen var en bluff iscensatt av ex-nazisten.

På julafton bekräftade Patrik Peter vid säkerhetspolisen att man vidtagit åtgärder med anledning av uppgifter om att terrordåd planerades mot Sveriges riksdag och mot Fredrik Reinfeldts bostad.

Politikerbloggen kan i dag avslöja att allt var en bluff — iscensatt av tidigare nazistledaren Anders Högström (bilden till höger). Så sent som förra sommaren utsåg Stockholms tingsrätt en god man och förmyndare åt Högström.

Förmyndaren säger till Politikerbloggen att Högström fått betalt av Aftonbladet för de falska uppgifterna — vilket dementeras bestämt av tidningens chefredaktör Jan Helin.

Anders Högströms gode man och förmyndare:
Den påstådda militanta nazistgruppen existerar inte. Det finns inga vapen och inte heller några planer på attentat.

Ändå bekräftade Säpos pressekreterare Patrik Peter uppgifterna på julafton:

Vi känner till uppgifterna om påstådda attentatsplaner sedan en längre tid. Vi har vidtagit åtgärder, sa han bland annat.

Politikerbloggen talade på fredagen med Lars-Göran Wahlström ( god man och förmyndare åt Högström). Och Anders trodde att det här skulle bli århundradets brott och att medierna skulle stå på rad.

Aftonbladets chefredaktör Jan Helin säger på fredagseftermiddagen till Politikerbloggen att Anders Högström inte fått en krona i betalning av tidningen”.

Skrev ett inlägg för några dagar sedan om just Aftonlögnen.

Anders Gerdin tidigare chefredaktör och ansvarig utgivare för Aftonlögnen fick problem när deras upplaga sjunk till nya botten nivåer.

Det var 1997 och dåvarande chefredaktören Anders Gerdin tog ett beslut att hitta på en ny historia för att bättra på deras urusla upplaga som bara rasade.

Även då skulle det handla om nazister som bl.a hotade och tog foton utanför antirasisten Alexandra Pascalidous hem.

Christofer Fager blev lovad en anställning på Aftonlögnen om han medverkade till att sprida denna falska uppdiktade nazisthistoria.

Sagt och gjort, Fager skapade en lögn om beväpnade och maskerade nazister utanför parets lägenhet. A-lögnen publicerade rubbet och upplagan sköt i höjden lika snabbt som deras lögner avlöste varandra.

I två rättegånger ljög Christofer Fager mest för att skydda A-lögnen där han blivit lovad en fast anställning. Men tills slut orkade han inte mer och AB avslöjades som den mest lögnaktiga S-märkta blaskan i modern tid.

Det skulle ta mig flera dagar att skriva om allt skit som denna blaska ställt till med, men den som orkar kan söka via Google på ”pedofiler” arbetade på Aftonbladet.


Andreas Harne
är ett gångbart namn på A-lögnen han var både pedofil och vänster-extremist. Men sök ni det finns många många andra som tillhört AB som också var pedofiler och vänster-terrorister.

Liksom dömda brottslingar och vänster-terrorister.

A-lögnens chefredaktör 1884–1887 hette Gustaf Retzius. En man med höga ambitioner som även höll på med rasforskning, skrev bl.a:

”nordiska” rasen som en naturlig aristokrati utmärkt av nobelhet, höghet, frihetskänsla och andra heroiska dygder, till skillnad från ett antal andra europeiska rastyper, mindre högsinta och mer lämpade för repetitivt industriarbete”

Rasbiologins blivande stjärna Herman Lundborg fick stipendiemedel fav Gustaf Retzius till fortsatt rasforskning.

(S)ocialdemokratiska blaskor och sossarna själva borde tvätta sina egna bruna arslen och göra ett allvarligt försök att hålla sig till sanningen.

Etik och moral är enligt dom själva deras ledstjärna 😉

Ha en trevlig lördag.

Politikerbloggen: Hoten mot Reinfeldt och riksdagen var en bluff iscensatt av ex-nazisten

ETC: fejkade nazistbilder i Aftonbladet

journalisten: Christofer Fager är fortfarande djupt ångerfull över sin roll i Aftonbladets påhittade nazistaffär

Pascalidou och Alonzo: Allt blev förstört efter Aftonbladets publicering av nazisternas hotbild dom hot som inte fanns

7 Responses to Aftonbladet skämmer ut sig igen (påhittad) historia om Auschwitz-skylten

 1. Robin_Shadowes skriver:

  Det finns en rolig sketch med Hasse Alfredson och Lena Nyman som heter Stoppa prissarna fråb revyn Svea Hund. Denna sketch gjordes alltså 1976 men skulle lika gärna kunnat vara gjord idag. Tyvärr har jag inte lyckats hitta just den sketchen på YouTube annars hade jag länkat dit. Men som sagt en kul parodi på urbota korkade och politiskt korrekta slask-journalister.

 2. NIsse skriver:

  Bra inlägg, tack spiken! trevlig helg du oxå!

 3. Sadman Huissen skriver:

  Nej nej! Nu måste AB göra något åt sin låga kompetens. Eller dem kanske inte bryr sig. Press stöd får dem ändå. Själv läser jag hellre Clas Ohlsson senaste katalog än AB. Mera innehållsrik och trovärdig. OBS detta är ingen reklam för Farbror Clas & co.

 4. Tarzan skriver:

  Någon skrev en bok om om Aftonslasket för ca 20 år sedan. Bland annat så stod det om vaktmästarens främsta uppgift på tidningen – det var att på morgonen gå runt till cheferna för att ta upp deras beställningar till bolaget !!!!!! ???!!!! Kvällstidningsjournalister har alltid varit kända som fyllesvin och hustrumisshandlare

 5. A-mannen skriver:

  Har inte köpt skiten på ett par månader. De har straffat ut sig själva för mig som konsument.

 6. Skogman skriver:

  Jag har inte läst Aftonbladet sedan i slutet av 90-talet då tidningen började införa o71-annonser. Vidrig tidning. Skulle inte ens använda den i vedspisen.

  Trevlig Söndag på er!

 7. Pia skriver:

  Aftonludret hjälper många fattiga pensionärer som inte har råd med dasspapper.

  Inte var dag dom får chansen att klena skit i ansiktet på antisemiten Jan Helin 😉

%d bloggare gillar detta: