Våldtagen kvinna anhölls liksom hennes kille


Ett brittiskt par har upplevt hur Dubais mycket stränga moraliska regler en 23-årig kvinna anmälde servitrisen för våldtäkt men blev själv fängslad.

”London-paret hade firat sin förlovning på ett hotell, när kvinnan besökte toaletten blev hon våldtagen av hotellets servitör.

Kvinnan och hennes kille tog sig till polisstationen för att göra en anmälan, istället för att gripa gärningsmannen så blev kvinnan anhållen, henne grova brott bestod i att hon hade haft sex med sin kille fast dom inte var gifta och dessutom druckit alkohol.

Kyssar, kramar, sex etc etc är olagligt om du inte är gift. Paret släpptes mot borgen under torsdagskvällen, men deras pass beslagstogs och dom riskerar nu upp till sex års fängelse.

Brittiska ambassaden bistår nu paret

Diplomater är mycket upprörda över hur illa polisen behandlade paret, våldtäktsoffret går till polisen med sin kille för att anmäla brottet men hamnar bakom galler själva.

Polisen och myndigheterna i Dubai har skämt ut sig genom att visa en otrolig brist på medkänsla och humanitet, sade diplomaten”.

Visst är det tragiskt att muslimska våldtäktsmaskiner fortsätter skända kvinnor när det passar dom.

Men varför fira förlovningen i Dubai? alla med en IQ högre än Mona Sahlins (46) borde känna till att muslimer inte anser kvinnan vara värt ett skit.

Det blev ett dyrbart misstag att fira förlovningen i landet där Islam och muslimer styr och ställer.

Nu är iofs risken nästan lika stor i både Sverige och Norge på grund av mer eller mindre sinnesslöa politiker-arslen som importerar slöddret hit.

WG.nett Anmeldte voldtekt, ble selv fengslet i Dubai

Annonser

14 Responses to Våldtagen kvinna anhölls liksom hennes kille

 1. Anders skriver:

  RAD 2: ”en 23-årig kvinna anmälde servitrisen för våldtäkt”

  Hon anmälde servitören.

 2. NIsse skriver:

  Vilka arslen mohammedanerna är, riktigá svin.

 3. Blodsven skriver:

  Muslimsk logik är ju svenska politikers ledstjärna, så jag förväntar mig ingen kritik från fulmedia eller andra PK-arslen…

 4. Per-Åke skriver:

  Varför är diplomaterna upprörda? trodde dom flesta visste om hur kräken beter sig. För mig är en död muslim en bra muslim.

 5. Robin_Shadowes skriver:

  Svenska politiker kommer ta åt sig det här. Nu ser dom en möjlighet att kunna frisera till den skyhöga våldtäktsstatistiken med att lägga över skuldbördan helt på kvinnan. Framöver kommer det att byggas allt fler kvinno-fängelser. Skit samma förresten, dom skall ju stenas iaf.

 6. annullera skriver:

  Ja det hade nog varit betydligt trevligare att kunnat firat sin förlovning i ett land där det råder demokrati och jämlikhet. Förstår inte varför vissa reser till dessa efterblivna länder. Personligen skulle jag själv aldrig sätta min fot i ett sådant efterblivet land med ett sådant fruktansvärt sjukt kvinnoförakt.

  • Robin_Shadowes skriver:

   Förstår inte ens hur man frivilligt kan åka dit som gäst-arbetare, särskilt när det i praktiken handlar om rent slaveri. Det är ju inte ovanligt att kvinnorna blir våldtagna av sina ”herrar” eller arbetsgivare som det så fint heter. Om alla västerlänningar hade lämnat dessa skitländer så hade dom kollapsat på nolltid.

 7. Skrämmande skriver:

  Efter att ha läst på din blogg är jag nu ännu mer övertygad om att det största hotet mot Sverige faktiskt är sådana som du.

  • Sveas Rika skriver:

   @Skrämmande

   Välkommen till verkligheten….

  • Robin_Shadowes skriver:

   Fortsätt du att krama mussar tycker jag. Men vet bara, det kommer en dag då du kommer ångra dig bittert, sanna mina ord…

 8. Blodsven skriver:

  Skrämmande: Du skrämmer skiten ur mig med din inställning! Läs artikeljäveln en gång till och förklara på vilket sätt bloggen skulle vara ett hot mot Sverige…

 9. BERGET skriver:

  Han är en idiot som inte blitt berikad ännu.

 10. Saraa skriver:

  Spikharry, för mig verkar det som att DU Är ett jäkla svin

%d bloggare gillar detta: