”Profeten” skall avbildas i varje tidningDen norska tidningen Aftenposten publicerade på fredagen fem av de omtvistade danska karikatyrteckningarna av profeten Muhammed.

”Enligt Aftenpostens chefredaktör Hilde Haugsgjerd är det nu ”rätt tidpunkt” att publicera teckningarna.

Vi har hela tiden försvarat mediernas rätt att publicera de här teckningarna och vi tryckte en faksimil av dem när bråket började 2005. När konflikten sedan eskalerade och blev internationell 2006 valde vi att inte publicera dem.

Teckningarna publicerades ursprungligen av den danska tidningen Jyllands-Posten för fyra år sedan och ledde till enorma protester i stora delar av den muslimska världen.

I förra veckan blev mannen bakom en av teckningarna, dansken Kurt Westergaard, angripen i sitt hem av en man beväpnad med en yxa och en kniv. Attacken avvärjdes av polis och genom att Westergaard lyckades sätta sig i säkerhet. Sedan dess har den 74-årige tecknaren befunnit sig på hemlig ort skyddad av livvakter.

Enligt Hilde Haugsgjerd aktualiserar angreppet publiceringen av teckningarna”.

Självklart finns det både politiker och vissa inom mediabranschen som står på Kurt Westergaards sida. Flera länder har redan publicerat teckningarna, Holland, Danmark, Norge, Portugal mfl.

Dom har något som svenska politiker och media totalt saknar, mod kurage och jävlar anamma..

Men i Sverige är det muslimerna som styr media, dom vet så väl att svenska tidningar och deras chefer tillhör ett fegt släkte som inte vågar stöta sig med muslimska krafter som nästan tagit över landet.

Bonnier ägar flera tidningar, men judar som den senaste tiden utsatts för hemska hatbrott i bl.a Malmö vågar inget göra. Inte ens en liten teckning på ”profeten” i bombturban tillåter räddhararna.

Muhammedbilderna publicerade i Norge

Enligt Aftenpostens chefredaktör Hilde Haugsgjerd är det nu ”rätt tidpunkt” att publicera teckningarna

6 Responses to ”Profeten” skall avbildas i varje tidning

 1. Robin_Shadowes skriver:

  Jag har sparat några roliga teckningar om mohammed och musslor av Lindström för den som är intresserad.

 2. A-mannen skriver:

  Den med oskulderna var ju riktigt rolig till skillnad från ecce homo. Religion är ett opium för folket eller hur hobbykommunisten ohly.

 3. Johan skriver:

  Riktigt. Men muslimerna styr inte medierna, ännu. Det gör extremvänstern, som ser islam som sitt sista hopp om att kunna genomföra den slutliga lösningen på borgarfrågan.

 4. Jo skriver:

  Tycker att vi ska ta lagen i gena händer och göra processen kort med alla muslimer som vågar brösta sig! Dom tror ju att dom kan härja hur som helst just pga av alla flata lagar vi har som skyddar dom asen!

  Fega as som bara vågar ge sig på i grupp eller med en bomb fastsurrad vid kroppen i lönn! Men dom skriker som måsar när man klämmer på dom och rädslan lyser i ögonen på dom *S* Finns inga muslimska krigshjältar..bara fega krängen.

 5. Sadman Huissen skriver:

  Har funderat. Den här profeten Muhammed han levde ju så där för 1400 år sedan. Det finns väl ingen som kan på stå att en av teckningarna ÄR profeten. Som han såg ut. Efter som ingen vet hur han såg ut. Har jag rätt eller har jag rätt? Så skulle det innebära om jag teckna ett porträtt som liknar. Låt oss säga Mona Sahlin och skriver att detta är ett porträtt av profeten Muhammed. Fast likheterna är skrämmande. (Det var nämligen så. Att Muhammed hade väldigt mycket östrogen i kroppen.Därför var han hälften man och hälften kvinna.) Och såg ut som Mona. Innerbär detta att jag är värd att döden dö?
  Där imot vet vi säkert att hans namn var Muhammed. Då tycker man att ta detta heliga namn och ge till vilken snorunge som helst skulle vara en hädelse. Var tycker ni där ute i kylan?

  • Robin_Shadowes skriver:

   Säg du till en snubbe i klänning och rolig hatt att du tycker Måna liknar pedofeten mohammed så blir du nog halal-slaktad på stående fot.

%d bloggare gillar detta: