Muslimsk flicka våldtagen i Egypten? eller en lögn igen!


Under torsdagen utbröt kravaller i Nag Hamadi, i södra Egypten. Oroligheterna kom bara ett knappt dygn efter en attack där sex kristna kopter och en polisman sköts ihjäl.

”Tumultet utbröt utanför det sjukhus i staden Nag Hammadi där de sex dödade kopterna förvarades, rapporterar AFP. Uppretade demonstranter kastade sten mot poliser, som svarade med tårgas.

De sex kopterna var på väg från midnattsmässan i Maria Gergis-kyrkan i Nag Hamadi norr om Luxor när de sköts ihjäl. Samtidigt skadades tio personer.

Enligt säkerhetskällor körde de okända gärningsmännen förbi kyrkan i en mörk bil och avlossade skotten.

De koptiska kristna i Egypten firar jul den 7 januari. De kristna utgör ungefär tio procent av Egyptens omkring 80 miljoner invånare.

Under senare år har spänningarna mellan Egyptens kristna och radikala muslimer ökat markant.

Också oroligheterna i samband med svininluensaepedimin där kristna svinuppfödare revolterade mot att de tvingades avliva alla sina grisar har sin grund i detta.

Både under 2008 och 2009 har flera attacker utförts mot kristna kyrkor. Vidare har hot framförts mot kristna präster och även kopternas påve Shenouda III i Alexandria har hotats till livet”.

Förra året inträffade en liknande händelse, där muslimerna påstod att en kristen person våldtaget en muslimsk tös. Nu var det inte sant utan endast ett svepskäl för att fortsätta mörda kristna.

Nu drar muslimerna på nytt upp liknande argument i syfte att legitimera utrotningen av kristna i Egypten.

Om en muslim våldtas så blir det rubriker världen över även i svenska tidningar. Våldtas där emot en svensk tjej av en muslim då mörkar med omgående..

I Oslo var alla överfallsvåldtäkter utförda av framförallt Afrikanska muslimer. I Sverige har vi liknande problem med bl.a gruppvåldtäkter etc etc.

Tänk om vi skulle avrätta alla muslimer som våldtar svenska kvinnor!! hur många blir det kvar då?

Återigen ser vi hur viktiga muslimerna anser sig vara i förhållande till alla oss andra otrogna hundar som skall slaktas.

Många svenskar har insett att muslimer inte klarar av att leva med civiliserade människor. När skall våra politiker börja inse detsamma?

Kristna kopter avrättade i Egypten

Efter morden på sex kristna kopter i går utbröt kravaller

Våldsam attack mot Egyptens kristna

7 Responses to Muslimsk flicka våldtagen i Egypten? eller en lögn igen!

 1. NIsse skriver:

  Muslimer våldtar rånar mördar och skändar för nöjes skull, i koranens namn. De är fullständigt omänskliga och måste stoppas. SD2010

 2. Robin_Shadowes skriver:

  Vi skall bytas ut, punkt slut så politikerna bryr sig inte.

 3. annullera skriver:

  Skulle man inte kunna avsätta alla Sveriges Riksdagspartier, bunta ihop dem och exportera dem till Mellanöstern eller något annat Islamist-näste tillsammans med övriga som eftersträvar denna kultur- och våldsreligion. Vem av oss skattebetalare har givit sin röst och sitt förtroende till våra styrande för att de sedan skall missbruka det förtroendet vi givit dem. Det är väljarna och skattebetalarna som betalar deras feta löner och andra förmåner som de utnyttjar mer än väl. Då skall de ta mig f….n inte omyndigförklara det svenska folket och köra över dem. Vem vill sedan ha hit förtryck, våld och människor som inte kan anpassa sig till vårt lands kultur, religion samt lagar och förordningar.

 4. BERGET skriver:

  Det går inte att bara skylla på politiker.
  Vi som vill värna vårt folk och land, befinner oss i
  samma läge som dom kristna i Egypien, dvs 10/90.

 5. JOG skriver:

  Ivandrare som begår brott borde först ställas till
  ansvar enligt svensk lag.Om svenk lag är mildare än
  lagen i invandrarens egentliga hemland så bör vi tillämpa kräkets hemlands lagar och exekvera straffet
  på exact samma sätt som man gör i kulturlandet….
  kräket kommer ifrån.

 6. Jasmin skriver:

  Att en kristen i skulle våldta en muslimsk tjej, kvinna eller barn är ett ännu en av lögnerna som serveras från regimen med herr Moubarak i spettsen. Det fanns en gammal händelse där en kristen spred en film där en prostuterad muslimsk kvinna hade sex, och till och med muslimerna kunde inte förneka att man såg i filmen att hon njött !!! Killens pappa dödades, killen är också borta ur bilden och mänen som är skilldiga till massakern från 7:e januari 2010 har inte någon koppling till någon av de unga killar som dog under beskjutningen. Under 20 år har utförts 160 st. tunga attacker mot kristina och bara en gång en muslim fick en straff på tre års fängelse, han dödade en präst, allt finns dokumenterat! En sak till: varför envisas alla journalister att uppge felaktiga antalet kopter? De kan gå till kyrkan där alla registreras noggrant i stället går man till en islamisk mydighet som är känd för att vara lögnaktigt och korrupt. Det finns 18 miljoner kopter, 5 miljoner har lämnat landet, de flesta åkte till Amerika, Europa föredrar ta emot muslimer som sprider här läran om den kärleksfulle och fredliga religonen ISLAM. Hoppas att någon gång får man syn på åtminståne ett minerat i varje gatuhörn i hela Östermalm och gärna utanför Riksdagen 🙂 Kristna i Egpten gråter för Europa så fort som hör att någon muslim har gjort något ont, eller skadat oss, de vet hur det är att leva med folk där Mohamed ockuperar deras hjärnor. Det är vi som väljer politiker, vi får skylla oss själva!

 7. gwendolen skriver:

  Oh boy…

  Vart börjar man? Jag är stolt muslim som tar ett stort avstånd från allt vad våldtäkt, lögn, prostitution, och våld heter. Varför pekas då alla vi vanliga muslimer ut som idioter när ett fåtal svin gör dumheter för?

  En undersökning har visat att ca 70 procent av media är vinklad till det negativa om Islam, så att man tystnar ner våldtäkter från muslimer är ett påhitt. Man benämner inte ens religion om det inte är något med muslimer.

  ”Återigen ser vi hur viktiga muslimerna anser sig vara i förhållande till alla oss andra otrogna hundar som skall slaktas.”

  Det var ett hemskt sätt att kalla er själva. Otrogna hundar? Hört det från en terrorist eller tycker du så själv?

  Det enda jag vill kalla er med denna okunskap är människor som vill ha spänning i tillvaron – inbilla sig att islam är värre än det är.

  ”Muslimer våldtar rånar mördar och skändar för nöjes skull, i koranens namn. De är fullständigt omänskliga och måste stoppas.”
  Okej.. Men varför har jag som muslim aldrig läst det stycket? Borttaget i alla koraner utom den du läst? Kanske du som skrivit in det? Men jag håller med om att sådant beteende ska stoppas. Helt klart. Det gäller alla.

  Nä, fred är vad vi ska ha. En jord full av fred och kärlek bland oss alla oberoende på nationalitet och religion.

  /Muslimsk kvinna som ledsnat på all våld.

%d bloggare gillar detta: