Frankrike kastar ut radikala Imamer


Franska myndigheter utvisade på torsdagen en radikal imam som enligt regeringen i flera månader uppviglat sina anhängare i Parisområdets moskéer att ”resa sig” mot västvärlden.

Inrikesminister Brice Hortefeux sade i ett uttalande att imamen Ali Ibrahim al-Sudani gripits och flugits hem till Egypten. Han beskrev imamen som ”farlig” och sade att den ungefär 27-årige al-Sudani ”visat förakt för vårt samhälles värderingar och manat till våld”.

Enligt inrikesdepartementet var detta 29:e gången sedan 2001 som en islamisk religiös ledare utvisats från franskt territorium.

Lite mer än tre Imamer per år utvisas från Frankrike då dom uppmanat till våld mot ”otrogna”.

I Stockholms Moskeén I november 2005 avslöjade Sveriges Radio att moskéns bokhandel hade sålt ljudband med starkt antisemitiskt innehåll.

På ett av banden, som hade den mördade Hamas-ledaren sheikh Ahmad Yassin på pärmen, omtalades judar som en ”sjukdom”, ”bröder till apor och grisar” och att den enda lösningen mot judarna var jihad.

Åh, gud, utrota judarna, Åh Gud, utrota judarna, Åh Gud, utrota judarna! Åh, Gud, förbanna dem och fördriv dem och låt dem piskas av lidande. Åh Gud över himmel och jord.

Ett klockrent lagbrott som borde medföra att den då styrande i Moskeén borde förvisats från Sverige. Men blev det så? nejdå..

Justitiekansler Göran Lambertz indledde en förhandsgranskning om hets mot folkgrupp och upphovsrättsbrott mot Sveriges Radio. Under en polisundersökning beslagtogs ett antal kassetter, cd-skivor och ett videoband.

Den 2 januari 2006 beslöt justitiekansler Lambertz att avsluta målet. Enligt Lambertz var uttalandena på kassetterna ”mycket kritiska mot judarna”, men inget brott av svensk lag eftersom de skulle ses ”i ljuset av den historiska och nutida konflikten i Mellanöstern”.

Daltandet med muslimer boende i Sverige har pågått allt för länge. Tänk om dom styrande i sverige visade lika mycket mod och kurage som Danskar och Fransmän gör.

Vi får drömma vidare och sätta vår förhoppning till SD i det kommande riksdagsvalet 19 september.

Frankrike deporterade radikal imam

Enligt inrikesdepartementet var detta 29:e gången sedan 2001 som en islamisk religiös ledare utvisats från franskt territorium.

Annonser

19 Responses to Frankrike kastar ut radikala Imamer

 1. Teddy Möller skriver:

  Ordning och reda på Fransmännen.

 2. Robin_Shadowes skriver:

  Daltandet kommer leda till att musslor kommer bli lynchade så småningom när väl vikinga-blodet vaknar till liv igen och svensken kommer gå bärsärkagång mot berikarna. Det kommer bli som när korken flyger av champagne-flaskan, den återhållda vreden kommer bara att spruta ur.

 3. lws skriver:

  Australien skickade ocksa en imam tillbaka till Egyptien for nagra ar sedan. Han hade hallit en predikan dar han bl annat sade att icke muslimska kvinnor som kladde sig ”sexigt” fick skylla sig sjalva om dom blev valdtagna av unga muslimska man.

 4. Blodsven skriver:

  Heja Danmark! Hade pajasen Lambertz haft hälften av deras verklighetsuppfattning, så kanske det funnits hopp för Scerige oxå…

 5. A-mannen skriver:

  Muslimer är inavlade bergsgetter med IQ i nivå med mona salin. Den här åsikten kan jag alltså förkunna på offentlig plats med försvaret att jag är mycket kritisk mot muslimerna och det får ses i ljuset av konflikten mellan muslimerna och oss otrogna. Det är bara att tacka Göran Lambertz för att han släppt fram åsiktsfriheten.

 6. Pia skriver:

  Nu är det klart att säga vad vi tycker.

  ”Åh, gud, utrota muslimerna, Åh Gud, utrota muslimerna, Åh Gud, utrota muslimerna! Åh, Gud, förbanna dem och fördriv dem och låt dem piskas av lidande. Åh Gud över himmel och jord”

  Tack Göran Lambertz.

 7. A-mannen skriver:

  Det här är helt utanför ämnet men jag tog mig tid att läsa de nominerade bloggarna till stora bloggpriset i politik&samhälle phhhh,! maken till meningslöst impotent snömosdravel får man faktiskt leta efter. Det är dock glädjande att det jag läser ligger skyhögt besöksmässigt över dessa lowlifes pk-iter.

 8. allemand skriver:

  Frankrike kan, Danmark kan, Norge kan, Finland kan och Sverige kan inte.

 9. Stefan K skriver:

  Då är det bara för Migrationsdomstolen i Malmö att göra sig beredd. Denna herres mål lär snart ligga på deras bord. Återigen lär svenska skattebetalare få en anledning att jubla.
  Jag kanske har fel, men detta är landet Sverige och här sker allt märkligare saker.

 10. Lasse skriver:

  Om ”visat förakt för vårt samhälles värderingar” vore vägledande också i Sverige skulle hälften av muslimerna i Sverige utvisas. Islam är en våldsreligion i likhet med kommunismen som är en våldsideologi i så mening att vissa fundamentalistiska trosbekännare tolkar Koranen respektive Kommunistiska Manifestet så att det ger dem rätt att inte bara verbalt och fysiskt förtrycka meningsmotståndare, utan också ta livet av dem. Därmed inte sagt att alla muslimer respektive kommunister är våldsverkare, men genom att säga sig vara muslim och dela islamiska värderingar, respektive säga sig vara kommunist och dela kommunistiska värderingar (och för den delen säga sig vara nynazist och dela nationalsocialistiska värderingar – även om liknelsen haltar då det, till skillnad mot islam och kommunism, inte finns något förlåtande i nazism) är man indirekt medskyldig till övergrepp som begås i islams respektive kommunismens namn. Som några framfört är det på ett sätt bra att f.d. Justitiekanslern Göran Lambertz satt ribban högt då vi som anser islam vara en religiös farsot lika farlig och avskyvärd som kommunismen och nynazismen kan, med hänvisning till Göran Lambertz friande av ”folkhetsuttalande” av militanta muslimer i Sverige, öppet hävda vår åsikt om islam och muslimer. Speciellt viktigt nu när FN antagit en resolution om att hädelse av religioner (läs ifrågasättande), särskilt islam, ska vara förbjudet och straffbart.

  • Robin_Shadowes skriver:

   Att utvisa blott hälften kommer inte vara nog då dom förökar sig som råttor och andra generationen brukar bli mer extrem men kan då ej avvisas eftersom dom räknas som svenskar. Nej, enda hållbara lösningen är att repatriera hela löske-packet 100%.

 11. Göran Lambertz skriver:

  Pias uttalanden var mycket kritiska mot muslimerna, men inget brott av svensk lag eftersom de ska ses i ljuset av den historiska och nutida konflikten i Mellanöstern.

 12. lasse skriver:

  Människor som har flytt eller på annat sätt kommit till de västerländska demokratierna, bort från krig och religiöst förtryck, men ändå visar sitt starka förakt för de demokratiska värderingarna, den personen… borde självfallet ta sig en funderare på, om det verkligen är den rätta platsen för ett framtida levene…

  • annullera skriver:

   Behöver ens dessa människor tänka efter? Frågan är väl sedan om de har något att tänka med över huvud taget?

 13. BERGET skriver:

  Ja, gäller yttrandefriheten även oss Germaner så ok då.

 14. A-mannen skriver:

  Har sagt det förut och jag säger det igen R_S använder fina ord såsom löskefölk i stort sett bortglömt från det gamla bondesverige.

%d bloggare gillar detta: