Black Cobra bildar (vänförening) med Lion FamilyTvå män i Black Cobras ledning sitter anhållna misstänkta för utpressning av en restaurangägare i Malmö. På torsdagen begärde åklagaren Mats Ericsson att männen ska häktas.

”Han är förtegen kring omständigheterna men säger att männen, en 29-åring och en 35-åring, ska ha försökt driva in en skuld som hela tiden förstorats upp. Utpressningen ska ha pågått sedan i november.

I grund och botten handlar det om en spelskuld, säger han.

De misstänkta männen tillhörde tidigare Lion Family som nu gått samman med Black Cobra under namnet Black Cobra. Båda är dömda sedan tidigare, en av dem för narkotika och vapenbrott.

Företrädare för Black Cobra har beskrivit sitt gäng som en vänförening, men enligt polisen handlar det om en kriminell sammanslutning som specialiserat sig på narkotikahantering, utpressning, beskyddarverksamhet och bedrägerier”.

Kulturföreningarna Black Cobra och Lion Family bildar gemensamt en ny kulturförening (vänföreningen) som går under namnet Black Cobra.

Måste vara en glädjens dag för bl.a Ilmar Reepalu och hans röda vänner i Malmö.

Nu blir det mer ös när dom gemensamt bidrar med narkotikahantering, utpressning, beskyddarverksamhet och bedrägerier.

Ledare för Black Cobra anhållna

Annonser

5 Responses to Black Cobra bildar (vänförening) med Lion Family

 1. Sveas Rika skriver:

  Ha ha helt underbart!!
  De har säkert fått bidrag från komunen för att starta och driva dessa ”vänföreningar”.
  Sverige är Otroligt.

 2. Per-Åke skriver:

  Hur söker man medlemskap i denna trevliga vänskapsföreningen? Våldta en svenne-hora, klubba en bög, nacka en 93 årig dam eller råna en 9 åring?

  • annullera skriver:

   Jag skulle kunna tänka mig att det krävs ett inträdesprov av något slag för att visa dessa medlemmar vad man går för. Vad det gäller de här intelligensbefriade varelserna så består säkert provet i något av ovanstående för att bevisa att den som vill ansluta sig passar in. Per-Åke! Du glömde nämna mord.

  • Sveas Rika skriver:

   Äh det räcker nog fan med att knulla en get!!

 3. Pia skriver:

  Räcker nog med en rå gruppvåldtäkt så blir man medlem direkt. Primaterna begriper endast vad detta står för $$$$$$$$$$$$$$

%d bloggare gillar detta: