Invandrare slog sitt barn fick en varning anmäler nu Bup till DO


Om du inte känner till de svenska lagarna så ska du minsann få lära känna dem nu.” Det bemötandet påstår sig ett föräldrapar ha fått i kontakten med barn- och ungdomspsykiatrin i Eslöv.

”Nu ska diskrimineringsombudsmannen utreda om föräldrarna utsatts för etnisk diskriminering.

Det var i februari i fjor som Eslövsföräldrarna som har utländsk bakgrund var i kontakt med barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) i Eslöv med sin son.

Under samtalet med en psykolog och en närvarande läkare ska sonen ha uppgett att fadern slog honom.

Den kvinnliga psykologen ska då ha blivit upprörd och sagt till pappan att ”Om du inte känner till de svenska lagarna så ska du minsann få lära känna dem nu”. Psykologen ska även ha lagt till att ”Du ska lära dig svenska lagar”.

Pappan upplevde bemötandet från psykologen som kränkande och har nu gjort en anmälan till diskrimineringsombudsmannen (DO).

Föräldrarna har även gjort en DO-anmälan om etnisk diskriminering efter en kontakt med Barnahus i Lund drygt två veckor efter besöket på BUP i Eslöv.

Där ska personalen ha fokuserat på Eslövsföräldrarnas etniska härkomst under samtalet.

I anmälan till DO skriver föräldrarna att ”Under hela samtalet var anspelningen på vår etnicitet tydlig och både jag och min man kände oss diskriminerade på grund av detta. Detta har gjort att vi känner oss än mer utlämnade än annars”.

En kvinnlig polis ska under samtalet med föräldrarna bland annat ha sagt att ”I vissa kulturer är det vardagsmat med barnmisshandel” och ”I andra länder har man en annan inställning till hur man behandlar barn”.

Diskrimineringsombudsmannen har nu begärt att BUP i Eslöv och Barnahus i Lund ska yttra sig över anmälningarna från Eslövsföräldrarna”.

Nu har det gått så långt att när en läkare påpekar för ”Kulturberikaren” att det i Sverige inte är förenligt med svensk lagstiftning att slå sina barn, då blir dom anmälda för etnisk diskriminering.

När man tror att det inte kan bli sjukare än det redan är, då kommer fakta fram som visar tvärtom.

Otroligt att människor som försvarar barnen skall anmälas till diskrimineringsombudsmannen, så invandrarna kan fylla upp sina konton till bredden med hjälp av flyktingkramaren Katri Linna..

Bup i Eslöv DO-anmäls

Annonser

11 Responses to Invandrare slog sitt barn fick en varning anmäler nu Bup till DO

 1. murv70 skriver:

  Enorm rasism på den där läkarmottagningen.
  Hur kan hon ha mage i att påpeka att man skall till sig lagarna i det land man vistas.

  Katri kommer att hänvisa till religiösa sedvänjor som vanligt.

  Dessa människor har inte här att göra.

 2. BERGET skriver:

  Det kommer bara att fortsätta i allt snabbare takt,
  ett skepp sjunker som regel inte så snabbt i början som det gör i slutet.
  Det enda vi har att se fram i mot är inbördeskrig.

 3. Robin_Shadowes skriver:

  Eftersom berikarna kommer från fredens kultur så kom man ursäkta dom. Dom kommer först få några hundra papp av Linna och kan fortsätta banka skiten ur ungen med batikhäxornas goda minne. Hade det däremot varit en svenne-familj så hade soc tagit ifrån dem vårdnaden av barnet och placerat det i fosterfamilj.

  Om batikhäxorna skulle vilja vara riktigt djävulska så hade dom tagit svenska barn och satt dom i muslimska foster-familjer. Det hade ju inneburit att att svenne-barnen blivit hjärn-tvättade till islam. Om dom bilogiska föräldrarna sedan fått tillbaka ungarna några år senare så hade hunnit utvecklas till fullfjädrade psykopater och jihadister.

 4. annullera skriver:

  Om alla muslimer som strömmar in i vårt land, från början så fort de söker asyl, fått tilldelat sig en tjock specialutgiven gåva där det står precis allt vad som gäller i detta land och om dess kultur. Det skall tvingas läsa och ta till sig våra lagar och förordningar lika bra som de kan läsa- och ta till sig alla deras RÄTTIGHETER. Efter det att de tagit del av vad som är deras SKYLDIGHER skall de också skriva på ett papper där de godkänner att leva efter dessa normer, om inte skall de heller inte få stanna och beviljas asyl utan förpassas vidare till länder där de passar in att leva sina liv. Detta borde vara en självklarhet för att om inte annat på ett bra sätt hjälpa dem att integreras i ett demokratiskt och civiliserat samhälle.

  • annullera skriver:

   Jag skriver muslimer för det är dem det handlar om, inget att blunda för, snarare tvärtom!

  • Robin_Shadowes skriver:

   Har tidigare gett uttryck för liknande tankar på andra bloggar. Speciellt det där med att skriva under papper på att dom lovar leva efter våra lagar och traditioner och att om dom bryter mot dem skall utvisas utan pardon, hela familjer och klaner om så krävs. Innan har jag ansett att dom inte bör få medborgarskap utan att ha levt här klanderfritt i 10-12 år. Jag har ändrat mig. Dom skall inte bli berättigade till medborgarskap någonsin. Jag vill nämligen inte att dom skall ha rösträtt ö h t. Dom skall bara tillåtas att leva här som gäster och bara om dom sköter sig prickfritt.

   • Sveas Rika skriver:

    Ja Robin de du skriver kan jag oxå skriva under på…
    Men hur fan ska vi få till det?
    Enligt den nu så omdiskuterade skylten ”ARBEIT MACH FREI” så hade ju tilloch med De stackarna som hamnade där det bättre än oss arbetande Svenskar!!!!
    Här finns ej mera nå´n frihet!!!!!!

 5. Jo skriver:

  FY fan vad jag blir matt av all den skiten som det står att läsa om i den här bloggen utförda av muslimer och andra slags blattar! Jag orkar inte ens längre skriva utförliga kommentarer om eländet, suger enbart kraft från mig. Lägger mig i ide ett tag och smörjer med vapenfett så länge.

  • Pia skriver:

   Är enda sättet att få till en förändring genom att skriva om mussarnas framfart i bloggar.

   Bloggarna kommer troligtvis att vara helt avgörande för valet i år. Dom gör ett fantastiskt arbete, och ger inte upp.

 6. Jo skriver:

  NU! Så har jag smort färdigt och det är alldeles blankt o fint i loppet *L* Bloggarna är ett säkert kort för att lyfta fram problemen vi har med allsköns patrask! Stoppa invandringen är prioritet NR1! Sen kan vi ta tag i dom as som är i landet för att begå brott samt suga ut pengar ur systemet som i första hand är till för oss arbetare som är svenskar. Sen kan vi ju ta och lära dom övriga vad som är rätt och fel samt ställa KRAV som om dom inte uppfyller, ge dom en fot i arslet på stört!

  Helt klart tar aldrig kampen slut för att få dom att förstå att här möter dom på patrull om dom lyckats glänta på locket så pass att man kan ta sig ut. Bidra till att ge SD en plats i regeringen så att vi kan lyfta fram problemen ÖPPET som dom skapar! Vänd inte andra kinden till utan KLIPP till DIREKT! Min röst till SD helt klart! Och jag värvar på mitt håll och alla andra på sitt. Upp Till Kamp!

 7. lasse skriver:

  Detta är väl inget att vara förvånad över i ett land som Sverige.
  På vissa grund/gymnasieskolor, så tillåts inte ens den svenska flaggan få vara hissad vid en skolavslutning. Än mindre får eleverna sjunga, ”En blomstertid nu kommer”…

  Frågan är? När förbjuds midsommarfirandet…kanske även nationalsången…
  Att det kommer, behöver ingen tvivla på…
  Mona sade ju som bekant, att midsommarfester är bara töntigt. En god början m.a.o.

  Sverige är fantastiskt. Helt fantastiskt.

%d bloggare gillar detta: