30 livvakter skall bevaka Kurt Westergaard dygnet runtDanmark: (PET) Polisen Efterretningstjeneste tvingas nu gå igenom en mängd nya säkerhetsdetaljer för att skydda muhammedtecknaren Kurt Westergaard.

”Polisen överväger möjligheten att skaffa livvakter som beskyddar Kurt Westergaard dygnet runt på grund av hot från muslimer.

Det behövs 30 heltidsanställda poliser för att klara av bevakningen dygnet runt.

Säkerhetschefen Jacob Scharf säger att det nästan är en omöjlighet att fullständigt säkra en bostad om någon beslutar sig för en attack. Därför måste vi nu förändra våra säkerhetsåtgärder”.

Flera tidningar har efter attacken mot Kurt Westergaard pånytt valt att publicera Muhammedteckningarna. Bl.a Belgien, Tjeckien, Portugal och ytterligare tre länder.

Holländska tidningen De Volkskrant hyllar Kurt och kallar honom för hjälte. Dom passar även på att ge Danska myndigheter ordentligt med respekt för den uppbackning Kurt fått.

Italienska tidningen Libero ställer frågan: ”Hur skall vi kunna respektera muslimer när dom vill slå ihjäl oss”.

Ser också att flera utländska medier och politiker uttalat sitt stöd för Kurt Westergaard. Här hemma skiter dock 7-klövern totalt i att nämna något alls om attacken, eller att uttrycka stöd för Kurt.

Det var iofs väntat att ryggradslösa svenska politiker skulle tiga som muren. Deras rädsla för för muslimerna gör mig spyfärdig.

Fega ynkliga kräk är det snällaste jag kan skriva om dessa hycklare till politiker.

Dygnet runt bevakning av Kurt Westergaard

Flera tidningar publicerar muhammedteckningarna igen

6 Responses to 30 livvakter skall bevaka Kurt Westergaard dygnet runt

 1. A-mannen skriver:

  Det har gått långt med Sverige i fel riktning som inte ställer sig bakom en frihetskämpe.

 2. Robin_Shadowes skriver:

  Utvisa alla muslimer så behövs det inga liv-vakter.

 3. Per-Åke skriver:

  Politikerna borde ställa sig följande fråga- varför är just brottsligheten bland (muslimer) så extremt hög, när andra invandrargrupper som Thailändare, Greker, Kiniser, Koreaner m.m.m. är lägre än till och med svenskarnas.

  Finns några anledningar till var just mussar är brottsbenägna, 1 inavel, 2 deras sjuka tro där dom hyllar en pedofil, 3 hatet mot alla i deras ögon otrogna äckliga hundar, 4 bristande respekt för allt levande. 5 sinnesslöa (debila). Resande fick förr i tiden en stämpel på sig som just sinneslöa, jämfört med mussarna så var dom högintelligenta.

  Per-Åke förespråkar Arkebusering billigt och bra.

 4. lasse skriver:

  Livvaktskydd i ett av världens mest utvecklade demokratier? Ja, så blir situationen när man lämnar fältet fritt för odemokratisa krafter, att fritt få verka och spela ut sitt hat, i ett land som Danmark…

  Demokratin har sitt pris….Ett skört pris, när man låter dörren stå öppen på vid gavel…

 5. Tarzan skriver:

  Sitter och väntar på att något liknande ska hända i Sverige = nya fina röster för SD !!!

 6. naivtive skriver:

  Lars Wilks har fått besked av en somalier att han står på tur. Några notiser i media och total tystnad, mesta möjliga tystnad skulla man kunna säga. Och vad är att vänta när Schweinfeldt slickar mussarna i röven efter rondellhunden i stället för att peka med hela handen och förklara västerländsk kultur och tradition med yttrandefrihet.

  Svenska politiker borde tydligt efterlysa muslimskt fördömmande i detta, istället tystnad. Och den som tiger han samtycker. Då har vi ännu en gång fått besked av Sveriges styrande elit hur de ser på tingens ordning. Och varför skall dessa då få fortsätta att sitta vid köttgrytorna på vår bekostnad.

  Snart är det val igen. Jag kan förmoda att resultatet kommer att skaka om ett antal partitoppar. En inte allt för vågad gissning är att minst 2 eller fler partier kommer att byta ut ledningen efter valet. Inte en dag för tidigt.

%d bloggare gillar detta: